Vienna Capitals – Znojmo 6:4 (kon.)
konec
spusu Vienna Capitals
6:4 (1:2, 3:1, 2:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Pátek 22.11.2019, 19:15 • Albert Schultz Eishalle • bet-at-home ICE Hockey League • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:54
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Je rozhodnuto. RILEY HOLZAPFEL se po Loneyho přihrávce dostal ke kotouči a zamířil do prázdné branky. Asistence: Tyler Loney.
     
    56:26
    Orli právě vstřelili branku!
    ANTHONY LUCIANI teď svoji střelou z ostrého úhlu překvapil snad všechny, včetně brankáře Starkbauma, který si nepohlídal prostor u své tyče. Orli se tak dostávají na dostřel a závěr zápasu ještě bude zajímavý! Asistence: Tomáš Svoboda.
     
    44:56
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Vídeň odskakuje na rozdíl dvou branek. Po střele z kruhu ještě dokázal Lassila reagovat, kotouč se však odrazil přímo na hůl SONDRÉHO OLDENA, jemuž stačilo jen přesně trefit naprosto odkrytou polovinu branku. Asistence: Alex Wall, Riley Holzapfel.
     
    38:51
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Obrat zápasu je tady. RILEY HOLZAPFEL obdržel kotouč na modrou čáru a příklepem vyslal na branku ránu, kterou pravděpodobně vůbec Lassila nemohl vidět. Asistence: Ty Loney, Mark Flood.
     
    23:38
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Je vyrovnáno. Znojemští si několika hrubými nepřesnostmi ve vlastním pásmu zadělali na problémy, čehož domácí využili. Po špatné rozehrávce se ke kotouči dostal TYLER LONEY a po bekhendové kličce nějak propasíroval kotouč válející se pod betony gólmana.
     
    21:06
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Náskok Znojmu dlouho nevydržel. Orli si špatně po vhazování rozebrali hráče a domácí rychle vystartovali, načež Holzapfel našel na levé straně volného SONDRÉHO OLDENA, který zamířil přesně ke vzdálenějšímu rohu branky. Asistence: Riley Holzapfel, Kyle Baum.
     
    20:57
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli opět soupeři odskakují. Luciani v útočném pásmu udělal kličku a poslal puk přesně ROBU FLICKOVI, který z první z kruhu vystřelil do odkryté branky. Asistence: Anthony Luciani.
     
    16:37
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Zdá se, že nešlo o branku Znojma, z následného protiútoku ale skórují domácí a snižují stav zápasu. Autorem branky je RILEY HOLZAPFEL, který vystřelil přesně k tyči. Asistence: Alex Wall.
     
    06:11
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli vedou o dva góly. Autorem branky je DAVID BARTOŠ, který před brankou tečoval nahození Petra Beránka z vrcholu levého kruhu pro vhazování. Asistence: Petr Beránek.
     
    01:25
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli se v přesilovce prosazují z krásného přečíslení, když Luciani vymyslel geniální přihrávku v útočném pásmu křížem a kotouč získal PHILIPP MCRAE, udělal kličku do bekhendu a poslal jej do naprosto odkryté branky. Asistence: Anthony Luciani, Aleš Sova.

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 17. Holzapfel (Wall), 22. Olden (Holzapfel, Baum), 24. Loney, 39. Holzapfel (Loney, Flood), 45. Olden (Wall, Holzapfel), 60. Holzapfel (Loney) – 2. McRae (Luciani, Sova), 7. Bartoš (Beránek), 21. Flick (Luciani), 57. Luciani (Svoboda)


    spusu Vienna Capitals: Starkbaum (Zapolski) – Wall, Flood, Fischer, Dorion, Birnbaum, Kichton – Olden, Holzapfel, Baun – Grosslercher, Vause, Loney – Wukovits, Zalewski, Winkler – Preiser, Artner, Kittinger – Hackl.
    HC LERAM Orli Znojmo: Lassila (Groh) – Tansey, Sedlák, Sova, Mikliš, Bořuta, Stehlík, Jonáš – Luciani, Flick, Svoboda – Beránek, Bartoš, Novák – Bowles, McRae, Berisha – Gago, Češík, Oščádal.

    Rozhodčí: Piragic, Tscherrig – Hribar, Zgonc.
    thejrc.org