West Ham – Tottenham 2:3 (kon.) | Arsenal – Southampton 2:2 (kon.) | Bournemouth – Wolverhampton 1:2 (kon.)
Brighton – Leicester 0:2 (kon.) | Crystal Palace – Liverpool 1:2 (kon.) | Everton – Norwich 0:2 (kon.)
Watford – Burnley 0:3 (kon.) | Manchester City – Chelsea 2:1 (kon.)
konec
West Ham United
2:3 (0:2)
Tottenham Hotspur
Sobota 23.11.2019, 13:30 • Olympijský stadion, Londýn • Anglická Premier League • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Tottenhamu, který svého soupeře porazil poměrem 3:2. Spurs se dostali do tříbrankového vedení hned v úvodu druhého poločasu, přičemž měli zápas pod kontrolou. West Ham se celkem dlouhou dobu herně hledal, nakonec zabral až ke konci zápasu, kdy se mu povedlo vstřelit hned dvě branky. José Mourinho tak zažil povedenou premiéru na lavičce Tottenhamu, který tak ukořistil tři body.
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 4:6. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 4:6. Fauly: 12:14. (15:26:32)
     
    90+6
    Konec zápasu.
    90+6. Angelo OGBONNA - 2:3
     
    90+6
    West Ham právě vstřelil branku!
    Domácí v tuto chvíli prohrávají už jen o jednu branku! Snodgrass totiž rozehrával rohový kop z levé strany, na který si dokázal seběhnout obránce ANGELO OGBONNA, který levačkou dokázal prostřelit brankáře Gazzanigu, jenž to měl hodně složité na reakci.
     
    90+5
    Rohový kop nakonec nepřinesl žádné nebezpečí, následně napadající Son málem vystihl rozehrávku soupeře, nicméně West Ham i přesto ukořistil balón zpět.
     
    90+4
    Snodgrass se pokoušel obejít Winkse, který mu ale v cestě nechal nohu. Následovat bude rohový kop z levé strany, jenž rozehraje právě Snodgrass.
     
    90+2
    Gazzaniga i tentokráte nepospíchal s odkopem od branky, na opačné polovině našel pouze hlavu domácího Sáncheze, kterému se povedlo oslovit spoluhráče.
     
    90+1
    Druhý poločas bude nastaven o šest minut.
    90. Neuznaná branka domácích.
     
    90
    West Ham se v závěru tohoto zápasu radoval ze druhé branky, nicméně zakončující Rice se nacházel v ofsajdu, což potvrdilo také video.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, zcela určitě se bude nastavovat. Před malým momentem totiž měl problémy Sissoko.
     
    87
    Sledovali jsme menší strkanici, do které se zapojil také Kane. Ten totiž poslal soupeře k zemi, což se nelíbilo Snodgrassovi, který se to chystal vyřešit.
     
    86
    Gazzaniga si dával celkem dost načas se svým odkopem od branky. Jeho pas doputoval až do míst, ve kterých se nacházel Kane, kterého přehlavičkoval Ogbonna.
     
    85
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut. Hostující Tottenham stále vede o dvě branky, nicméně v posledních minutách mají navrch domácí hráči.
     
    84
    Fredericks obstaral autové vhazování z pravé strany, při kterém se pokoušel najít dnes hodně nevýrazně hrajícího Hallera, který prohrál v hlavičkovém souboji.
     
    83
    Už to vypadalo na finální nahrávku na Sona, jenomže domácí obránce dokázal zastavit pozorný Ogbonna. Tottenham si i přesto vybojoval standardní situaci.
     
    82
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Lucas Moura, přichází Moussa Sissoko.

    David Suchý

    Branky: 73. Antonio (Noble), 90+6. Ogbonna (Snodgrass) – 36. Son Hung-min (Alli), 43. Lucas Moura (Son Hung-min), 49. Kane (Aurier)

    Karty:   11. Diop (WHU), 39. Fredericks (WHU), 87. Snodgrass (WHU) – 70. B. Davies (TOT), 87. Kane (TOT)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 4:6. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 4:6. Fauly: 12:14.
    West Ham United: Roberto – Fredericks, Diop (64. Ca. Sánchez), Ogbonna, Cresswell – Rice – Jarmolenko (56. Fornals), Noble (C), Snodgrass, Anderson (46. Antonio) – Haller.
    Náhradníci: Martin – Al. Ajeti, Antonio, Balbuena, Fornals, Zabaleta, Ca. Sánchez.

    Tottenham Hotspur: Gazzaniga – Aurier, Alderweireld, D. Sánchez, B. Davies (75. Rose) – Dier, Winks – Lucas Moura (82. Moussa Sissoko), Alli (79. Eriksen), Son Hung-min – Kane (C).
    Náhradníci: B. Austin – Moussa Sissoko, Foyth, Eriksen, Lo Celso, Rose, Walker-Peters.

    Rozhodčí: Oliver – Burt, Bennett

    Diváci: 59930
    ocianews.com