Poruba 2011 – Motor ČB 1:3 (kon.) | Prostějov – Kadaň 6:3 (kon.) | Sokolov – Ústí n/L 8:2 (kon.)
Havířov – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Vsetín – Jihlava 3:2 (kon.) | Třebíč – Litoměřice 3:2 (3:2 po s.n.)
konec
Piráti Chomutov
3:2 (1:0, 2:2, 0:0)
HC Sparta Praha
Sobota 23.11.2019, 15:00 • ROCKNET ARÉNA • turnaj O Pohár DHL • 21. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Piráti vs. Sparta

    Jednadvacáté pokračování turnaje O Pohár DHL proti sobě svede desátý Chomutov a šestou Spartu, která má před Severočechy náskok pěti bodů a jeden den oddechu navíc, neboť si duel v sousedním Litvínově předehrála už ve čtvrtek.

    Zatímco Piráti ukončí sérii čtyř domácích klání, Pražané naopak odehrají poslední ze čtyř o sobě jdoucích klání na venkovních kluzištích. Pokud naskočí gólmani, kteří toho zatím odchytali na obou stranách nejvíc, postaví se proti sobě třetí a čtvrtý brankář podle procentuální úspěšnosti zákroků.

    První letošní vzájemný zápas:

    Sparta Praha – Piráti Chomutov 4:3pp (0:1, 3:1, 0:1 – 1:0)
    Branky:
    21. a 25. Krupička,30. Rubeš, 63. Slavíček – 15. Veselý, 25. Dani, 44. Prokop.
     
    Piráti Chomutov

    V posledních týdnech se Pirátům daří, vždyť od reprezentační přestávky třikrát bez přerušení vyhráli a celkově uspěli v pěti ze šesti předchozích klání. Nestačili jen na rakouský Salcburk na jeho ledě. Se sedmi góly pak Chomutovští vévodí statistice přesných zásahů ve vlastním oslabení.

    Pohled do statistik Pirátů:

    Využití přesilovek:
    10 %.
    Oslabení: 83,16 %.
    Trestné minuty: 288.
    Góly v oslabení: 7.
    Nejproduktivnější hráč: Miroslav Dani – 10+8.
    Nejlepší střelec: Miroslav Dani – 10 gólů.
    Nejlepší nahrávač: Josef Koláček – 10 asistencí.
    Nejtrestanější hráč: Denis Zeman – 41 TM.
    Nejlepší hodnocení účasti na ledě: Vít Seemann (+5).
    Brankáři: Richard Běhula – 12 startů/93,50 %, Martin Altrichter – 5/93,78 %
     
    HC Sparta Praha

    Celkem z Holešovic v prvních šesti duelech sezóny ani jednou neprohrál. Pak střídal vítězství a porážky. Aktuálně přerušili Pražané v Litvínově sérii dvou porážek, takže v venkovního tripu zatím vytěžili tři body.

    Pohled do statistik Sparty:

    Využití přesilovek:
    10 %.
    Oslabení: 80 %.
    Trestné minuty: 200.
    Góly v oslabení: 1.
    Nejproduktivnější hráč: Josef Slavíček – 8+9.
    Nejlepší střelec: Josef Slavíček – 8 gólů.
    Nejlepší nahrávač: Marek Bláha – 13 asistencí.
    Nejtrestanější hráč: Ondřej Havlín – 28 TM.
    Nejlepší hodnocení účasti na ledě: Marek Bláha (+13).
    Brankáři: Oldřich Cichoň – 15 startů/93,41 %, Jakub Krbeček – 3/89,13 %.
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Běhula (Malant) – M. Pöschl, Šuráň, Ludvík, Ferbas, D. Vaněk, Jungvirt – Švec, Vrhel, Dospěl, Dani, Popelka, Prokop, Berčík, Janeček, T. Svoboda, Lobodowski, Jiří Kulich, Pech.

    HC Sparta Praha: Krbeček (Cichoň) – Fiala, Krutil, Bláha, Chvátal, Prchal, Klodner, Tomek, Gajdoš – Kulhánek, Krchňák, Vaňous, Rubeš, Routa, Konečný, Vágner, Arnošt, Gluzman, Kuracina.

    Rozhodčí: Grech – Gerát, Juránek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:50
    Hra se zatím přelévá rychle ze strany na stranu, ale ani jeden gólman zatím nemusel řešit přímou střelu na branku. Jediný pokus Vrhela od pravého mantinelu srazila obrana Sparty do rohu.
     
    01:25
    Ofsajd Pirátů.
     
    01:38
    Sparťané po buly získali kotouč a uháněli kupředu. Routa měl v pravém kruhu prostor i čas vystřelit, ale mezírku mezi Běhulovými betony nenašel. Domácí gólman včas sklapl nohy k sobě a hokejku měl správně.
     
    01:48
    Ofsajd Pražanů.
     
    02:40
    Fialovo nahození od modré mířilo doprostřed branky, kde byl připravený Běhula, jehož puk trefil přesně do hrudi. Vhazuje se po pravici domácího gólmana.
     
    02:51
    Hosté zahráli po buly vysokou holí, tudíž je sudí vykazuje do středního pásma.
     
    03:32
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Bláha – 2 min., vysoká hůl).
     
    03:42
    Dospěl dostal přihrávku do pravého kruhu, odkud z první pálil na bližší tyč, kde zasáhl pozorný Krbeček a betonem poslal puk do rohu, kde ho znovu získali Piráti.
     
    04:24
    Chomutovské kombinaci dlouho chyběla střela, až nyní vyslal bombu od modré Jungvirt, ale Krbeček byl znovu pozorný.
     
    04:45
    Po nahození od modré udržel Krbeček puk před čárou i po dorážkách Kulicha. Po přerušení hry vznikla drobná strkanice, po níž sudí somlouval jednomu z hostujících hráčů.
     
    05:06
    Sparta získá cenné vteřiny, neboť v oslabení vyrazila kupředu a Běhula vyrazil Arnoštovu střelu z pravé strany do ochranné sítě, takže se vhazuje v obranném pásmu Pirátů.
     
    05:32
    Hosté v plném počtu.
     
    06:47
    Stále čekáme na první vážnější šanci na jedné nebo druhé straně. Oba týmy velmi pozorně brání střední pásmo a v tom vlastním nepouští soupeře do střeleckých pozic.
     
    07:05
    Další ofsajd Pirátů.
     
    07:34
    Dobrého napadání Popelky mohl využít Pech, jenže se s pukem neprodral přes posledního obránce, takže se mezi kruhy nedostal ani do zakončení.
     
    08:44
    Dospěl nastartoval křižnou přihrávkou na levém křídle Daniho, jemuž ale po přejetí útočné modré puk trochu utekl, a tak zvolil přihrávku na Dospěla dojíždějícího z druhé vlny. Domácí útočník střílel ze záklonu, takže jeho pokus přece jen postrádal potřebnou razanci, aby zaskočil Krbečka.
     
    09:32
    Kulhánek vjel po levém křídle do pásma a od mantinelu střílel na vzdálenější tyč. Běhula zasahovat nemusel, puk se mezi tři tyče nevešel.
     
    10:19
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Pöschl – 2 min., krosček).
     
    10:33
    Hned po buly vyrazil kupředu Prokop, který se sice do zakončení nedostal, ale na útočné modré na několik vteřin zaměstnal obranu Sparty, čímž uspořil cenné vteřiny z oslabení.
     
    10:45
    Spartě nevyšlo založení toku zpoza vlastní branky, takže jí sudí odpískali zakázané uvolnění a vhazuje se před Krbečkem.
     
    11:14
    Krátký pobyt Sparty v pásmu uťala domácí obrana vyhozením přes všechny čáry.
     
    11:52
    Po Dospělově vyvezení kotouče se Sparta vrátila do pásma, ale Kulhánkova bekhendová přihrávka z pravé strany nikoho ze spoluhráčů nenašla a puk skončil u mantinelu.
     
    12:25
    Pražané udrželi pásmo a s návratem vyloučeného Pöschla střílel od modré Prchal. Běhulovy betony se včas sklapli k sobě.
     
    12:48
    Sparta se bránila, ale pak vyrazila rychle kupředu. Rubešův pokus z pravého kruhu zbrzdil obránce, takže Běhula měl celkem snadnou práci.
     
    14:09
    Arnošt se přes modrou čáru dostal do zakončení, ovšem přestřelil. Z protiakce střílel z mezikruží Prokop, ale rovněž do jeho rány vložil hůl obránce, takže Krbeček zasahovat nemusel a puk skončil na zadním mantinelu.
     
    14:42
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dani – 2 min., držení).
     
    14:54
    Hned po buly dostali Piráti puk do středního pásma, což dalo Dospělovi čas, aby se zvedl z ledu, kde chvilku zůstal ležet.
     
    15:39
    Dvakrát pálil od modré Krutil. První ránu vyrazil Běhula do rohu, druhou zblokoval bránící útočník, který hned vyhodil přes všechny čáry.
     
    16:18
    Až nyní se Sparta vrátila zpět do pásma.
     
    16:40
    Z Daniho trestu zbývají už jen dvě vteřiny, ale oslabení Pirátů bude delší. Běhula sice chytil pokus od modré, ale Ferbas si při ochraně gólmana počínal nedovoleně a dostává dvě minuty za sekání.
     
    16:42
    Domácí jsou ve čtyřech.
     
    17:06
    Piráti opět vyhodili přes všechny čáry
     
    -3:34
    Pražané sice pobyli v pásmu, jenže nyní už je puk znovu až u Krbečka.
     
    18:01
    Arnoštovi nevyšlo zpracování puku u levého mantinelu, čehož domácí využili k dalšímu vyhození. Tentokrát přímo na Krbečka, který si puk pohlídal.
     
    18:35
    Mezi dvěma chomutovskými vyhozeními stihla Sparta jednu střelu z levé strany. Běhula si s Krutilovým pokusem poradil a posla puk do rohu.
     
    18:40
    Domácí v plném počtu.
     
    19:19
    Gajdoš se domácí obranou prokličkoval až před Běhulu, jenže bekhendem přestřelil.
     
    19:33
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hned v několika ohledehc smolný moment pro Spartu. Chvátal při snaze dojet k zadnímu mantinelu narazil bez cizího přičinění do tyčky vlastní branky, takže se nedostal do souboje. Toho využil PETER LOBODOWSKI, který vyjel k levé tyči, kde zaskočil Krbečka a našel skulinu v jeho postoji. Asistence: Michal Janeček.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Sledovali jsme vyrovnanou první třetinu, v níž měli oba týmy největší šanci v závěru, přestože předtím hrály několik přesilovek. Sedmadvacet vteřin před sirénou se Peteru Lobodowskému povedl výpad zpoza branky, díky němuž vstřelil zatím jediný gól zápasu. Prostřední dějství začne přibližně v 15:44.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:40
    Chomutovské vyhození čároví sudí hned jako icing nevyhodnotili, čehož málem využil Pech, který to podobně jako před týdnem zkusil z brankové čáry z rohu. Tentokrát však gólmana nenachytl.
     
    20:48
    Na druhé straně už se zakázané uvolnění píská, takže se hra vrací před Krbečka.
     
    21:20
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme vyrovnáno. Vaňous zastavil ve středním pásmu postup Pirátů, puk si sebral TOMÁŠ KULHÁNEK, dojel po pravé straně před branku, kde bekhendem na bližší tyče překonal Běhulu. Asistence: Pavel Vaňous a Jakub Prchal.
     
    22:11
    Pražané se dvakrát v krátkém sledu dostali do přečíslení dva na jednoho. V prvním případě přihrál Gajdoš doprava Bláhovi, jehož střelu Běhula vykopl mezi kruhy, odkud sparťané doráželi mimo branku. Ve druhém případě to Bláha zal na sebe, ale Běhula si jeho ránu z podobného místa jako o chvilku dříve znovu pohlídal.
     
    23:57
    Prokop si na vrcholu pravého kruhu našel puk, který tam vyplaval ze souboje u mantinelu, ovšem ze strany trefil jen boční oblouk branky.
     
    24:23
    Pech zkoušel další gól po výjezdu zpoza branky, ale u pravé tyče sparťanské svatyně dobře zasáhl jeden z obránců, který zastoupil Krbečka, jenž byl celý na druhé straně.
     
    24:57
    Zakázané uvolnění hostů.
     
    26:06
    Pöschlovo nahození od modré zastavil Chvátal, takže Sparta mohla vyrazit kupředu. Sražená střela Pražanů přeletěla obloučkem Běhulovu branku.
     
    26:52
    Sparta po vstřeleném gólu viditelně ožila a nyní si vynutila tlak v útočném pásmu, který ukončilo zakázané uvolnění Pirátů.
     
    26:58
    Buly se bude v krátkém sledu opakovat, neboť puk z domácí hokejky skončil i plexisklo v hledišti.
     
    27:38
    Švec dostal na útočné modré přihrávku, vystřelil z levého kruhu, ale Krbeček byl pozorný.
     
    28:46
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (HL – 2 min., příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Gluzman.
     
    28:46
    Teď to sparťanští hráči nezvládli takticky. Vyhození i mantinelu u střídačky sebral jeden z nich a druhý už skočil na led, takže hosté jdou do čtyř.
     
    29:13
    Arnošt byl kousek za domácí obranou, která ho však nakonec dojela. Útočník Sparty se tak mezi kruhy otočil, počkal si na Vaňouse, jenže ten přestřelil.
     
    30:02
    Piráti střílí na Krbečka častěji než v první početní výhodě, ale hostující brankář oba dosavadní závary ustál a přerušil hru.
     
    30:21
    Dospěl trefil od modré prvního hráče před sebou a druhý z útočníků obětavým pádem vysekl puk do středního pásma.
     
    30:46
    S návratem vyloučeného hráče Sparta znovu vyhodila. Stihla to ještě před koncem trestu, takže se zakázané uvolnění nepíská, ale hosté jsou kompletní.
     
    32:17
    Pirátům se nepovedla rozehrávka ve vlastním obranném pásmu, takže se ke střele z levého kruhu dostal Gluzman, jehož pokus Běhula nadvakrát zkrotil.
     
    32:30
    Rychlý výpad Chomutovským vedl Popelka, který po levém křídle vjel do pásma, namířil si to za branku a zkusil překvapit Krbečka vyjetím zpoza branky u jeho levé tyče. Hostující gólman však včas přitiskl brusli k tyčce, takže puk neměl kudy projít za čáru.
     
    32:57
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Arnošt – 2 min., vysoká hůl).
     
    33:31
    Piráti záhy po buly neudrželi na modré puk v pásmu, ale rychle se do něj vrátili. Kombinaci zakončil Dospěl bombou z pravého kruhu po nahrávce Vaňka. Krbeček si bliží tyč pohlídal.
     
    34:07
    Piráti právě vstřelili branku!
    Na podruhé už to LUBOŠI DOSPĚLOVI v přesilovce vyšlo. Z podobného místa jako před malou chvílí tentokrát propálil Krbečka. Podobně jako u prvního gólu domácí odjel na střídačku s bolestivou grimasou jeden z obránců Sparty, tentokrát to byl Fiala. Asistence: Stanislav Vrhel a Miroslav Dani.
     
    34:40
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí se trefili podruhé během 33 vteřin a odskakují na rozdíl dvou gólů. PETER LOBODOWSKI vystřelil z mezikruží a dojel si vyražený puk, který poslal do brány. Asistence: Martin Berčík a Michal Janeček.
     
    36:13
    Fiala střílel z pravého kruhu na bližší tyč, kde zasáhl Běhula, jenž následně u tyčky přikryl puk lapačkou, takže se vhazuje po jeho levici.
     
    36:53
    Pražané jeli tři na jednoho, jenže Kuracina se dostal s pukem skoro až k brankové čáře, odkud ještě stihl přihrát před branku, kde však na puk nedosáhl Vágner.
     
    37:27
    Zakázané uvolnění Sparty.
     
    37:42
    Po buly Pražané rychle vyrazili směrem k Běhulovi, jenže Gajdoš z hranice pravého kruhu minul levou tyč Běhulovy branky.
     
    38:14
    Po buly ve středním pásmu Sparta nahodila a puk si u zadního mantinelu zastavil Běhula. Rozehrál ne úplně důrazně, takže hosté puk mířící podél mantinelu zastavili a posunuli ho na modrou, odkud pálil Fiala jen do připraveného domácího gólmana, který bez potíží dojel zpět do branky.
     
    38:43
    Sparta právě vstřelila branku!
    MICHAEL KRUTIL zastavil na modré slabé vyhození domácích, udělal kličku protihráči a najel si mezi kruhy, odkud snížil střelou do horní poloviny branky. Asistence: Matěj Kuracina a Václav Rubeš.
     
    39:01
    Začala poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:51
    Šuráňova chybná rozehrávka ve středním pásmu mohla Piráty přijít hodně draho. Konečný vyslal na zteč Gluzmana, který přebruslil obránce, ovšem sám před Běhulou nedal. Domácí brankář teď spoluhráče hodně podržel, protože moc nechybělo a bylo vyrovnáno.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    V ROCKNET ARÉNĚ byla k vidění o poznání zajímavější druhá třetina, v níž padly čtyři góly. Domácí Piráti v jedno chvíli vedli už o dva góly, když Sparta předtím srovnala jejich těsný náskok, jenže i ve druhé přestávce mají Severočeši k dispozici jen těsný jednogólový náskok. Závěrečná dvacetiminutovka začne přibližně v 16:35.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:15
    Piráti se díky nepřesnému zpracování puku jednoho z obránců Sparty na útočné modré dostali do přečíslení dva na jednoho, která však zakončil Vrhel jen do betonu Krbečka.
     
    41:56
    Krbeček si připsal zákrok z kategorie lehčích, když v brankovišti ukryl pod lapačku nahození se středního pásma.
     
    42:15
    Sparta hned po buly vytlačila Piráty z vlastního pásma, domácím pak nevyšla přihrávka z vlastní poloviny kluziště, takže se dopustili zakázaného uvolnění.
     
    43:11
    Berčík střílel z vrcholu pravého kruhu mimo, z proti akce zvonila tyč Běhulovy branky. Routa si mezi útočnou modrou a vrcholy kruhů převzal kotouč po překřížení se spoluhráčem a vypálil hodně přesně. Ke smůle Sparty jen do brankové konstrukce.
     
    44:01
    Vaňkova střela od modré byla sražena do ochranné sítě.
     
    44:28
    Jeden z čárových sudích zůstal ležet na chomutovské obranné modré, kam k němu přispěchala zdravotnice. Sudí odkulhal na blízkou trestnou lavici, kde je ošetřován, takže se pokračuje jen s jedním čárovým sudím. Vypadá to na nějaký problém s kolenem.
     
    44:55
    Vše je v pořádku, druhý čárový rozhodčí je zpět na ledě a podle stylu bruslení už bez potíží.
     
    45:44
    Do chomutovského vyhození se na modré z první opřel Fiala, ovšem tečovaný puk jen pleskl o zadní mantinel.
     
    46:01
    Dospěl se u pravého mantinelu otočil a vyjel si do pozice na hranici kruhu, odkud střílel na bližší tyč, kde vystavila stopku jeho pokusu Krbečkova lapačka.
     
    46:34
    Na druhé straně střílel z pravého kruhu Rubeš. Běhula měl hokejku mezi betony, takže puk vyrazil před sebe a následně po něm skočil, aby ho ukryl pod lapačku.
     
    47:15
    Dani si na útočné modré vyměnil kotouč s Kulichem, jenž však mířil z pravého kruhu mimo tři sparťanské tyče.
     
    48:25
    Gajdošův tečovaný pokus od modré vykopl Běhula špičkou betonu. Z hlediště to vypadalo, že kotouč by stejně mířil jen do boční sítě nebo spodního oblouku.
     
    49:08
    Konečný vlétl po levém křídle do pásma, přebruslil obránce a mířil do horní poloviny branky. Běhula lízl puk helmou a vytěsnil ho do bezpečí.
     
    49:56
    Krutilův pokus od pravého mantinelu byl sražen do ochranné sítě. Vhazuje se po levici Běhuly.
     
    50:29
    Prokop teď bojoval o puk na útočné modré, ale přejel do pásma dříve než kotouč, takže je Pirátům odpískáno postavení mimo hru.
     
    51:19
    Vrhel posnul před útočnou modrou žabičkou puk doprava Vaňkovi, který z vrcholu kruhu trefil jen Gajdoše před sebou a následně fauloval. Vaněk dostal dvě minuty za podrážení.
     
    51:35
    Sparta sice vyhrála buly i vystřelila, ovšem Piráti přece jen vyhodili až ke Krbečkovi.
     
    52:29
    Sparta dlouho kombinovala bez střelby, až na levé straně napřáhl Gajdoš. Jeho ránu zblokoval Šuráň, od nějž se puk odrazil do středního pásma.
     
    53:01
    Další rána Spraty od modré byla mezi kruhy zblokována a následně domácí vyhodili přes všechny čáry.
     
    53:19
    Domácí v plném počtu.
     
    53:50
    Také za Krbečkem nyní zvonila branková konstrukce. Akce Pirátů byla sice trochu rozháraná, ovšem nakonec si domácí puk vybojovali a Popelka trefil z mezikruží tyč.
     
    54:59
    Tomek vybojoval puk ve středním pásmu, po přejetí modré na nic nečekal a střílel. Jeho ránu zastavil mezi kruhy obránce a druhý odpálil puk do rohu.
     
    55:49
    Sparta se nyní vynutila tlak v útočném pásmu, který završila Krutilova rána zpoza kruhů. Běhula ji dobře viděl a zasáhl lapačkou. Vhazuje se po levici domácího gólmana.
     
    55:53
    Hned po buly nahazoval od modré Fiala, puk se v souboji před brankou odrazil, avšak Běhula na změnu směru zareagoval a vyrazil kotouč do rohu.
     
    57:01
    Piráti nyní drží Spartu na distanc a moc ji nepouští do vlastního pásma.
     
    57:35
    Dlouhá přihrávka Sparty z vlastního pásma byla tečována, takže se icing nepíská, ovšem puk si za Běhulou sebrali domácí obránci.
     
    58:38
    Gluzman si našel puk mezi kruhy, jeho rána však byla zblokována. Následně už ležel Běhula na ledě, jenže Tomek od modré netrefil prostor mezi třemi tyčemi.
     
    58:44
    Domácí vyhodili z vlastního pásma o mantinel do hlediště, akže se bude vhazovat před Běhulou.
     
    58:44
    Oddechový čas pro Spartu.
     
    58:44
    Hostující branka je prázdná. Krbeček zůstal na střídačce, Sparta to zkusí v šesti.
     
    58:52
    Domácí vyhráli buly a Dospěl posunul puk do středního pásma.
     
    59:12
    Sparta je zpět v pásmu, ale Prchaloco nahození bylo tečováno mimo.
     
    59:23
    Zblízka pálil Gajdoš, ale z levé strany minul vzdálenější tyč.
     
    59:50
    Po tlaku Sparty dostali Piráti kotouč až na druhou stranu za branku, odkud Sparta rozjela akci. Na jejím konci dostal kotouč do branky Konečný, ovšem hlavní sudí ihned rozpažil. Puk přešel čáru do posunuté branky.
     
    59:50
    Oddechový čas si vybrali rovněž domácí trenéři. Vhazuje se po levici Běhuly.
     
    59:58
    Domácí vyhráli puk a posunuli ho do rohu, kde došlo ke zašlápnutí kotouče. Ještě jedno buly po levici Běhuly.
     
    Konec zápasu.
     
    Puk po buly skončil u zadního mantinelu. Časomíra se sice nerozběhla, ale čas chybějící do konce jasně uběhl. Krátce po závěrečné siréně se mezi kruhy ještě pošťuchovali Vrhel s Vaňousem, ale nic velkého z toho nevzniklo.
     
    Ve třetím dějství jsme regulérní gól neviděli, a tak Piráti udrželi těsný náskok. Chomutovští zdolali i druhé pražské „S“, tudíž mají z druhého domácího víkendu po sobě opět šest bodů. (17:10:40)

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 20. Lobodowski (Janeček), 35. Dospěl (Vrhel, Dani), 35. Lobodowski (Berčík, Janeček) – 22. Kulhánek (Vaňous, Prchal), 39. Krutil (Kuracina, Rubeš)


    Piráti Chomutov: Běhula (Malant) – M. Pöschl, Šuráň, Ludvík, Ferbas, D. Vaněk, Jungvirt – Švec, Vrhel, Dospěl, Dani, Popelka, Prokop, Berčík, Janeček, T. Svoboda, Lobodowski, Jiří Kulich, Pech.
    HC Sparta Praha: Krbeček (Cichoň) – Fiala, Krutil, Bláha, Chvátal, Prchal, Klodner, Tomek, Gajdoš – Kulhánek, Krchňák, Vaňous, Rubeš, Routa, Konečný, Vágner, Arnošt, Gluzman, Kuracina.

    Rozhodčí: Grech – Gerát, Juránek
    thejrc.org