Poruba 2011 – Motor ČB 1:3 (kon.) | Prostějov – Kadaň 6:3 (kon.) | Sokolov – Ústí n/L 8:2 (kon.)
Havířov – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Vsetín – Jihlava 3:2 (kon.) | Třebíč – Litoměřice 3:2 (3:2 po s.n.)
konec
Piráti Chomutov
3:2 (1:0, 2:2, 0:0)
HC Sparta Praha
Sobota 23.11.2019, 15:00 • ROCKNET ARÉNA • turnaj O Pohár DHL • 21. kolo
Partner:
     
    38:43
    Sparta právě vstřelila branku!
    MICHAEL KRUTIL zastavil na modré slabé vyhození domácích, udělal kličku protihráči a najel si mezi kruhy, odkud snížil střelou do horní poloviny branky. Asistence: Matěj Kuracina a Václav Rubeš.
     
    34:40
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí se trefili podruhé během 33 vteřin a odskakují na rozdíl dvou gólů. PETER LOBODOWSKI vystřelil z mezikruží a dojel si vyražený puk, který poslal do brány. Asistence: Martin Berčík a Michal Janeček.
     
    34:07
    Piráti právě vstřelili branku!
    Na podruhé už to LUBOŠI DOSPĚLOVI v přesilovce vyšlo. Z podobného místa jako před malou chvílí tentokrát propálil Krbečka. Podobně jako u prvního gólu domácí odjel na střídačku s bolestivou grimasou jeden z obránců Sparty, tentokrát to byl Fiala. Asistence: Stanislav Vrhel a Miroslav Dani.
     
    21:20
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme vyrovnáno. Vaňous zastavil ve středním pásmu postup Pirátů, puk si sebral TOMÁŠ KULHÁNEK, dojel po pravé straně před branku, kde bekhendem na bližší tyče překonal Běhulu. Asistence: Pavel Vaňous a Jakub Prchal.
     
    19:33
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hned v několika ohledehc smolný moment pro Spartu. Chvátal při snaze dojet k zadnímu mantinelu narazil bez cizího přičinění do tyčky vlastní branky, takže se nedostal do souboje. Toho využil PETER LOBODOWSKI, který vyjel k levé tyči, kde zaskočil Krbečka a našel skulinu v jeho postoji. Asistence: Michal Janeček.

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 20. Lobodowski (Janeček), 35. Dospěl (Vrhel, Dani), 35. Lobodowski (Berčík, Janeček) – 22. Kulhánek (Vaňous, Prchal), 39. Krutil (Kuracina, Rubeš)


    Piráti Chomutov: Běhula (Malant) – M. Pöschl, Šuráň, Ludvík, Ferbas, D. Vaněk, Jungvirt – Švec, Vrhel, Dospěl, Dani, Popelka, Prokop, Berčík, Janeček, T. Svoboda, Lobodowski, Jiří Kulich, Pech.
    HC Sparta Praha: Krbeček (Cichoň) – Fiala, Krutil, Bláha, Chvátal, Prchal, Klodner, Tomek, Gajdoš – Kulhánek, Krchňák, Vaňous, Rubeš, Routa, Konečný, Vágner, Arnošt, Gluzman, Kuracina.

    Rozhodčí: Grech – Gerát, Juránek
    thejrc.org