Kralupy n. Vltavou – Mělník 6:7 (po pr.)
po prodl.
HK Kralupy nad Vltavou
6:7 (1:5, 4:0, 1:1 - 0:1)
HC Junior Mělník
Sobota 23.11.2019, 18:15Krajská liga: Středočeský kraj • 11. kolo
Partner:
     
    60:57
    Mělník právě vstřelil branku!

    ALBERT JANELE se nakonec přeci jen prosazuje a končí kralupskou domácí vítěznou sérii.
     
    51:54
    Kralupy právě vstřelily branku!

    ONDŘEJ HAMPL právě předvedl své umění v celé své kráse. Podél pravého mantinelu nabral rychlost, s pukem na bekhendu objel mělnického obránce, hodil si kotouč na forhend a zavěsil nad Srpovu vyrážečku. Asistence: Martin Hanžl.
     
    45:22
    Mělník právě vstřelil branku!

    Hosté se dostávají opět do vedení. Exnera prostřeluje LIBOR STINKA. Asistence: Tomáš Havel.
     
    39:36
    Kralupy právě vstřelily branku!

    Neuvěřitelný příběh nabízí dnešní zápas! Do obrovské euforie dostává domácí publikum JAN HÁVA, kterého uvolnil perfektní přihrávkou Ondřej Hampl a křídlo druhého útoku sám proti Srpovi nezklamalo. Asistence: Ondřej Hampl
     
    36:27
    Kralupy právě vstřelily branku!

    Kralupské obecenstvo v euforii! ROBIN STUDENT využívá domácí přesilovou hru, když k němu vyrazil Srp střelu Romana Verbíka a kralupský útočník se bekhendem do prázdné brány nemýlil. Asistence: Roman Verbík.
     
    31:52
    Kralupy právě vstřelily branku!

    ONDŘEJ HAMPL teď skvělým forčekingem vybojoval v útočném pásmu puk, forhendovým blafákem si položil Srpa a zavěsil do odkryté klece. Bez asistence.
     
    30:25
    Kralupy právě vstřelily branku!

    JAN HÁVA se řítil v protiútoku společně s Ondřejem Hamplem, oba borci si mezi sebou puk vyměnili, načež se puk dostal k před prázdnou bránou osamocenému Hávovi a ten už měl jednoduchý úkol. Asistence: Ondřej Hampl.
     
    18:15
    Kralupy právě vstřelily branku!

    Tak přeci jen se domácí dočkali. Ota Řehák na sebe navázal mělnického obránce, projel brankovištěm a předal na ROBINA STUDENTA číhajícího před brankou hostů, který se nemýlil. Asistence: Ota Řehák.
     
    17:13
    Mělník právě vstřelil branku!

    Šípek byl faulován v bezprostřední šanci a rozhodčí nařídil trestné střílení. Šípek zamířil mezi Krestovy betony a mezírku trefil přesně.
     
    16:43
    Mělník právě vstřelil branku!

    Pavel Kresta si nestihl ani sáhnout na puk a už ho tahá z brány. Tentokrát se trefuje JAN VERNEK. Asistence: Petr Litera.
     
    16:15
    Mělník právě vstřelil branku!

    Mělník přeci jen útočnou akci založil a nakonec celkem úspěšně. Michael Krejsa našel MARKA MACKA, který se trefuje přesně a posílá Mělník do tříbrankového vedení. Asistence: Michael Krejsa.
     
    7:11
    Mělník právě vstřelil branku!

    Mělník se dostává do dvoubrankového vedení. Puk se dostal v mělnickém útočném pásmu k JAKUBOVI ŠÍPKOVI, který prostřeluje Exnera podruhé. Bez asistence.
     
    5:46
    Mělník právě vstřelil branku!

    Ještě ve vlastním oslabením se dostává Mělník do přečíslení dva na jednoho, JAN VERNEK bere zodpovědnost na sebe a současně s návratem Vaňka prostřeluje Exnera. Bez asistence.

    David Palán

    Branky a nahrávky: 19. Student (Řehák), 31. Háva (Hampl), 32. Hampl, 37. Student (R.), 40. Háva (Hampl, Verbík), 52. Hampl (Hanžl) – 6. Vernek, 8. Šípek, 17. Macek (Krejsa), 17. Vernek (Litera), 18. Šípek, 46. Stinka (Havel), 61. Janele


    HK Kralupy nad Vltavou: Exner (Kresta) – David, R. Verbík – Cafourek (A), J. Verbík – Prášek (C), Bunda – Řehák, Kaprál (A), Student – Neiss, Hampl, Háva – Roubal, Soukup, Davídek – Tůma, Hanžl, Frey
    HC Junior Mělník: Srp (Šrámek) – Cicvárek, Prejza, Vaněk, Novotný, Krejsa, Kubica, Kapoun – Vernek (C), Fedymycz, Litera (A), Šubrt, Šípek, Stinka, Havel (A), Lenc, Janele, Kratochvíl, Macek, Škarohlíd

    Rozhodčí: Pavel Doubek — Roman Frühauf, Marek Havel
    thejrc.org