Kralupy n. Vltavou – Mělník 6:7 (po pr.)
po prodl.
HK Kralupy nad Vltavou
6:7 (1:5, 4:0, 1:1 - 0:1)
HC Junior Mělník
Sobota 23.11.2019, 18:15Krajská liga: Středočeský kraj • 11. kolo
Partner:
     
    60:57
    Mělník právě vstřelil branku!

    ALBERT JANELE se nakonec přeci jen prosazuje a končí kralupskou domácí vítěznou sérii.
     
    57:49
    Skákavý puk na brankovišti po Cafourkově střele.
     
    56:19
    Jakub Kaprál převzal od Soukupa puk ve středním pásmu a dral se do šance, kterou zastavil Petr Litera vysokou holí, jíž kralupskému centrovi sundal helmu a dostává 2 minuty. Domácí si zahrají přesilovou hru.
     
    51:54
    Kralupy právě vstřelily branku!

    ONDŘEJ HAMPL právě předvedl své umění v celé své kráse. Podél pravého mantinelu nabral rychlost, s pukem na bekhendu objel mělnického obránce, hodil si kotouč na forhend a zavěsil nad Srpovu vyrážečku. Asistence: Martin Hanžl.
     
    47:04
    Třetí kralupská formace teď chvíli zatápěla mělnické pětici, což nakonec vyústilo k podražení Karla Kubicy, když musel zastavit do šance mířícího Roubala. Přesilová hra pro Kralupy.
     
    45:22
    Mělník právě vstřelil branku!

    Hosté se dostávají opět do vedení. Exnera prostřeluje LIBOR STINKA. Asistence: Tomáš Havel.
     
    43:48
    Obrovská šance Verneka! Cafourkova střela od modré se odrazila od útočníka do středního pásma, načež se Mělničtí dostali do přečíslení tří na jednoho, Vernek pak měl dostatek času před Exnerem srovnat si puk a přesně z bezprostřední blízkosti zamířit, ale fantom kralupského brankoviště vytáhl famózní zákrok a likviduje mělnickou šanci!
     
    40:53
    Ondřej Hampl kličkuje mezi obránci až k Srpovi, jeho střela neprošla mezírkou mezi mělnickým brankářem a brankovou konstrukcí.
     
    39:36
    Kralupy právě vstřelily branku!

    Neuvěřitelný příběh nabízí dnešní zápas! Do obrovské euforie dostává domácí publikum JAN HÁVA, kterého uvolnil perfektní přihrávkou Ondřej Hampl a křídlo druhého útoku sám proti Srpovi nezklamalo. Asistence: Ondřej Hampl
     
    37:08
    Necelé 3 minuty před koncem druhé části získává Mělník příležitost k navýšení svého vedení. Za sekání odchází na trestnou lavici Ondřej Hampl, hosté si zahrají přesilovku.
     
    36:27
    Kralupy právě vstřelily branku!

    Kralupské obecenstvo v euforii! ROBIN STUDENT využívá domácí přesilovou hru, když k němu vyrazil Srp střelu Romana Verbíka a kralupský útočník se bekhendem do prázdné brány nemýlil. Asistence: Roman Verbík.
     
    35:24
    Martin Hanžl si teď došel pro podražení. Provinil se Jakub Šípek (MEL) a odchází na 2 minuty na trestnou lavici.
     
    32:50
    Na ledě se přitvrzuje. Za pozdní dohrání dostává 2 minuty Tomáš Roubal (KRA). Přesilovka pro Mělník.
     
    32:20
    Ondřej Hampl je při chuti a vytváří si další šanci, po jeho prudké střele z mezikruží Srp neudržel puk ve své výstroji, ale nikomu z Kralupanů už se nepodařilo puk dorazit za mělnického brankáře.
     
    31:52
    Kralupy právě vstřelily branku!

    ONDŘEJ HAMPL teď skvělým forčekingem vybojoval v útočném pásmu puk, forhendovým blafákem si položil Srpa a zavěsil do odkryté klece. Bez asistence.
     
    30:25
    Kralupy právě vstřelily branku!

    JAN HÁVA se řítil v protiútoku společně s Ondřejem Hamplem, oba borci si mezi sebou puk vyměnili, načež se puk dostal k před prázdnou bránou osamocenému Hávovi a ten už měl jednoduchý úkol. Asistence: Ondřej Hampl.
     
    28:10
    Obrovskou šanci hostů zastavuje Exner. Proti nájezdu Šípka zleva se roztáhl na brankovišti po vzoru Dominika Haška a nadvakrát proti mělnickému útočníkovi zasahuje.
     
    23:55
    Skvělý zákrok si teď připsal Jiří Exner proti Šípkovi, který dostal perfektní přihrávku do jízdy v mezikruží, ale bekhendovou kličkou neuspěl.
     
    20:37
    Hned z kraje druhé třetiny si Mělník zahraje přesilovku. Na trestnou lavici usedá Ota Řehák za napadení.
     
    20:01
    Do druhé třetiny se do branky vrací Jiří Exner, Pavel Kresta usedá zpátky na střídačku.
     
    18:15
    Kralupy právě vstřelily branku!

    Tak přeci jen se domácí dočkali. Ota Řehák na sebe navázal mělnického obránce, projel brankovištěm a předal na ROBINA STUDENTA číhajícího před brankou hostů, který se nemýlil. Asistence: Ota Řehák.
     
    17:13
    Mělník právě vstřelil branku!

    Šípek byl faulován v bezprostřední šanci a rozhodčí nařídil trestné střílení. Šípek zamířil mezi Krestovy betony a mezírku trefil přesně.
     
    16:43
    Mělník právě vstřelil branku!

    Pavel Kresta si nestihl ani sáhnout na puk a už ho tahá z brány. Tentokrát se trefuje JAN VERNEK. Asistence: Petr Litera.
     
    16:15
    Pavel Kresta střídá v bráně Jiřího Exnera.
     
    16:15
    Mělník právě vstřelil branku!

    Mělník přeci jen útočnou akci založil a nakonec celkem úspěšně. Michael Krejsa našel MARKA MACKA, který se trefuje přesně a posílá Mělník do tříbrankového vedení. Asistence: Michael Krejsa.
     
    8:47
    Další závar před Exnerem, který vyústil v krosček Davida Bundy (KRA). První přesilová hra pro Mělník.
     
    7:11
    Mělník právě vstřelil branku!

    Mělník se dostává do dvoubrankového vedení. Puk se dostal v mělnickém útočném pásmu k JAKUBOVI ŠÍPKOVI, který prostřeluje Exnera podruhé. Bez asistence.
     
    5:46
    Mělník právě vstřelil branku!

    Ještě ve vlastním oslabením se dostává Mělník do přečíslení dva na jednoho, JAN VERNEK bere zodpovědnost na sebe a současně s návratem Vaňka prostřeluje Exnera. Bez asistence.
     
    3:45
    Bude se poprvé vylučovat. Na trestnou lavici usedá Adam Vaněk (MEL) za podražení Oty Řeháka. První přesilovka pro domácí.

    David Palán

    Branky a nahrávky: 19. Student (Řehák), 31. Háva (Hampl), 32. Hampl, 37. Student (R.), 40. Háva (Hampl, Verbík), 52. Hampl (Hanžl) – 6. Vernek, 8. Šípek, 17. Macek (Krejsa), 17. Vernek (Litera), 18. Šípek, 46. Stinka (Havel), 61. Janele


    HK Kralupy nad Vltavou: Exner (Kresta) – David, R. Verbík – Cafourek (A), J. Verbík – Prášek (C), Bunda – Řehák, Kaprál (A), Student – Neiss, Hampl, Háva – Roubal, Soukup, Davídek – Tůma, Hanžl, Frey
    HC Junior Mělník: Srp (Šrámek) – Cicvárek, Prejza, Vaněk, Novotný, Krejsa, Kubica, Kapoun – Vernek (C), Fedymycz, Litera (A), Šubrt, Šípek, Stinka, Havel (A), Lenc, Janele, Kratochvíl, Macek, Škarohlíd

    Rozhodčí: Pavel Doubek — Roman Frühauf, Marek Havel
    thejrc.org