Los Angeles – Arizona 2:3 (kon.) | Colorado – Toronto 3:5 (kon.) | Boston – Minnesota 5:4 (po pr.)
Tampa – Anaheim 6:2 (kon.) | New Jersey – Detroit 5:1 (kon.) | Carolina – Florida 4:2 (kon.)
Montreal – NY Rangers 5:6 (kon.) | Winnipeg – Columbus 4:3 (kon.) | Dallas – Chicago 2:1 (2:0 po s.n.)
St. Louis – Nashville 2:4 (kon.) | Vegas – Edmonton 2:4 (kon.) | San Jose – NY Islanders 2:1 (po pr.)
Florida – Buffalo 2:5 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
3:5 (1:4, 1:0, 1:1)
Toronto Maple Leafs
Neděle 24.11.2019, 01:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Zach HYMAN - 3:5
     
    59:59
    Toronto právě vstřelilo branku!
    ZACH HYMAN zamířil v závěru zápasu z pravého křídla do opuštěné brány těsně předtím, než zazněla závěrečná siréna – 3:5! Bez asistence.
    46:54 Valerij NIČUŠKIN - 3:4
     
    46:54
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs se ocitli pod obrovským tlakem a nakonec mu neodolali, protože domácí VALERIJ NIČUŠKIN nyní z pravého kruhu pro vhazování o výstroj Frederika Andersena zamířil pod horní tyč! Je to pouze o branku! Asistence: Ian Cole.
    30:21 André BURAKOVSKY - 2:4
     
    30:21
    Colorado právě vstřelilo branku!
    ANDRÉ BURAKOVSKY stál na konci fantastické kombinační akce Colorada a v pravém kruhu pro vhazování bez přípravy napřáhl k nádherné ráně, která se od přední tyče odrazila do sítě Leafs! Colorado využilo přesilovou hru a prohrává nyní 4:2. Asistence: Joonas Donskoi a Nazem Kadri.
    17:36 Kasperi KAPANEN - 1:4
     
    17:36
    Toronto právě vstřelilo branku!
    KASPERI KAPANEN si najel na nádhernou kolmou přihrávku od Jasona Spezzy a ze středního pásma se řítil do samostatného úniku, v jehož závěru rychlou střelou zápěstím zamířil nad lapačku Philippa Grubauera! To je obrovská sprcha! Asistence: Jason Spezza a Jake Muzzin.
    13:22 Tyson BARRIE - 1:3
     
    13:22
    Toronto právě vstřelilo branku!
    TYSON BARRIE si najel mezi kruhy na přihrávku Williama Nylandera zpoza brány Avs a parádní střelou bez přípravy napálil puk nad lapačkou Philippa Grubauera do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Maple Leafs rychle využili přesilovou hru a vedou v Pepsi Center již 3:1. Asistence: William Nylander a Auston Matthews.
    10:56 Auston MATTHEWS - 1:2
     
    10:56
    Toronto právě vstřelilo branku!
    AUSTON MATTHEWS zamíchal s kotoučem před vrcholem pravého kruhu a nádhernou střelou zápěstím zamířil ke vzdálenější levé tyči brány! Toronto vstřelilo dva góly v rozmezí pouhých 67 sekund a bleskově otočilo vývoj střetnutí pro sebe! Asistence: Tyson Barrie a Travis Dermott.
    09:49 Nick SHORE - 1:1
     
    09:49
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Pierre Engvall si vybruslil zpoza brány Colorada do levého kruhu pro vhazování a z otočky puk nahodil před brankoviště, kde se z blízkosti prosadil NICK SHORE a čepelí hole puk usměrnil ke vzdálenější pravé tyči! Maple Leafs srovnali krok. Asistence: Pierre Engvall a Justin Holl.
    00:31 Nathan MACKINNON - 1:0
     
    00:31
    Colorado právě vstřelilo branku!
    NATHAN MACKINNON dostal nabito a na ose útočného pásma napřáhl k jedovaté střele, která poté od modré čáry bez přípravy zamířila pod lapačkou Frederika Andersena k pravé tyči! To je úvod jako hrom. Avs vedou po 31 sekundách a je to 1:0. Asistence: Erik Johnson a Nazem Kadri.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 1. MacKinnon (E. Johnson, Kadri), 31. Burakovsky (Donskoi, Kadri), 47. Ničuškin (Cole) – 10. N. Shore (Engvall, Holl), 11. Matthews (Barrie, Dermott), 14. Barrie (W. Nylander, Matthews), 18. Kapanen (Spezza, Muzzin), 60. Hyman


    Colorado Avalanche: Grubauer (21. Francouz) – Girard, E. Johnson (A), Zadorov, Makar, Graves, Cole – Burakovsky, MacKinnon (A), Donskoi – Nieto, Kadri, Compher – Ničuškin, Bellemare (A), Tynan – Kameněv, Jost, O'Connor. Hlavní trenér: Jared Bednar.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (Kaskisuo) – Rielly (A), Ceci, Muzzin, Holl, Dermott, Barrie – I. Michejev, Tavares (C), Hyman – A. Johnsson, Matthews (A), W. Nylander – Kerfoot, Spezza, Kapanen – Engvall, F. Gauthier, N. Shore. Hlavní trenér: Sheldon Keefe.

    Rozhodčí: Reid Anderson, Gord Dwyer. Čároví: Ryan Daisy, Pierre Racicot

    Diváci: 18137
    bahis siteleri