Los Angeles – Arizona 2:3 (kon.) | Colorado – Toronto 3:5 (kon.) | Boston – Minnesota 5:4 (po pr.)
Tampa – Anaheim 6:2 (kon.) | New Jersey – Detroit 5:1 (kon.) | Carolina – Florida 4:2 (kon.)
Montreal – NY Rangers 5:6 (kon.) | Winnipeg – Columbus 4:3 (kon.) | Dallas – Chicago 2:1 (2:0 po s.n.)
St. Louis – Nashville 2:4 (kon.) | Vegas – Edmonton 2:4 (kon.) | San Jose – NY Islanders 2:1 (po pr.)
Florida – Buffalo 2:5 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
5:6 (3:0, 1:3, 1:3)
New York Rangers
Neděle 24.11.2019, 01:20 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:40
    Hokejisté Montrealu se zvládli udržet v pásmu, kouč trenér Julien odvolává brankáře a zkouší power play!
     
    54:33
    Skvělý Alexander Georgiyev drží Rangers! Ruský gólman skvěle zmenšil úhel Kotkaniemimu, Fin už neměl kudy brankáře propálit!
     
    53:37
    Technického přestupku se dopustila lavička New Yorku, když na led pustila šest vých hráčů. Montreal má možnost srovnat z přesilové hry!
    52:10 Jacob TROUBA - 5:6
     
    52:10
    Rangers právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelné. New York v jednu chvíli prohrával o čtyři branky, ale teď vede! Nahození JACOBA TROUBY se odrazilo od konce Priceovi hole a puk se pomalu dokutálel za čáru. Asistence: Ryan Strome.
    48:40 Brendan LEMIEUX - 5:5
     
    48:40
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers srovnávají krok se soupeřem gólem při vlastním oslabení! Howden vyřešil přečíslení dva na jednoho skvělou přihrávkou na BRENDANA LEMIEUXE, jemuž se podařilo propálit marně se přesunujícího Price. Asistence: Brett Howden a Brady Skjei.
     
    47:09
    Právě ruský forvard ovšem vzápětí putuje na trestnou lavici, když podrazil soupeře.
    45:51 Artěmij PANARIN - 5:4
     
    45:51
    Rangers právě vstřelili branku!
    Odpověď, jak se sluší a patří! Uplynula půl minuta a prosazují se i Rangers! Kreider fantastickou zadovkou našel ARTĚMIJE PANARINA, ruský útočník bekhendem dokázal přehodit beton kanadského gólmana. Asistence: Chris Kreider a Ryan Strome.
    45:20 Artturi LEHKONEN - 5:3
     
    45:20
    Montreal právě vstřelil branku!
    Řady Montrealu uklidňuje ARTTURI LEHKONEN! Vyhození obránce zachytil Domi. Centr druhé lajny přihrál právě finskému forvardovi, který i v pádu dokázal překonat gólmana. Asistence: Max Domi.
     
    36:47
    Po dvojnásobné početní převaze New Yorku uvídíme klasickou přesilovku Canadiens. Trouba za pomoci háčku zabránil v zakončení Lehkonenovi.
     
    34:48
    Uvidíme dvojnásobnou přesilovku, která může trvat až 33 vteřin! Ben Chiarot vyhodil puk z ledové plochy bez doteku plexiskla.
     
    33:21
    Až teď se přerušuje. Potrestaným hráčem je Jeff Petry, který si jde odpočinout za držení.
    29:30 Brendan LEMIEUX - 4:3
     
    29:30
    Rangers právě vstřelili branku!
    To je neskutečné, rozdíl ve skóre najednou činí jediný gól! Krátce po skončení početní převahy nahodil na bránu Fox a mimo dosah brankáře ztečoval touš BRENDAN LEMIEUX! Asistence: Adam Fox a Jacob Trouba.
     
    27:28
    První přesilovka čeká i na New York. Na lavici hanby už usedá za držení Phillip Danault.
    27:28 Tvrdá rána Chiarota zazvonila na levou tyč
     
    27:28
    Ben Chiarot mohl domácím vrátit tříbrankové vedení, jeho ráně ale zabránila v cestě do brány levá část konstrukce!
    27:06 Pavel BUČNĚVIČ - 4:2
     
    27:06
    Rangers právě vstřelili branku!
    Druhá branka v rozmezí jedné minuty a rázem máme zaděláno na drama! Howden přiťukl kotouč PAVLU BUČNĚVIČOVI, jenž si pohrál s gólmanem a i za přispění beka Fleuryho dosáhl branky. Asistence: Brett Howden.
    26:10 Filip CHYTIL - 4:1
     
    26:10
    Rangers právě vstřelili branku!
    Přichází snížení! Panarin přes celou šíři pásma našel osamoceně najíždějícího FILIPA CHYTILA, který dokázal prostřelit Price mezi betonem a rukou! Asistence: Artěmij Panarin a Brady Skjei.
     
    23:49
    Teď už se svěřenci kouče Juliena druhé přesilové hry dočkají, výhodu se jim totiž využít nepodařilo. Za katrem sedí Jesper Fast, důvodem je vysoká hůl.
    22:51 Shea WEBER - 4:0
     
    22:51
    Montreal právě vstřelil branku!
    Hlavní rozhodčí zdviženou pravicí signalizoval výhodu, přesilové hry se ale nedočkáme! Ke střele napřáhl SHEA WEBER, jehož ne příliš dobře umístěnou ránu nedokázal Georgiyev zpacifikovat a pustil ji za svá záda. Asistence: Ben Chiarot a Charles Hudon.
    19:26 Max DOMI - 3:0
     
    19:26
    Montreal právě vstřelil branku!
    V závěru úvodní dvacetiminutovky přichází třetí gól domácího mužstva! Opět v tom měla prsty druhá útočná lajna Montrealu. Druhý zásah si dnes připisuje na své konto MAX DOMI. Čtyřiadvacetiletý Kanaďan schoval ránu za obránce, Georgiyev proletěla touš pod rukou. Asistence: Nick Suzuki a Ben Chiarot.
     
    12:43
    Nakonec se ale třetí lajna hostů dokázala probít do pásma a byl to právě Lemieux, kdo stál na konci celé akce, kterou zastavila až tyčka!
    10:00 Artturi LEHKONEN - 2:0
     
    10:00
    Montreal právě vstřelil branku!
    Utkání zatím patří druhé domácí formaci! Armia předal puk ARTTURI LEHKONENOVI, který svižnou ránou k pravé tyči nedal Georgiyevovi šanci zasáhnout. Asistence: Joel Armia a Mike Reilly.
     
    03:00
    Máme tu první vyloučení. Na trestnou lavici usedá Jacob Trouba, jenž se dopustil držení na Armiovi.
    02:03 Max DOMI - 1:0
     
    02:03
    Montreal právě vstřelil branku!
    Parádní vstup Canadiens do utkání! Geogiyev předvedl nejistý zákrok vyrážečkou, puk vyrazil nad sebe a pak chvilku nevěděl, kde se kotouč nachází. K černé gumě se nejrychleji dostal Suzuki, jenž přihrál MAXI DOMIMU, a ten dokázal prostřelit ruského gólmana. Asistence: Nick Suzuki a Artturi Lehkonen.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 3. Domi (Suzuki, Lehkonen), 10. Lehkonen (Armia, Reilly), 20. Domi (Suzuki, Chiarot), 23. S. Weber (Chiarot, Hudon), 46. Lehkonen (Domi) – 27. Chytil (Panarin, Skjei), 28. Bučněvič (B. Howden), 30. Lemieux (Fox, Trouba), 46. Panarin (Kreider, R. Strome), 49. Lemieux (B. Howden, Skjei), 53. Trouba (R. Strome)


    Montreal Canadiens: Price (Kinkaid (C)) – S. Weber, Chiarot (A), Petry, Mete, C. Fleury, Reilly (A) – Gallagher, Danault, Tatar – Lehkonen, Domi, Suzuki – Armia, Kotkaniemi, Hudon – Weal, N. Thompson, Cousins.
    New York Rangers: Georgijev (H. Lundqvist) – Trouba (A), Skjei, DeAngelo, Hájek, Fox, R. Lindgren – Bučněvič, Chytil, Kreider (A) – Panarin, Fast (A), R. Strome – Kakko, B. Howden, Lemieux – Br. Smith, McKegg, Haley.

    Rozhodčí: Meier, Hebert – Nagy, Mills

    Diváci: 21 302
    thejrc.org