Los Angeles – Arizona 2:3 (kon.) | Colorado – Toronto 3:5 (kon.) | Boston – Minnesota 5:4 (po pr.)
Tampa – Anaheim 6:2 (kon.) | New Jersey – Detroit 5:1 (kon.) | Carolina – Florida 4:2 (kon.)
Montreal – NY Rangers 5:6 (kon.) | Winnipeg – Columbus 4:3 (kon.) | Dallas – Chicago 2:1 (2:0 po s.n.)
St. Louis – Nashville 2:4 (kon.) | Vegas – Edmonton 2:4 (kon.) | San Jose – NY Islanders 2:1 (po pr.)
Florida – Buffalo 2:5 (kon.)
konec
Florida Panthers
2:5 (0:2, 1:2, 1:1)
Buffalo Sabres
Neděle 24.11.2019, 23:00 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:25 Zemgus GIRGENSONS - 2:5
     
    53:25
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo přidává i pátou branku! ZEMGUS GIRGENSONS projel před obránce a tlačil puk k přední tyči! Jeho první pokus brankář ještě vyrazil, ale Girgensons pokračoval v pohybu a nakonec našel mezírku mezi brankářem a tyčí! Asistence: Jimmy Vesey, Johan Larsson.
    43:08 Brett CONNOLLY - 2:4
     
    43:08
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí celek využívá přesilovou hru a dostává se na rozdíl dvou branek! Florida navíc využívá přesilovku. BRETT CONNOLLY dostal přihrávku na levý kruh a pohotovou střelou vymetl horní roh! Asistence: Aaron Ekblad, Vincent Trocheck.
    34:41 Victor OLOFSSON - 1:4
     
    34:41
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo opět odskakuje na rozdíl tří branek! VICTOR OLOFSSON si nabruslil na dlouhou přihrávku, projel do útočného pásma a střelou o tyčku překonal domácího brankáře! Asistence: Sam Reinhart, Jack Eichel.
    29:29 Noel ACCIARI - 1:3
     
    29:29
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida se dočkala vytouženého zásahu! Domácí hokejisté skvěle zabojovali o puk v mezikruží! K odraženému puku se nakonec dostal NOEL ACCIARI a s přehledem překonal brankáře! Bez asistence.
    23:42 Jack EICHEL - 0:3
     
    23:42
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo přidává třetí branku a dostává domácí celek na kolena! JACK EICHEL si krásnou prací s kotoučem udělal prostor pro zakončení a střelou zápěstím z pravého kruhu uklidil puk pod břevno! Asistence: Rasmus Dahlin, Zach Bogosian.
    18:23 Zemgus GIRGENSONS - 0:2
     
    18:23
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo ještě před přestávkou odskakuje na rozdíl dvou bodů! ZEMGUS GIRGENSONS si na modré čáře vzal volný puk, projel s ním do střelecké pozice a zápěstím navýšil vedení Buffala! Asistence: Brandon Montour.
    16:24 Jeff SKINNER - 0:1
     
    16:24
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo se dostává do vedení! Jack Eichel zavezl středem ledové plochy kotouč do útočného pásma. Tahoun Buffala následně našel JEFFA SKINNERA, který dopravil puk do sítě! Asistence: Jack Eichel, Connor Sheary.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 30. Acciari, 44. Connolly (Ekblad, Trocheck) – 17. Skinner (Eichel, Sheary), 19. Girgensons (Montour), 24. Eichel (Dahlin, Bogosian), 35. Olofsson (S. Reinhart, Eichel), 54. Girgensons (Vesey, Jo. Larsson)


    Florida Panthers: Montembeault (Bobrovskij) – Ekblad, Yandle, Strålman, Matheson, Brown, Pysyk – Dadonov, Barkov, Huberdeau – Connolly, Trocheck, Vatrano – Malgin, Toninato, Hoffman – Sceviour, Acciari, B. Boyle.
    Buffalo Sabres: Ullmark (C. Hutton) – Montour, C. Miller, Ristolainen, McCabe, Jokiharju, Dahlin, Bogosian – S. Reinhart, Eichel, Vesey – Sheary, Rodrigues, Skinner – Mittelstadt, Asplund, Olofsson – Lazar, Jo. Larsson, Girgensons.

    Rozhodčí: Schlenker, O´Rourke – Brisebois, Nansen

    Diváci: 14 443
    thejrc.org