Znojmo – Fehérvár 4:3 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
4:3 (0:0, 2:2, 2:1)
Fehérvár AV19
Neděle 24.11.2019, 17:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:58
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Ještě to bude drama, velký tlak nakonec hosté využívají. Gerardovo zakončení ještě znojemská obrana zblokovala, ale následná tečovaná rána TIMOTHYHO CAMPBELLA už zaplula do sítě. Asistence: Andrew Yogan, Jonathan Harty.
     
    48:21
    Orli právě vstřelili branku!
    Když už se Fehérvár na chvíli vymanil z tlaku a hrál s pukem, vzápětí vyrobil na útočné modré chybu, která poprvé posílá Znojmo do dvoubrankového vedení. Situaci dva na jednoho totiž skvěle vyřešil Bowles, stáhl na sebe obránce a následně přihrál před prázdnou branku PHILIPU McRAEOVI, který už měl snadnou práci. Asistence: Parker Bowles.
     
    44:22
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo si bere zpět ztracené vedení a po všech těch šancích z druhé části je tohle velmi překvapivá a z pohledu Fehérváru laciná branka. Jejím autorem je PHILIP McRAE, který s kotoučem na holi vybruslil od zadního mantinelu a prakticky z nulového úhlu nachytal Kornakkera nepřipraveného u bližší tyče. Asistence: Parker Bowles.
     
    35:39
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Hosté přežili množství šancí soupeře a nyní sami vyrovnávají z přesilovky. Byla to podobná situace jako u prvního gólu, tečí střely od modré se prosazuje FELIX GIRARD. Asistence: Andrew Yogan, Timothy Campbell.
     
    28:08
    Orli právě vstřelili branku!
    Je to opravdu tak, místo gólové šance hostů je tu druhý gól Znojma, které svou třetí přesilovku v zápase využívá. ALEŠ SOVA dostal na modré ne úplně snadnou přihrávku, ale opřel se do ní vší silou a jeho příklep zastavila až síť v Kornakkerově brance. Asistence: Tomáš Svoboda, Rob Flick.
     
    24:22
    Orli právě vstřelili branku!
    Po předchozí šanci ale akce pokračovala a rozhozené defenzivy soupeře nakonec Znojmo využívá. Přihrávku zpoza branky dostal JAKUB STEHLÍK a vymetl horní růžek branky. Asistence: Anthony Luciani.
     
    22:09
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Hosté se prosazují a otevírají skóre po jednoduché akci. Vyhrané buly v útočném pásmu, střela od modré a následná teč do protipohybu brankáře. Autorem gólové trefy je CSANAD ERDELY, zatím jasně nejnebezpečnější hráč hostů. Asistence: Dylan Busenius.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 25. Stehlík (Luciani), 29. Sova (Svoboda, Flick), 45. McRae (Bowles), 49. McRae (Bowles) – 23. Erdely (Busenius), 36. Girard (Yogan, Campbell), 57. Campbell (Yogan, Harty)


    HC LERAM Orli Znojmo: Lassila (Groh) – Tansey, Sedlák, Sova, Mikliš, Bořuta, Stehlík, Jonáš – Luciani, Flick, Svoboda – Beránek, Bartoš, Mrázek – Bowles, McRae, Novák – Gago, Češík, Berisha – Oščádal.
    Fehérvár AV19: Kornakker (Ouzas) – Harty, Campbell, Busenius, Stipsicz, Caruso, Tikkanen – Yogan, Girard, Erdely – Sarpatki, Sarauer, D. Szabo – Szita, Reisz, Lehtonen – Mihaly, Koger, Kuralt.

    Rozhodčí: Sternat, Zrnić – Bedynek, Rezek
    bahis siteleri