Jekatěrinburg – N.Novgorod 3:4 (kon.) | Magnitogorsk – Barys 1:2 (po pr.) | Čeljabinsk – CSKA Moskva 2:3 (kon.)
Čerepovec – Riga 1:2 (po pr.) | Minsk – Vladivostok 2:3 (po pr.) | Dynamo Moskva – Jaroslavl 4:1 (kon.)
Jokerit – Chabarovsk 4:1 (kon.)
po prodl.
HC Dinamo Minsk
2:3 (2:0, 0:2, 0:0 - 0:1)
Admiral Vladivostok
Úterý 26.11.2019, 17:10 • Minsk Arena, Minsk, Bělorusko • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:50 Jurij PETROV - 2:3
     
    63:50
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    70 sekund před koncem dokonal Vladivostok obrat a odváží si z dalekého tripu dva body! Po vyhození kotouče na druhou stranu zakládali hosté útok. Denis Vicharev potáhl puk po levém křídle, v pravou chvíli jej vrátil pod sebe mezi kruhy na JURIJE PETROVA, který prostřelil Enrotha – 2:3! Asistence: Denis Vicharev, Alexandr Osipov.
    34:16 Markus LJUNGH - 2:2
     
    34:16
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Necelých šest minut před koncem třetiny máme srovnáno! Shawn Lalonde zřejmě původně vyvážel kotouč do útočného pásma, jenže ani jeden obránce jej nedokázal od puku odstavit. Lalonde proto nahrál křížem za sebe na najíždějícího MARKUSE LJUNGHA, který zametl puk do prázdné části branky – 2:2! Asistence: Shawn Lalonde.
    28:32 Markus LJUNGH - 2:1
     
    28:32
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Vladivostok se ale přesto dokázal v přesilové hře dostat na dostřel jedné branky! Lalonde na vrcholku celé kombinace posunul puk doprava na Vichareva, který se rozhodl pro šikovně provedenou střelu na úmyslnou teč před brankou. Trefil tak přesně hůl MARKUSE LJUGHA, který usměrnil puk do branky – 2:1! Asistence: Denis Vicharev, Shawn Lalonde.
    18:17 Shane PRINCE - 2:0
     
    18:17
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Při hře 4 na 4 se domácí ale prosazují podruhé a dávají „gól klidu“. Ryan Spooner ještě na modré čáře stihl podržet puk, což hosté možná již nečekali. Domácí útočník pak posunul kotouč doleva na SHANE PRINCEA, který vykoupal Olkinuoru v kličce a zakončil pohodlně do prázdné – 2:0! Asistence: Ryan Spooner.
    07:32 Andrej KOSTICYN - 1:0
     
    07:32
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    První přerušení dnešního zápasu přišlo až současně s gólem domácích! Arťom Děmkov dokázal u mantinelu i v pádu posunout puk za sebe na bruslícího Kovyršina, který se chystal na pravém kruhu. Díky tomu vznikla situace 2 na 1, Kovyršin ji řešil posunutím kotouče na ANDREJE KOSTICYNA, který doklepl do odkryté části branky – 1:0! Asistence: Jevgenij Kovyršin, Arťom Děmkov.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 8. A. Kosticyn (Kovyršin, Děmkov), 19. Prince (Spooner) – 29. Ljungh (Vicharev, Lalonde), 35. Ljungh (Lalonde), 64. J. Petrov (Vicharev, A. Osipov)


    HC Dinamo Minsk: Enroth – Kryskin, Znacharenko, Jevenko, Denisov, Jerjomenko, Gotovec, Ďukov – Martynov, Paré, Prince – Děmkov, A. Kosticyn, Kovyršin – Pulkkinen, Spooner, Pavlovič – Kogaljov, Dadonov, Kitarov – Drozdov.
    Admiral Vladivostok: Olkinuora (Krasotkin) – Lalonde, Almqvist, Miščenko, Kozlovskij, Bobrjašov, A. Osipov, Ostrovskij, Ďjakov – Vicharev, Ljungh, Bakoš – Lisin, J. Petrov, V. Butuzov – I. Zacharčuk, V. Strelcov, Lomako – Mereskin, Glazačev, K. Voronin.

    Rozhodčí: Oskirko, Rogačjov – Kučava, Černyšjov (všichni RUS)

    Diváci: 9 642
    thejrc.org