Jekatěrinburg – N.Novgorod 3:4 (kon.) | Magnitogorsk – Barys 1:2 (po pr.) | Čeljabinsk – CSKA Moskva 2:3 (kon.)
Čerepovec – Riga 1:2 (po pr.) | Minsk – Vladivostok 2:3 (po pr.) | Dynamo Moskva – Jaroslavl 4:1 (kon.)
Jokerit – Chabarovsk 4:1 (kon.)
konec
Jokerit Helsinky
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
Amur Chabarovsk
Úterý 26.11.2019, 17:30 • Hartwall Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:09 Mikko LEHTONEN - 4:1
     
    53:09
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Autorem branky je MIKKO LEHTONEN. Ten si získal puk a následně zezadu vypálil puk až za záda nic nevidícího Alikina.
    45:46 John NORMAN - 3:1
     
    45:46
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Autorem branky je JOHN NORMAN. Domácí jdou do trháku. Lepisto vypálil od modré tvrdou ránu, která se přes Alikinovo opancéřování nakonec dostala, o čemž nevěděl nikdo, včetně brankáře. Puk, který se vykutálel z brankářovy výstroje ale zmerčil Norman a zasunul ho do branky. Asistence: Sami Lepistö a Henrik Haapala.
    38:15 Antti PIHLSTRÖM - 2:1
     
    38:15
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ANTTI PIHLSTRÖM. Nádherná branka a Jokerit je opět ve vedení! Joensuu vyslal perfektně O'Neilla na pravé straně u modré čáry, ten pak vystřelil záměrně kousek vedle branky, kde měl hokejku připravenou Pihlstrom a od jeho hole se puk do branky už jen odrazil. Asistence: Brian O'Neill a Jesse Joensuu.
    25:51 Dmitrij KOROBOV - 1:1
     
    25:51
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Autorem branky je DMITRIJ KOROBOV. Hosté srovnávají! Opět jim stačil malý počet střel. Korobov získal puk u mantinelu a vypálil tvrdě na Kalninše, který si puk ne uplně přesvědčivým zákrokem srazil do branky. Asistence: Stanislav Kacuba.
    07:09 Mikko LEHTONEN - 1:0
     
    07:09
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Autorem branky je MIKKO LEHTONEN. Fisnký celek využívá přesilovku a po přihrávce zpět k modré propálil vše, co mu stálo v cestě, Mikko Lehtonen! Asistence: Brian O'Neill.

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 8. Lehtonen (O'Neill), 39. Pihlström (O'Neill, Joensuu), 46. Norman (Lepistö, Haapala), 54. Lehtonen – 26. Korobov (Kacuba)


    Jokerit Helsinky: Kalninš (A. Niemi) – A. Grant, Lehtonen, Lepistö (C), Lööv, O. Lauridsen (A), Eronen, Kivistö – O'Neill, Regin, Joensuu – Halme, Kontiola, Savinainen – Moses, Norman, Haapala (A) – Anttila, Pihlström, Oksanen.
    Amur Chabarovsk: Alikin (Langhamer) – Vitásek, Jordán, Turbin (A), V. Vasiljev, Korjagin, Korobov, Alexandrov – H. Zohorna, T. Zohorna, Golubev – Vl. Ušenin, Vj. Ušenin, Gorškov – A. Lazarev (A), Rasskazov, Ruděnkov – Kapiturov, Kacuba, Jazkov.
    bahis siteleri