Litoměřice – Chomutov 8:3 (kon.) | Motor ČB – Vsetín 5:0 (kon.) | Jihlava – Frýdek-M. 2:0 (kon.)
Benátky n/J – Sokolov 4:1 (kon.) | Přerov – Poruba 2011 6:1 (kon.) | Ústí n/L – Prostějov 4:5 (2:3 po s.n.)
Kadaň – Třebíč 1:3 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
5:0 (1:0, 2:0, 2:0)
VHK ROBE Vsetín
Středa 27.11.2019, 17:30 • Budvar aréna, České Budějovice • Chance liga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:33 Jan VESELÝ - 5:0
     
    59:33
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    JAN VESELÝ se po všech strastiplných pokusech nakonec dočkal branky a Budvar aréna odbíjí pátou! Jan Veselý si najel do levého kruhu a čistou ranou Bláha kapituluje po páté! Asistence: Radek Prokeš.
    48:18 Václav KARABÁČEK - 4:0
     
    48:18
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Další přesilovková branka Motoru a známý pokřik „Shoříš, já tě zapálím!" znamená jen jediné – trefil se VÁCLAV KARABÁČEK! Ten, jakožto clonící hráč, se dostal před Bláhou k puku a byť poprvé napálil jen gólmana, puk se odrazil zpět k němu a budějovická hvězda si ho tak mohla zpracovat do bekhendu a poslat za bezmocného Bláhu! Asistence: Pavel Pýcha a Roman Přikryl.
    35:54 David GILBERT - 3:0
     
    35:54
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A o čtyřiapadesát sekund později je to 3:0! David Gilbert si vybojoval na půlicí čáře puk, rozjel se po pravém křídle a z kruhu pro vyhazování zamířil na zadní tyč. Puk si pak našel cestu mezi Bláhovo pravou rukou a betonem! Asistence: Jakub Suchánek.
    35:00 Miroslav HOLEC - 2:0
     
    35:00
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A po dlouhé době tu máme další gól Motoru z přesilovky! Roman Přikryl od modré vyslal brutální projektil, který Bláha dokázal vyrazit jen před sebe. V brankovišti se ale strhla mela, ve které to nejprve zkusil Václav Karabáček, ale nakonec až MIROSLAV HOLEC dokázal dostat puk do sítě! Asistence: Václav Karabáček a Roman Přikryl.
    12:53 Zdeněk DOLEŽAL - 1:0
     
    12:53
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A Motor otevírá vedení! Pavel Pýcha od modré našel na pravém kruhu úplně volného ZDEŇKA DOLEŽALA, který na nic nečekal a z první Ondřeje Bláhu naprosto nekompromisně prostřelil! Asistence: Pavel Pýcha a Roman Přikryl.
    Marken.cz

    Marek Baloun

    Branky a nahrávky: 13. Z. Doležal (Pýcha, R. Přikryl), 35. Holec (Karabáček, R. Přikryl), 36. Gilbert (Suchánek), 49. Karabáček (Pýcha, R. Přikryl), 60. J. Veselý (Prokeš)


    Banes Motor České Budějovice: Klouček (Strmeň) – Pýcha (C), Plášil, Vydarený (A), Suchánek, Allen, Pavel – Christov, Venkrbec, Holec – Karabáček, R. Přikryl, Z. Doležal – M. Novák (A), J. Kloz, Gilbert – Babka, Prokeš, J. Veselý – Beránek.
    VHK ROBE Vsetín: Bláha (Gába) – Slováček (A), Teper, Kudělka, Hunkes, J. Drtina (A), Jeřábek, Ondračka – Jonák (C), Kucharczyk, D. Tůma – Procházka, Rehuš, Dostálek – L. Volf, Pechanec, Gorčík – Hořanský, Šilhavý, Vítek.

    Rozhodčí: Jechoutek, Maršálek – Kotlík, Zídek

    Diváci: 6 244
    thejrc.org