Litoměřice – Chomutov 8:3 (kon.) | Motor ČB – Vsetín 5:0 (kon.) | Jihlava – Frýdek-M. 2:0 (kon.)
Benátky n/J – Sokolov 4:1 (kon.) | Přerov – Poruba 2011 6:1 (kon.) | Ústí n/L – Prostějov 4:5 (2:3 po s.n.)
Kadaň – Třebíč 1:3 (kon.)
po s.n. (2:3)
HC Slovan Ústí nad Labem
4:5 (3:1, 1:2, 0:1 - 0:0)
LHK Jestřábi Prostějov
Středa 27.11.2019, 18:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Chance liga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
     Slovan – Prostějov

    Do Ústí nad Labem přijede devátý celek tabulky probíhajícího ročníku Chance Ligy. Prostějov má bilanci 11-0-4-10 a získal 37 bodů. Lídrem v kanadském bodování klubu je se třiceti body Lukáš Žálčík. Ten je zároveň se sedmnácti brankami nejlepším střelcem týmu. Nejvíce gólových přihrávek má na svém kontě Marek Račuk, hned dvacet. Prostějov z posledních čtyř zápasů vyhrál hned tři.

    Domácí Slovan konečně zastavil po deseti zápasech šňůru porážek a přehrál v pondělním utkání na domácím ledě Kadaň 3:0. Ústečtí se tak posunuli opět na 14. místo před sokolovský Baník. V čele týmové produktivity je Tomáš Vildumetz, který nasbíral ve čtyřiadvaceti zápasech devatenáct bodů (5+14).

    V rámci letošní sezóny se spolu týmy Ústí a Prostějova střetly jednou. Hrálo se v Prostějově a domácí tým v devítibrankové přestřelce vyhrál 5:4.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Slovan Ústí nad Labem: Brízgala (Stahl) – Smetana (C), Klikorka, Zajíc, Vl. Brož (A), D. Krejčí (A), Müller – Kružík, Pšenička, Severa – Maršoun, Vildumetz, Tůma – Ma. Svoboda, J. Havel, Kordule – Grim, Houška, Jelínek.

    LHK Jestřábi Prostějov: Štůrala (D. Dvořák) – Mrázek, Muška, Hrdinka, M. Jandus, Husa, P. Krejčí – L. Krejčík, Račuk (C), Žálčík – Hrníčko, Divíšek (A), Nouza (A) – L. Luňák, V. Meidl, T. Jandus – M. Novák, Miškář, Chlán.

    Rozhodčí: Wagner, Valenta – Hejl, Podrazil.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:40
    Prostějov začal aktivněji, ale jeho první návštěvu v útočné třetině zastavil Adam Brízgala, který kotouč podržel u své pravé tyče.
     
    01:34
    Jakub Müller kotouč pouze nahodil do útočné třetiny, a tam se domácí příliš dlouho neudrželi, Jestřábi otáčí opět hru.
     
    02:31
    První těžší zákrok pro Adama Brízgalu. Ranou z první mezi betony jej chtěl zaskočit Lukáš Luňák, ale domácí brankář měl hůl na svém místě.
     
    03:01
    František Hrdinka našel před brankou hokejku Matěje Nováka a jeho jemná teč poslala kotouč do boční sítě domácí branky.
     
    03:35
    Opět Matěj Novák, tentokrát pálil z kleče, ale Brízgalu nepřekvapil.
     
    03:51
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Jestřábi zužitkovali úvodní převahu a jdou do vedení ve čtvrté minutě! Lukáš Žálčík našel mezi kruhy LUKÁŠE KREJČÍKA a jeho rána z první se zatřepala až v sítí – 0:1! Asistence: Lukáš Žálčík a Lukáš Krejčík.
    03:51 Lukáš KREJČÍK - 0:1
     
    04:58
    Po icingu Jestřábů se bude vhazovat před Štůralou a Slovan bude moc odpovědět na vedoucí branku soupeře.
     
    05:47
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ústečtí hokejisté opravdu rychle odpovídají na vedoucí branku Prostějova! Krásnou, rychlou a přesnou akci rozjel Pavel Kordule, předložil kotouč přes šířku útočné třetiny JAKUBU MÜLLEROVI a ten z první zavěsil – 1:1. Asistence: Pavel Kordule a Jan Havel.
    05:47 Jakub MÜLLER - 1:1
     
    06:02
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A po devatenácti vteřinách už Slovan vede! Ondřej Smetana nahodil kotouč na Štůralu, ten jej pouze vyrazil před sebe a ze vzduchu jej sklepl mezi jeho betony JAN GRIM – 2:1! Asistence: Ondřej Smetana a Šimon Jelínek.
    06:02 Jan GRIM - 2:1
     
    07:03
    Slovan branky hodně povzbudily a Martin Tůma mohl navýšit domácí vedení! Vyplaval sám mezi kruhy a jeho ránu švihem vyrazil Tomáš Štůrala koncem své hole!
     
    08:00
    Přesně v osmé minutě byl odpískán ofsajd domácích.
     
    08:29
    Adam Brízgala pracoval dobře ve svém brankovišti, když zablokoval svou hokejkou nebezpečnou přihrávku Václava Meidla zpoza branky.
     
    09:40
    Adam Brízgala pohlídal i skákavé nahození Tomáše Janduse ze střední třetiny. Po následném icingu se ale bude vhazovat před jeho brankou.
     
    10:00
    Další zakázané uvolnění domácího Slovanu.
     
    10:04
    Lukáš Žálčík pálil hned po vhazování, ale Adam Brízgala měl lapačku na svém místě a podržel Slovan.
     
    10:28
    Šimon Jelínek vystihl souhru Jestřábů na jejich útočné modré a rozjel se do nadějného brejku, nakonec jej však nepustil do zakončení Jakub Husa, který následně po svém nápadu vychýlil branku ze své pozice.
     
    11:31
    Daniel Krejčí zastavil akci Tomáše Nouzy za ústeckou brankou, zatím není úderná první formace Jestřábů tolik vidět, jak by se dalo čekat.
     
    12:34
    Šimon Jelínek opět výborně přečetl souhru Hanáků a po jeho průniku po mantinelu se snažil dostat kotouč na Štůralu, to se mu však přes Jakuba Husu nepovedlo.
     
    13:33
    Slovan dnes hraje velmi slušně kombinačně a tato situace to jen potvrdila. Vladimír Brož s klidem rozehrál kotouč na pravou stranu, kde byl Jiří Severa a ten okamžitě servíroval kotouč na Matyáše Svobodu, ale jeho rychlá střel na Štůralu neprošla.
     
    14:44
    Teď bylo horko před Adamem Brízgalou. Šikovná střela Martina Janduse od modré byla tečována jeho bratrem Tomášem Jandusem a domácí brankáře měl štěstí, že měl beton přilepený na led.
     
    15:24
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (František Hrdinka – 2 min., podrážení).
     
    16:14
    Slovan se dvakrát musel vracet do obranné třetiny, až nyní přišla střela z křídla, jenž vyslal Tomáš Vildumetz, ale Tomáš Štůrala puk ztlumil na své hrudi.
     
    16:36
    Výborně sehráli přesilovou hru domácí. Tomáš Vildumetz počkal až mu sjede mezi kruhy Daniel Krejčí a jeho svižná rána kolem nohou měla gólové parametry! No Tomáš Štůrala a jeho beton byl proti.
     
    17:24
    Jestřábi jsou v plném počtu,ale přesilovka Slovanu nebyla vůbec špatně sehraná.
     
    18:45
    Ústí hraje velmi dobře střední pásmo a Jestřábi teď několikrát hledali cestu marně do útočné třetiny.
     
    19:01
    Začala poslední minuta první periody.
     
    19:43
    Lukáš Luňák se po svém průniku dostal na led a navíc přihrával rukou, a to je důvodem proč se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    19:54
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovan šest vteřin před první sirénou navyšuje své vedení! Ránu Tomáše Vildumetze z levé strany vyrazil Tomáš Štůrala hodně nešťastně na hůl PETRA MARŠOUNA, který kotouč pohodlně doklepl do prázdné branky – 3:1! Asistence: Tomáš Vildumetz.
    19:54 Petr MARŠOUN - 3:1
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je minulostí a v Ústí nad Labem jsou fanoušci spokojeni! Domácí Slovan sice prohrával od čtvrté minuty, když se prosadil Lukáše Krejčík, nicméně domácí poté dvěma slepenýma brankami otočili skóre. Trefili se v průběhu devatenácti vteřin Jakub Müller a Jan Grim. A odměnou za dobrý výkon v první třetině byla ještě branka do šatny, když se šest vteřin před první sirénou prosadil ještě Petr Maršoun. Po první třetině tak možná dost překvapivý stav 3:1 pro Slovan.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:54 .
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:34
    Obrana Prostějova trochu zamrzla a Vladimír Brož se krásně natlačil před branku a moc nechybělo, aby kotouč zavěsil pod horní tyč.
     
    20:59
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Jaroslav Mrázek – 2 min., sekání).
     
    21:34
    Slovan se dobře držel na kotouči v útočné třetině a nakonec z toho vyústila rána Tomáše Vildumetze, která však prolétla pouze kolem pravé tyče.
     
    22:19
    Kotouč sražen do ochranné sítě, vhazovat se bude před Tomášem Štůralou.
     
    22:59
    Jestřábi oslabení zvládli a jsou v plném počtu.
     
    23:07
    Už při rovnovážné herní situaci vypálil z pravého kruhu z první Karel Klikorka a kotouč jen těsně minul pravou tyč hostující branky!
     
    24:01
    Po delší době zamkli Hanáci svého soupeře před brankou, ale Adam Brízgala si našel střelu Jakuba Husy od modré a nadvakrát kotouč schoval před dorážejícími hráči.
     
    24:42
    Do akce musel i na druhé straně Tomáš Štůrala, ale se střelou Daniela Krejčího neměl větší problém. Vhazovat se každopádně bude v útočné třetině Slovanu.
     
    25:56
    První formace Jestřábů za to teď vzala a Marek Račuk nebyl daleko od snížení. Dostal se k bekhendové střele těsně před Brízgalou, ale domácí brankář kotouč svým ramenem zvedl těsně nad horní tyč!
     
    26:49
    Na druhé straně zasahoval Tomáš Štůrala a po reklamní pauze se bude vhazovat před jeho hledím.
     
    27:17
    Tomáš Štůrala si pohlídal i svou první tyčku a schoval do lapačky svižnou střelu Šimona Jelínka z pravého křídla.
     
    27:48
    Martin Tůma mohl unikat do přečíslení dvou proti jednomu, ale zpracoval si kotouč vysokou holí a sudí jeho akci hvizdem přerušili.
     
    28:34
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Patrik Miškář – 2 min., podrážení).
     
    29:17
    Vladimír Brož se v přesilové hře zaparkoval na brankovišti a snažil se tečovat střelu Daniela Krejčího. Tomáš Štůrala dlouho nevěděl, kde má kotouč a nakonec skončil na zádech s kotoučem pod sebou.
     
    30:12
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovan nakonec přesilovou hru přetavil ve čtvrtou branku! Daniel Kružík posouval kotouč na osu útočné třetiny, ale kotouč nakonec doputoval až na JIŘÍHO SEVERU, jenž kotouč uklidil do prázdné branky – 4:1! Asistence: Daniel Kružík a Ondřej Smetana.
    30:12 Jiří SEVERA - 4:1
     
    30:52
    Adam Brízgala vytáhl zatím zákrok večera! Lukáš Žálčík ujel do samostatného úniku, udělal dlouho kličku do bekhendu, ale domácí brankář se roztáhl maximálním způsobem a doslova ukradl hostujícímu útočníkovi branku!
     
    31:43
    Tomáš Štůrala tentokrát v permanenci. Ranou od modré po ledě jej vyzkoušel Vladimír Brož. Slovan dnes hraje jeden ze svých nejlepších utkání a je stále velmi aktivní do ofensivy.
     
    33:00
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Martin Tůma – 2 min., hákování).
     
    33:43
    Prostějov hraje zatím celou přesilovou hru v útočné třetině, ale domácí blokuji zatím všechny střelecké pokusy elitní formace Jestřábů.
     
    34:16
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Jestřábi nakonec přesilovou hru využili! Dominik Hrníčko střílenou přihrávkou našel v před brankovém prostoru LUKÁŠE ŽÁLČÍKA, který dokázal kotouč procedit za Adama Brízgalu – 4:2! Asistence: Dominik Hrníčko.
    34:16 Lukáš ŽÁLČÍK - 4:2
     
    35:28
    Tomáš Divíšek zůstal sám před brankou, přihrávkou ho našel Jakub Husa, nicméně zkušený útočník prováhal veškeré možnosti a Slovan se stihl zformovat a hosty do šance nepustil.
     
    36:56
    Martin Tůma po rychlém sprint kolem hrazení hledal skulinu u přední tyče, ale Tomáš Štůrala si toto místo dobře pohlídal.
     
    37:28
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov snižuje na rozdíl jediné branky! Po pravém křídle ujel LUKÁŠ ŽÁLČÍK a rychlou ranou švihem na zadní tyč rozvlnil síť a vstřelil svou druhou branku v utkání – 4:3! Asistence: Marek Račuk a František Hrdinka.
    37:28 Lukáš ŽÁLČÍK - 4:3
     
    38:05
    Kotouč se třepe v ochranné síti, vhazovat se bude před Tomášem Štůralou.
     
    38:47
    Slovan měl velké problémy s rozehrávkou a spoluhráči Adama Brízgaly jsou moc rádi, že domácí fantom podržel kotouč pod lapačkou a přerušil tím hru.
     
    39:07
    Opět kotouč v lapačce Brízgaly. Domácí už by chtěli být nejspíše v kabině, jelikož Jestřábi výrazně přidali v posledních minutách.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá část nabídla celkem tři branky. Nejprve Slovan zvýšil stav utkání brankou v přesilové hře, když se trefil Jiří Severa, ale produktivní Lukáš Žálčík poté dvěma brankami vrátil Jestřáby do hry. Stav po dvou třetinách je 4:3.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:48 .
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:34
    Slovan začal třetí část útočnou akcí, ale střelu Vildumetze srazil mimo branku obránce Jakub Muška.
     
    41:09
    Srovnání měl na hokejce prostějovský Tomáš Nouza, ale Adam Brízgala se hodně rychle přesunul a kotouč lapil svou lapačkou.
     
    42:00
    I Slovan měl velkou šanci! Pavel Kordule unikl obraně Prostějova a měl hodně času na střelu. Tu mířil na zadní tyč, kam se nakonec dostal svou vyrážečkou a zachránil Jestřáby Tomáš Štůrala.
     
    42:55
    Nepřehledná situace byla před hostující brankou, nakonec však kotouč vyplaval u pravé tyče, kde jej nedokázal trefit Vladislav Houška. Slovan nebrání hubený náskok a je stále aktivní směrem dopředu.
     
    43:51
    První formace Prostějova dělá domácím velké problémy. Lukáš Žálčík měl na hokejce hattrick, nakonec však jeho rychlá střela těsně minula pravou tyč!
     
    44:45
    Slovan se z tlaku vymanil a Tomáš Štůrala musel do práce, nicméně se střelou Martina Tůmy problémy neměl.
     
    45:31
    Teď už bylo před Štůralou větší horko! Natlačil se před něj Petr Maršoun a z dobré pozice nedokázal kotouč uklidit za ležícího brankáře Tomáš Vildumetz, který to měl sice na bekhend, ale z tohoto se skórovat dalo!
     
    46:32
    Slovan uklidnil hru a pokud není na ledě elitní formace Jestřábů je lepším týmem v tuto chvíli.
     
    47:32
    Adam Brízgala přerušil tlak Prostějova, když si našel střelu Jakuba Mušky a podržel ji ve své lapačce.
     
    48:24
    Jiří Severa bojoval v rohu hrací plochy a byl několikrát počastován krosčekem, nicméně sudí nechali ve hře pokračovat. Domácí fanoušci to však nenechali bez odezvy.
     
    49:00
    Opět první formace Prostějova! Tomáš Nouza si počkal v druhé vlně, obdržel přihrávku a domácí tým po několikáté podržel Adam Brízgala svým zákrokem!
     
    50:10
    Další zákrok pro Adama Brízgalu. Jeho vyrážečka musela do akce po střele Matěje Nováka z pravé strany.
     
    50:41
    Slovan mohl opět odskočit hostům, ale Jan Grim z mezikruží neprocedil svou střelu pod betony Tomáše Štůraly.
     
    51:00
    Zakázané uvolnění Slovanu přesouvá hru před Adama Brízgalu.
     
    51:30
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Jakub Müller – 2 min., držení).
     
    51:45
    Tato přesilová hra může být možná klíčovým momentem zápasu. První ránu vyslal Tomáš Nouza a Adam Brízgala musel svým ramenem hodně rychle ke své tyčce.
     
    52:07
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Stíhací jízda Prostějova dokonána! V přesilové hře vypálil od modré Martin Jandus a nejdůraznější byl v před brankovém prostoru PATRIK MIŠKÁŘ, který dotlačil puk do sítě – 4:4! Asistence: Dominik Hrníčko a Martin Jandus.
    52:07 Patrik MIŠKÁŘ - 4:4
     
    52:43
    Prostějov se mohl dokonce dostat do vedení! Petr Chlán vypálil hodně nenápadně přes obránce a jeho rána cinkla o pravou tyč!
     
    53:37
    Další nahozený kotouč před domácí branku, nakonec se však po několika odrazech dostali domácí na kotouč.
     
    53:52
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Ondřej Smetana – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    54:20
    Slovan dostal na několik pokusů kotouč až za Štůralu, hosté musí začínat od své branky.
     
    55:01
    Jiří Severa odehrál skvělé střídání. Dvakrát vyvezl kotouč z domácí obranné třetiny a nakonec ještě ohrozil střelou Štůralu.
     
    55:52
    Ondřej Smetana zpět na ledové ploše, což znamená, že je Slovan kompletní.
     
    56:45
    Tomáš Vildumetz se s ničím nerozpakoval a jeho rána golfem na zadní tyč měla vynikající parametry, ale Tomáš Štůrala koncem betonu kotouč vyrazil do ochranné sítě.
     
    56:56
    Prostějov si vzal oddechový čas.
     
    57:36
    Jan Grim sražen ve středním pásmu a domácí si přáli přesilovou hru, ta se však konat nebude. Domácí jsou však v závěru překvapivě aktivnějším týmem.
     
    58:45
    Slovan kotouč nahodil do své útočné třetiny a prostřídal řady. Jdeme do závěrečných vteřin základní hrací doby.
     
    59:01
    Začala nám poslední minuta a vhazovat se bude ve středním pásmu. Prostějov se svou elitní formací.
     
    59:34
    Tomáš Divíšek kotouč pouze protečoval do útočné třetiny, hrát bude opět Slovan.
     
    59:59
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Marek Račuk – osobní trest do konce utkání, zdržování hry / úprava výstroje).
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Prostějov dokázal ve třetí třetině dokončit svou stíhací jízdu a uvidíme prodloužení třech proti třem po remíze 4:4.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:31
    Prostějov začal prodloužení aktivně, ale Adam Brízgala první dvě rány v nastavení úspěšně vyrazil.
     
    61:57
    Další zákrok pro Brízgalu, který je zatím vytíženějším mužem v prodloužení.
     
    62:45
    Daniel Kružík měl na hokejce rozhodnutí, ale sám před Štůralou zaváhal a nakonec vůbec nevystřelil.
     
    62:57
    Tomáš Vildumetz dokonce ujel sám na hostujícího brankáře, ale ten mu jeho bekhendový blafák vystihl vystrčenou holí!
     
    63:20
    Slovan s kotoučem na holi v útočné třetině a jsou to domácí, kdo tahá za delší konec provazu v prodloužení.
     
    64:01
    Začala poslední minuta prodloužení.
     
    64:30
    Tomáš Jandus bekhendem minul branku a vše směřuje k samostatným nájezdům.
     
    64:52
    Lukáš Žálčík ještě orazítkoval v závěru prodloužení svou ranou brankovou konstrukci!
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Po úpravě ledové plochy uvidíme samostatné nájezdy, které dnešní utkání rozhodnou.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:1
    Tomáš Nouza (Prostějov) krásným blafákem do bekhendu proměnil!
     
    1. série
    1:1
    Daniel Kružík (Ústí n/L) si přibrzdil a krásnou kličkou do forhendu srovnal!
     
    2. série
    1:1
    Adam Brízgala vychytal Lukáše Žalčíka vyrážečkou.
     
    2. série
    1:1
    Tomáš Vildumetz (Ústí n/L) nenašel mezeru mezi betony Štůraly.
     
    3. série
    1:1
    Matěj Novák (Prostějov) zkoušel také střelu mezi betony, ale kotouč za Brízgalu nezametl!
     
    3. série
    1:1
    Domácímu Tůmovi se kotouč postavil na hranu a přestřelil!
     
    4. série
    1:1
    Petr Chlán (Prostějov) zahýbal rameny a chtěl prostřelit Brízgalu mezi betony, úspěšný nebyl.
     
    4. série
    1:1
    Daniel Krejčí (Ústí n/L) to zkusil jako Peter Forsberg, ale také neuspěl.
     
    5. série
    1:2
    Tomáš Jandus (Prostějov) bekhendem uspěl a posílá Jestřáby do vedení!
     
    5. série
    2:2
    Petr Maršoun (Ústí n/L) také bekhednem proměnil! Jedeme dál!
     
    6. série
    2:2
    Daniel Kružík (Ústí n/L) si položil Štůralu, ale přes beton kotouč do branky nedostal.
     
    6. série
    2:3
    Tomáš Nouza (Prostějov) ranou mezi betony rozhodl!
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým LHK Jestřábi Prostějov.
    Autorem vítězné branky v samostatných nájezd je TOMÁŠ NOUZA – 4:5!
    65:00 Tomáš NOUZA - 4:5
     
    Konec zápasu. (20:42:01)
    Marken.cz

    Tomáš Suchánek

    Branky a nahrávky: 6. Müller (Kordule, J. Havel), 7. Grim (Smetana, Jelínek), 20. Maršoun (Vildumetz), 31. Severa (Kružík, Smetana) – 4. L. Krejčík (Žálčík, Račuk), 35. Žálčík (Hrníčko), 38. Žálčík (Račuk, Hrdinka), 53. Miškář (Hrníčko, M. Jandus), rozh. náj. Nouza

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Tomáš Nouza (PRO)
    1:1   Daniel Kružík (UNL)
    2. série:
    1:1   Lukáš Žálčík (PRO)
    1:1   Tomáš Vildumetz (UNL)
    3. série:
    1:1   Matěj Novák (PRO)
    1:1   Martin Tůma (UNL)
    4. série:
    1:1   Petr Chlán (PRO)
    1:1   Daniel Krejčí (UNL)
    5. série:
    1:2   Martin Jandus (PRO)
    2:2   Petr Maršoun (UNL)
    6. série:
    2:2   Daniel Kružík (UNL)
    2:3   Tomáš Nouza (PRO)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Brízgala (Stahl) – Klikorka, Smetana (C), Vl. Brož (A), Zajíc, Müller, D. Krejčí (A) – Severa, Pšenička, Kružík – Tůma, Vildumetz, Maršoun – Kordule, J. Havel, Ma. Svoboda – Jelínek, Houška, Grim.
    LHK Jestřábi Prostějov: Štůrala (D. Dvořák) – Muška, Mrázek, M. Jandus, Hrdinka, P. Krejčí, Husa – Žálčík, Račuk (C), L. Krejčík – Nouza (A), Divíšek (A), Hrníčko – T. Jandus, V. Meidl, L. Luňák – Chlán, Miškář, M. Novák.

    Rozhodčí: Wagner, Valenta – Hejl, Podrazil

    Diváci: 416
    thejrc.org