Litoměřice – Chomutov 8:3 (kon.) | Motor ČB – Vsetín 5:0 (kon.) | Jihlava – Frýdek-M. 2:0 (kon.)
Benátky n/J – Sokolov 4:1 (kon.) | Přerov – Poruba 2011 6:1 (kon.) | Ústí n/L – Prostějov 4:5 (2:3 po s.n.)
Kadaň – Třebíč 1:3 (kon.)
konec
SK Trhači Kadaň
1:3 (0:0, 0:2, 1:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Středa 27.11.2019, 18:00 • ZS Kadaň • Chance liga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:33
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Ondřej Malec – 2 min., držení).
     
    54:44
    Bittner se nyní ocitl v samostatném úniku a zkusil bekhendový blafák. Tam však byla lapačka Jakuba Neužila, která nebezpečí zažehnala.
     
    53:44
    Jakub Neužil ještě drží naděje svého celku. Po obrovské chybě v obraně domácích se Třebíč rázem ocitla v přečíslení dva na jednoho. Brankář Trhačů však několik pokusů zblokoval a drží svůj tým ve hře.
    52:20 Michal VODNÝ - 1:3
     
    52:20
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    MICHAL VODNÝ vybojoval v rohu kotouč, poslal přihrávku na Bittnera, který mu ji ihned vrátil. První jmenovaný se rázem ocitl sám před brankou Neužila a svou střelou se nemýlil. Asistence: Ladislav Bittner.
     
    48:23
    Jaroslav Kůs se dostal znovu do obrovské šance. Ve velké rychlosti ujel třebíčské obraně a vyslal tvrdou střelu na třebíčského gólmana. Ten jeho pokus vyrazil vyrážečkou.
     
    47:47
    Jaroslav Kůs na dvakrát nedokázal prostřelit Pavla Jekela!
     
    45:19
    Trhači měli na hokejce vyrovnání! Ve vlastním oslabení se do obrovské šance dostal Jakub Wojnar, který po přihrávce byl osamocen před brankou. Jeho střela však minula cíl o centimetry.
     
    44:16
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Michael Foltýn – 2 min., napadení).
    43:52 Lukáš CHALUPA - 1:2
     
    43:52
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Trhači dokázali v útočném pásmu vyhrát vhazování. Müller poslal přihrávku na LUKÁŠE CHALUPU, který svou čistou střelou od modré poprvé překonává Pavla Jekela! Asistence: Jan Müller.
     
    35:49
    Jaroslav Kůs měl teď na hokejce gól! Michnáčovu střelu dokázal Pavel Jekel vyrazit pouze před sebe, kde ihned ze vzduchu zkoušel trefit prázdnou branku právě Kůs. Jeho pokus však neuvěřitelně vychytal hostující brankář lapačkou a prozatím drží svému týmu dvoubrankové vedení.
     
    35:10
    Rindoš měl snad na hokejce zatím největší šanci Kadaně v tomto utkání. Dokázal objet jednoho obránce a byl velmi blízko k Pavlu Jekelovi. Snažil se zamířit ke vzdálenější tyči, avšak jeho střela minula branku.
    30:44 Robert HAVLÁT - 0:2
     
    30:44
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč využívá svou přesilovou hru. Střelu Šimona Szathmáryho Neužil pouze dokázal vyrazit a ještě ve vzduchu ji stihl sklepnout do branky ROBERT HAVLÁT. Asistence: Šimon Szathmáry, Tadeáš Král.
     
    29:46
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (František Wágner – 2 min., vysoká hůl).
    25:24 Ladislav BITTNER - 0:1
     
    25:24
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí Jakub Trefný na modré čáře ztratil kotouč a zmocnil se ho Martin Šťovíček. Ten ujížděl spolu s LADISLAVEM BITTNEREM, který od něj dostal přihrávku a bekhendovou kličkou zakončil. Asistence: Martin Šťovíček.
     
    25:09
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Lukáš Forman – 2 min., držení).
     
    18:30
    František Wágner z levého křídla nahodil kotouč na strážce třebíčské branky. Jekel však černou gumu pouze vyrazil před sebe, kam si sjížděl Jaroslav Kůs. Ten však puk netrefil tak, jak by si přál.
     
    15:39
    Kadaňský útočník Albert Michnáč se teď opravdu předvedl. Objel jednoho hráče, obhodil si druhého, a poté vyslal střelu na hostujícího brankáře. Jekel měl se střelou co dělat, avšak stále drží bezbrankový stav v tomto utkání.
     
    04:31
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Daniel Kowalczyk – 2 min., hákování).
    Marken.cz

    Jaroslav Šnobl

    Branky a nahrávky: 44. L. Chalupa (J. Müller) – 26. Bittner (Šťovíček), 31. Havlát (Szathmáry, Tadeáš Král), 53. Vodný (Bittner)


    SK Trhači Kadaň: Neužil (Wolf) – Novák, Trefný (C), D. Zeman, L. Chalupa, Procházka, Foltýn, Mert – Michnáč, Kůs (A), Wágner – Poppel, Morong, Čech – J. Müller (A), Rindoš, Wojnar – Dubský, Homer.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – Forman, Nedbal (A), Jenáček, Szathmáry, Kowalczyk, Furch, Hlaváč – T. Havránek, Bittner, Šťovíček (A) – Vodný (C), Nedvídek, P. Kratochvíl – Malec, Tadeáš Král, Paták – Michálek, Kunc, Havlát.

    Rozhodčí: Zubzanda, Micka – Coubal, Kokrment
    thejrc.org