David Servis – Tábor 3:2 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Vrchlabí 3:7 (kon.) | Nová Paka – Děčín 4:6 (kon.)
Mostečtí Lvi – Řisuty 5:2 (kon.) | Jablonec n/N – Trutnov 6:3 (kon.) | SHK Hodonín – Žďár n/S 5:4 (po pr.)
Nový Jičín – Šumperk 3:6 (kon.) | Kopřivnice – Val. Meziříčí 4:3 (kon.) | Kolín – Písek 5:3 (kon.)
Příbram – Kobra 8:1 (kon.) | Mor. Budějovice – Havlíčkův Brod 3:4 (po pr.) | China Golden Dragon – Klatovy 3:6 (kon.)
konec
HK Nový Jičín
3:6 (1:3, 1:1, 1:2)
DRACI PARS ŠUMPERK
Středa 27.11.2019, 18:00 • Nový Jičín • 2. liga skupina Východ • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Domácí se těsně před koncem utkání potřetí prosazují! LUKÁŠ FINSTERLE střílí po pasu Roka Macuha třetí gól Ďáblů, kteří tak snižují na 3:6. Asistence: Rok Macuh.
     
    59:26
    Rozhodčí nyní vylučuje domácího Krutila, který dnes hraje zvláštní zápas zcela po právu, ale 5 hráčů Šumperka mu opět vysvětluje své názory.
     
    56:49
    Vyloučení v týmu HK Nový jičín (2 min.). Králík si jde odpočinout.
     
    53:46
    A po dlouhých debatách dává rozhodčí nakonec Spratkovi trest do konce utkání.
     
    53:46
    A už se to bije. Spratek chtěl za každou cenu rozpoutat rvačku. Vyloučen byl nakonec za sekání, ale budou následovat i další tresty.
     
    49:51
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperský tým přesilovku bleskově využívá! Už po sedmi sekundách se prosadil DANIEL SPRATEK a Draci jdou do čtyřbrankového trháku! Asistence: Dominik Pokorný a Daniel Kabelka.
     
    49:44
    Tentokrát byl ukázkový faul Ďáblů po zásluze potrestán, nicméně Šumperští si opět neodpustili orodování u hlavního rozhodčího.
     
    45:45
    Draci právě vstřelili branku!
    Hrubá chyba na konci přesilovky ďábly stojí další branku v jejich síti, Nejprve unikal Tomáš Drtil, který byl zezadu hákován, než spadl stačil přistrčit DANIELOVI KABELKOVI, který si osamoceně se Šimonů hravě poradil. Asistence: Tomáš Drtil.
     
    43:38
    Kabelka si jde odpočinout za hákování.
     
    35:17
    Za drobné seknutí teď jde na trestnou lavici Finsterle.
     
    28:31
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Mazácky to nyní provedl DOMINIK KAFKA, kdy si pohrál s gólmanem hostí, nechal si ho pěkně lehnout a střelou pod víko snižuje na 2:4. Asistence: Nikolaj Tolokonnikov a Jan Poruba.
     
    25:19
    Finsterle jel teď sám na gólmana Draků, zezadu ho osekával Drtil a vidí za to dvouminutový trest.
     
    24:35
    Vyloučení v týmu HK Nový Jičín (Krutil – 2 min., nedovolené bránění). Krutil dnes nemá dobrý zápas. Nejdou mu přihrávky a ještě fauluje přímo před zraky rozhodčího.
     
    24:04
    Draci právě vstřelili branku!
    Čtvrtá branka Draků jde na vrub Šimonů, který si nepohlídal střelu z úhlu, která skončila za jeho zády. Střelcem je ADAM KOFROŇ. Asistence: Daniel Spratek a Marek Haloda.
     
    20:40
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (2 min.). a v zápětí z protiútoku se odebral na trestnou lavici Sedlák za nedovolené bránění.
     
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Krejčiřík – 2 min., vražení na hrazení). Za nepěkný zákrok u hrazení si odnáší Krejčířík i s osobním trestem 10 minut.
     
    12:37
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Rok Macuh vyjel z trestné lavice a dostal puk do jízdy, předal ho JANU PORUBOVI, jenž perfektní střelou pod víko snižuje na rozdíl dvou branek! Asistence: Rok Macuh.
     
    11:50
    Šumperku nyní nestačili hráči na ledě a nepovoleně hráli v šesti
     
    10:29
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk bleskově využívá přesilovku. Střelcem je TOMÁŠ SEDLÁK po přihrávce Tomáše Drtila. Asistence: Tomáš Drtil a Jan Milfait.
     
    10:19
    Šumperk se dožaduje vyloučení hráče a hlavní rozhodčí po poradě s čárovými opravdu vylučuje Macuha za vysokou hůl.
     
    03:28
    Draci právě vstřelili branku!
    Velmi lehce střílejí Draci další branku, prakticky šli tři na jednoho, ale JAN MILFAIT to vzal na sebe a přesnou střelou nedal brankáři Šimonů šanci. Asistence: Daniel Vachutka a Daniel Kabelka.
     
    00:42
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperští dávají hned z prvního útoku branku. DANIEL VACHUTKA si pohrál s Šimonů a s přehledem mu dává první branku po ledě ke vzdálenější tyči. Asistence: Adam Kofroň a Jan Milfait.

    Bob

    Branky a nahrávky: 13. Poruba (Macuh), 29. Kafka (Tolokonnikov, Poruba), 60. Finsterle (Macuh) – 1. Vachutka (Kofroň, Milfait), 4. Milfait (Vachutka, Kabelka), 11. Sedlák (Drtil, Milfait), 25. Kofroň (Spratek, Haloda), 46. Kabelka (Drtil), 50. Spratek (Pokorný, Kabela)


    HK Nový Jičín: Šimonů, Loubal – Rufer, Váňa, Krutil, Metelka, Hruška, Kobylík, Tomeček, Tolokonnikov – Poruba, Irgl, Kafka, Finsterle, Pecha, Štefka, Králík, Macuh, Palička, Slovák, Plitko, Krupa
    DRACI PARS ŠUMPERK: Peksa, Wanecki – Kabelka, Gewiese, Řezáč, Drtil, Haloda, Sedlák, Plhal – Milfait, Horký, Krejčiřík, Jaroš, Vachutka, Urban, Spratek, Haluza, Müler, Pokorný, Scheuter, Hroch, Kofroň

    Rozhodčí: Šutara, Vengřín, Bartek
    thejrc.org