Vítkovice – Mladá Boleslav 3:7 (kon.) | Liberec – Kometa Brno 3:2 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
HC Kometa Brno
Čtvrtek 28.11.2019, 18:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:18 Jaroslav VLACH - 3:2
     
    45:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři i potřetí vedou! Tomáš Hanousek přenesl od pravého mantinelu hru na JAROSLAVA VLACHA, od jehož brusle se kotouč odrazil přímo za překvapeného Karla Vejmelku. Platnost gólu ještě posvětilo video, 3:2! Asistence: Tomáš Hanousek, Dominik Hrachovina.
    33:59 Martin ZAŤOVIČ - 2:2
     
    33:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to by nikdo nečekal! Po několikaminutovém drtivém tlaku Liberce je vyrovnáno. Ondřej Němec předal puk MARTINU ZAŤOVIČOVI, který přejel modrou čáru a hezkou střelou zpoza beka překonal Dominika Hrachovinu! Asistence: Ondřej Němec.
    23:59 Libor HUDÁČEK - 2:1
     
    23:59
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí sehráli přesilovku parádně a Home Credit Arena je na nohou! Šelmy stále utahovaly šrouby, až Tomáš Filippi přenesl z pravého kruhu hru doleva a LIBOR HUDÁČEK se nekompromisní ranou z první nemýlil! Karel Vejmelka se přesouval marně. Asistence: Tomáš Filippi, Michal Birner.
    16:55 Martin ZAŤOVIČ - 1:1
     
    16:55
    Kometa právě vstřelila branku!
    Moravané vyrovnávají. Jakub Orsava mezi kruhy posunul kotouč k tyčce po levé ruce Hrachoviny, kde hlídkoval MARTIN ZAŤOVIČ. Tomu se podařilo trefit malou škvírku v brankářově postoji a přesilovka je využita! Asistence: Jakub Orsava, Petr Holík.
    14:36 Tomáš FILIPPI - 1:0
     
    14:36
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři v patnácté minutě otevírají skóre! Ladislav Šmíd nabil na modrou čáru Radanu Lencovi, jehož pohotová rána bez přípravy se otřela o hůl TOMÁŠE FILIPPIHO a zapadla přesně k tyči. Filippi se proti Brnu trefuje už popáté v radě, 1:0! Asistence: Radan Lenc, Ladislav Šmíd.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 15. Filippi (Lenc, Šmíd), 24. L. Hudáček (Filippi, Birner), 46. J. Vlach (T. Hanousek, Kolmann) – 17. Zaťovič (Orsava, P. Holík), 34. Zaťovič (O. Němec)


    Bílí Tygři Liberec: Hrachovina (Peters) – Šmíd (A), Knot, Derner, Graborenko, T. Hanousek, Kolmann, Havlín – Ordoš, L. Hudáček, Birner (A) – Marosz, Filippi, Lenc – L. Krenželok, P. Jelínek (C), M. Zachar – J. Vlach, A. Musil, Rychlovský.
    HC Kometa Brno: Vejmelka (Klimeš) – O. Němec (A), Baranka, Svozil, Pyrochta, Štencel, Gulaši, Bartejs – Svačina, P. Holík, Zaťovič (C) – L. Horký, Hruška (A), Orsava – Kucsera, Lev, Dočekal – P. Kratochvíl, Kusko, Jenyš.

    Rozhodčí: Horák, Pražák – Kajínek, Špringl

    Diváci: 6 015
    thejrc.org