Vítkovice – Mladá Boleslav 3:7 (kon.) | Liberec – Kometa Brno 3:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
2:4 (0:1, 0:2, 2:1)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 28.11.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 1. kolo
Partner:
     
    Konec zápasu. (19:30:31)
     
    59:31
    Piráti to ještě zkouší, ale i po dobrém výkonu dneska nakonec padnou. Tadeáš Svoboda nadvakrát bekhenově nevstřelil branku.
     
    59:02
    Definitivně rozhodnout tak mohl Bennet Rossmy, jenž dostal přihrávku mezi kruhy. Jeho rána ale šla jen do připraveného Lukáše Malanta.
     
    58:16
    Jiří Kulich a Tomáš Skrutek se dostali do úniku sami na brankáře, ale první jmenovaný jíž mohl dávat branku. Místo toho ale přihrál do prázdné branky, kdy to spoluhráč nečekal a ten branku přestřelil!
     
    57:05
    Piráti jsou sice na kotouči, ale směrem dopředu to akutálně není ono. Liberec hraje aktivně a nechce nechat hrát chomutovského soupeře.
     
    56:02
    Hosté v plném počtu.
     
    55:15
    Piráti tak opět vykřesali naděj a navíc hrají přesilovku. Zatím se jim ale nepodařilo nic vymyslet.
     
    54:01
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Mikuláš Jenčovský – 2 min., sekání).
     
    54:01
    Piráti právě vstřelili branku!
    S nástupem vracejícího se hráče se Piráti prosadili a využili tak první přesilovou hru! Střela z levé strany byla Krátkým vyražena před sebe, kde se opět do odkryté klece trefil JIŘÍ KULICH. Asistence: Tadeáš Svoboda a Dominik Pavlák.
     
    53:03
    Piráti se ve dvojnásobné výhodě drží v útoku. Dvakrát to od modré čáry zkoušel Lukáš Novotný, ale ani jedna rána se do branky nedostala.
     
    52:30
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jakub Masař – 2 min., nedovolené bránění).
     
    51:56
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Lukáš Plos – 2 min., podrážení).
     
    50:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jenže hosté nenechali nic náhodě a přesně minutu na to si berou své tříbrankové vedení zpátky! Lukáš Malant vyrazil nahození od modré jen před sebe a LUKA VODLAN jej z otočky překonal. Asistence:
     
    49:37
    Piráti právě vstřelili branku!
    Až nyní Piráti zlomili kletbu hostujícího brankáře a dostávají se zpátky do utkání. Jiří Kulich se dostal ke střele z levé strany a JAN SPUDICH jej do branky docpal u pravé tyčky. Asistence: Dominik Pavlák a Jiří Kulich.
     
    48:41
    Hosté v plném počtu.
     
    48:30
    Čeněk Krátký si poté připsal další povedený zákrok a pomohla mu také branková konstrukce. Piráti stále ne a ne dát kontaktní branku.
     
    47:52
    Krátký chytá luxusně a Piráti jej nemohou překonat! Nyní hostující jednička chytila nájezd z levé strany i následnou dorážku Pavláka, to byly stoprocentní šance a luxusní zákroky!
     
    47:25
    Pirátská přesilovka je zatím špatná. Domácí se ještě nedostali do pásma a Liberci se daří vyhazovat.
     
    46:40
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jakub Masař – 2 min., napadení).

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 50. Spudich (Pavlák, Kulich), 55. Kulich (Svoboda, Pavlák) – 14. Plos (Gajda), 23. Rossmy, 24. Vodlan (Böhm, Leden), 51. Vodlan


    Piráti Chomutov: Malant (Ciple) – Poch, Frollo, Perný, Kovár, Pöschl, Döring – Spudich, Koblížek, Šugár, Šilar, Kulich, Svoboda, Vostiňák, Čech, Novotný, Pavlák, Skrutek, Rindoš.
    Bílí Tygři Liberec: Krátký (Leško) – Böhm, Hladík, Meisel, Dvořák, Patzelt, Culek, Tůma – Putz, Vodlan, Jenčovský, Kříž, Leden, Plos, Masař, Jobek, Rossmy, Gajda.

    Rozhodčí: Domský – Bláha, Pěkný
    bahis siteleri