Sparta – Vysoké Mýto 14:2 (kon.)
konec
Sparta Praha
14:2 (7:1)
1.FC Nejzbach Vysoké Mýto
Pátek 29.11.2019, 20:00 • UNYP Arena, Praha • 1. Futsal liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    38:16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Chvilku po třinácté sparťanské brance se prosazuje potřetí i MLADEN KOCIČ, když poměrně jednoduše dorážel balón do poloprázdné hostující branky. Východočeši domů dnes nepojedou v dobrém rozmaru. Bez asistence.
     
    37:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak tohle se jen tak nevidí! Michal Jiráský našel v bezprostřední blízkosti sparťanského brankoviště úplně volného Šimona Štanglicu, ten ze stoprocentní pozice nakonec ale dokázal míč poslat pouze k jednomu ze sparťanů, který se ihned vydal do rychlého brejku. Míč nakonec skončil u WIldeho, který jednoduchým zakončením k tyči překonal přesouvajícího se Jana Ehrenbergera. Bez asistence.
     
    36:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťanský brankostroj opět jede na plné obrátky! Tomáš Drahovský nesobecky z nadějné střelecké pozice ještě prodloužil na míč na úplně volného WILDEHO, který nekompromisně skóroval do poloprázdné východočeské branky. Asistence: Tomáš Drahovský.
     
    30:00
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to byla parádní sólo akce! AZEM BRAHIMI si dokázal obejít dva obránce a nakonec technickým zakončením k tyči přidat už jedenáctou domácí branku. Bez asistence.
     
    29:06
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Nepřesná přihrávka Tihomira Novaka nastartovala rychlý hostující brejk, který dokázal jednoduchým obloučkem přes brankáře přetavit v druhou hostující vstřelenou branku MICHAL JIRÁSKÝ! Bez asistence.
     
    26:58
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to byla parádní kombinace! Wilde poslal míč na Mladena Kociče, který ho ještě prodloužil na úplně volného TOMÁŠE DRAHOVSKÉHO, který už podruhé za necelou minutu skóruje do poloprázdné vysokomýtské branky! Asistence: Mladen Kocič.
     
    26:24
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pokoří dnes Sparta desetibrankovou metu? TOMÁŠ DRAHOVSKÝ v úniku 2 na 2 vyměnil míč s Wildem, který dokázal sparťanskému kapitánovi vrátit balón před poloprázdnou hostující branku. Slovenský střelec se tentokrát nemýlil a podruhé se v dnešním zápase připsal na listinu střelců. Asistence: Wilde.
     
    23:07
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je tu osmá sparťanská branka! Do zakončení z osy hřiště se dostal Brazilec WILDE, který svou razantní trefou k levé tyči vysokomýtské branky skóruje! Bez asistence.
     
    19:40
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš! Petr Jeníček svým razantním zakončením z přímého kopu poslal balón pouze vedle pravé tyče sparťanské branky, Cristiano rychle vyhodil míč do útoku, kde se k němu nakonec dostal Mladen Kocič, který svým stříleným centrem na zadní tyč našel úplně volného AMADEA, který doražením balónu do prázdné brány skóruje už podruhé v dnešním zápase. Asistence: Mladen Kocič.
     
    19:00
    Sparta právě vstřelila branku!
    Na konci pohledné sparťanské akce stojí MLADEN KOCIČ, který z bezprostřední blízkosti hostující branky posílá nechytatelným bodlem míč k levé tyči. Bez asistence.
     
    15:26
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme tu pátou sparťanskou branku! WILDE to zkusil z levé strany, jeho přízemní pokus ke vzdálenější tyči nakonec proletěla kolem nohy Jana Ehrenbergera a skončila v síti východočeské branky. Bez asistence.
     
    13:56
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Michal Jiráský posunul po levé straně hřiště míč na volného TOMÁŠE LIPAVSKÉHO, který z poměrně velkého střeleckého úhlu našel škvíru mezi nohama sparťanského gólmana Cristiana a skóroval. Asistence: Michal Jiráský.
     
    11:16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Škvíru ve vysokomýtské obraně dokázal zužitkovat AMADEU, který si šikovně naběhl na pas Tomáš Drahovského a z první přízemní trefou překonal Jana Ehrenbergera. Asistence: Tomáš Drahovský.
     
    07:04
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta navázala na dobré výkony z Ligy mistrů a hraje opravdu famózní futsal. Tihomir Novak posunul míč ze středu hřiště na levou stranu na volného WILDEHO, který technickým zakončením vymetl pravou šibenici východočeské branky. Asistence: Tihomir Novak.
     
    04:18
    Sparta právě vstřelila branku!
    Neuběhla ani celá minuta a máme tu další gól Sparty! Po přihrávce z pravé strany se před brankou Nejzbachu dokázal skvěle zorientovat TOMÁŠ DRAHOVSKÝ, který svým razantním zakončením k tyči posílá Spartu už do dvoubrankového vedení. Bez asistence.
     
    03:58
    Sparta právě vstřelila branku!
    Rychlý brejk Sparty končí gólem! Tomáš Drahovský se uvolnil po pravé lajně, zasekávačkou se zbavil obránce a z rohu hřiště našel před poloprázdnou východočeskou brankou úplně volného MLADENA KOCIČE, který už jen dorazil míč do prázdné branky Vysokého Mýta. Asistence: Tomáš Drahovský.

    Libor Kokoška

    Branky: 4. Kocič (Drahovský), 5. Drahovský, 8. Wilde (Novak), 12. Amadeu (Drahovský), 16. Wilde, 19. Kocič, 20. Amadeu (Kocič), 24. Wilde, 27. Drahovský (Wilde), 27. Drahovský (Kocič), 30. Brahimi, 37. Wilde (Drahovský), 38. Wilde, 39. Kocič – 14. Lipavský (Jiráský), 30. Jiráský

    Karty:   32. Grbeša (SPA) – 31. Jeníček (VMY)


    Sparta Praha: Cristiano (Ruml, 40. Plecitý) – Balej, Kocič, Brahimi, Amadeu, Novak, Wilde, Fejzullahi, Drahovský (C), Křivánek, Hora, Grbeša,
    1.FC Nejzbach Vysoké Mýto: Ehrenberger (Špinar) – Jeníček, Vágner (C), Semerád, Jiráský, Lipavský, Židik, Vladyka, Mach, Ráliš, Štanglica

    Rozhodčí: Nešněra, Cílek
    bahis siteleri