Zlín – Litvínov 3:1 (kon.) | K. Vary – Mountfield HK 2:3 (po pr.) | Kladno – Sparta 2:4 (kon.)
Pardubice – Plzeň 4:3 (po pr.) | Olomouc – Třinec 3:1 (kon.)
po prodl.
HC RT TORAX Poruba
3:4 (1:1, 1:1, 1:1 - 0:1)
HC Hvězda Praha
Pátek 29.11.2019, 17:00 • RT TORAX ARENA • Extraliga dorostu - play-down • 1. kolo
Partner:
     
    60:15
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Tak to bylo rychlé. V útočném pásmu se dostal k puku ALEN JURAK a nedal domácímu gólmanu šanci. Bez asistence.
     
    54:53
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Ke skákavému puku se dostal FILIP HRON a v nepřehledné situaci dostává puk za záda domácího gólmana a srovnává tak stav na 3:3. Asistence: Matyáš Potůček.
     
    44:42
    Poruba právě vstřelila branku!
    Po střele KRZYSZTOFA MACIASE z pravé strany k bližší tyči dostává bratrská dvojice Porubu do vedení. Asistence: Kacper Macias a Filip Hlaváč.
     
    31:32
    Poruba právě vstřelila branku!
    Martin Stibor nahozením od modré našel výborně postaveného MAXIMA VEHOVSKÉHO a ten prudkou střelou vyrovnává stav na 2:2. Asistence: Martin Stibor.
     
    22:09
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Halata přišel za brankou o puk který Adam Pírs přihrál před Slíže a MATYÁŠ POTŮČEK střelou do horní části brány dostává Hvězdu do vedení. Asistence: Adam Pírs.
     
    19:16
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovku, po závaru před domácím gólmanem se nejlépe zorientoval JAN HELIKAR a protlačil kotouč za Slížovy záda. Asistence: Nicolas Štefko.
     
    03:32
    Poruba právě vstřelila branku!
    Mezi kruhy se k puku dostal MATĚJ HALATA a střelou zápěstím do pod ruku brankáře dostává domácí do vedení. Asistence: Maxim Vehovský a Vojtěch Černý.

    Zbyněk Slatinský

    Branky a nahrávky: 4. Halata (Vehovský, Černý), 32. Vehovský (Stibor), 45. Krz. Macias (Kac.Macias, Hlaváč) – 20. Helikar (Štefko), 23. Potůček (Pírs), 55. Hron (Potůček), 61. Jurak


    HC RT TORAX Poruba: Slíž (Drabčík) – Michalčík, Černý, Kříž, Kac.Macias, Bechný, Borkovec – Hlaváč, Lambert, Koudelný, Slusarczyk, Vehovský, Krz.Macias, Hradil, Halata, Chovanec, Stibor, Stodůlka, Kovalčík.
    HC Hvězda Praha: Sluka (Grmela) – Šercl, Procházka, Adam, Vojta, L.Kubas, Hron, M.Kubas – Helikar, Potůček, Zajíc, Pírs, Jurak, Borodenko, Srb, Černý, Jelínek, Náhončík, Štefko.

    Rozhodčí: Kratochvíl – Bartoň, Veselý
    thejrc.org