Poruba 2011 – Chomutov 4:5 (kon.) | Kadaň – Litoměřice 2:6 (kon.) | Prostějov – Benátky n/J 3:4 (po pr.)
Sokolov – Slavia 3:5 (kon.) | Frýdek-M. – Motor ČB 2:4 (kon.) | Vsetín – Přerov 1:2 (0:2 po s.n.)
Třebíč – Ústí n/L 1:2 (kon.) | Havířov – Jihlava 3:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
8:2 (2:1, 4:0, 2:1)
Rytíři Kladno
Sobota 30.11.2019, 15:30 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 2. kolo
Partner:
     
    59:28
    V dnešním utkání se poprvé trochu přiostřilo, když se navzájem chytli Šimon Táborský s Michalem Koštovalem, kteří už sedí na trestné lavici.
     
    55:39
    Marek Pelda napálil kotouč od modré čáry do horní tyče.
     
    53:04
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jen chvilku platil současný stav a domácí už střílí další branku. Jakub Jerman vyslal do samostatného úniku MATĚJE GIESLA, který naznačil střelu gólmanovi a poté vyslal prudkou ránu pod horní tyč – 8:2. Asistence: Jakub Jerman, Matěj Beneš.
     
    52:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po ztrátě hracího předmětu ale Lvi zabrali a prosazují se už po sedmé v dnešním zápase. Šimon Táborský ostře vypálil od modré čáry, Gabriškovi střela propadla za záda, kde správně stál připravený MATYÁŠ SLÁMA. Pro něj se jedná o premiérový gól v dorostenecké soutěži. Asistence: Šimon Táborský, David Brožek.
     
    44:31
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři se však brzy ke kotouči probojovali zpět, postupovali dopředu a dokonce se i prosadili. Ondřej Hrabík našel dobrou přihrávkou ADAMA BAREŠE, který si se zakončením poradil mazácky, když zavěsil přesně pod horní tyč. Snížil tak na 2:6 z pohledu svého mužstva a dodal Středočechům naději. Asistence: Ondřej Hrabík.
     
    40:34
    Počáteční aktivita ve třetím dějství se Hradeckým vyplatila, David Kohlíček byl totiž donucen podrazit soupeře.
     
    32:17
    A přesilovku určitě vítají také Rytíři, Lukáš Souček se totiž provinil podrážením.
     
    31:15
    Střídání v týmu Rytíři Kladno: ze hřiště odchází Jaňour, přichází Gabriška.
     
    31:15
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácím se dnes skutečně daří přesilové hry, když využívají další přesilovou hru. MATĚJ GIESL se po pasu od Matěje Novotného trefil nechytatelně pro Jaňoura, který zároveň opouští svoji klec. Asistence: Matěj Novotný, Šimon Táborský.
     
    30:52
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Vimmer – 2 min., hákování).
     
    30:10
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi okamžitě využívají přesilovou hru, když se po přihrávkách Jana Boukala a Adama Jirků přesně trefil MATĚJ BENEŠ, který od levé tyče a znovu z velkého úhlu kotouč dobře přizvedl nahoru. Asistence: Jan Boukal, Adam Jirků.
     
    29:59
    Hradeckou aktivitu může ještě pozdvihnout další hra v početní výhodě, Lukáš Sýkora použil při hře hrubost.
     
    28:28
    Hradec právě vstřelil branku!
    A domácí rázem svoje už tak pohodlné vedení ještě navyšují. Věkem ještě starší žák Matyáš Sláma našel přesnou přihrávkou DAVIDA BROŽKA, který si najel do velkého úhlu, i tak ale prostřelil Jaňoura – 4:1. Asistence: Matyáš Sláma.
     
    27:47
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po slibné šanci soupeře paradoxně opět udeřili domácí. Matěj Havlíček zavezl kotouč po prvé straně a pouze ho adresoval někomu před branku. Tam ale správně stál MATĚJ NOVOTNÝ, který píchl do puku a zvyšuje náskok svého týmu. Asistence: Matěj Havlíček.
     
    23:09
    Domácí budou mít k dispozici další přesilovku, Tomáš Holeček se podruhé v duelu provinil nedovoleně, když použil sekání.
     
    17:15
    I hosté se dočkali první přesilové hry v dnešním utkání, kapitán Matěj Havlíček byl vyloučen za hrubost.
     
    10:00
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hostující gólman musel čelit i dalším pokusu z bezprostřední blízkosti, v minisouboji však obstál a naopak se na modré čáře nešťastně srazili dva hradečtí beci. Ti tak nechtěně uvolnili do samostatného úniku PETRA ULLRYCHA a Štěpána Vimmera, přičemž první jmenovaný po několika vyměněných přihrávkách se spoluhráčem propálil Žalčíka, který se dobře přesouval. Asistence: Štěpán Vimmer.
     
    06:35
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi se udrželi v útočném pásmu a to jim také přineslo ovoce. Adam Jirků adresoval přesnou přihrávku LUKÁŠI PAJEROVI, který se z prostoru mezikruží trefil po ledě přesně k pravé tyči z pohledu brankáře Jaňoura. Domácí forvard zapsal druhý gól v zápase. Asistence: Adam Jirků.
     
    04:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácím se vyplatila aktivita v úvodu dnešního mače a také se poměrně brzy dostávají do vedení 1:0. Po několika pokusech a skrumáži před brankou Středočechů se k zakončení dostal Michal Beneš, který jen těsně minul hostující klec. Na odražený puk si však správně počkal LUKÁŠ PAJER, který ho zblízka poslal do branky. Asistence: Michal Beneš, Adam Jirků.
     
    01:34
    Hradec bude mít k dispozici první přesilovou hru utkání, Tomáš Holeček se totiž provinil hákováním.

    Jan Brůna

    Branky a nahrávky: 5. Pajer (Michal Beneš, Jirků), 7. Pajer (Jirků), 28. Novotný (Havlíček), 29. Brožek (Sláma), 31. Matěj Beneš (Boukal, Jirků), 32. Giesl (Novotný, Táborský), 53. Sláma (Táborský, Brožek), 54. Giesl (Jerman, Matěj Beneš) – 10. Ullrych (Vimmer), 45. Bareš (Hrabík)


    Mountfield HK: Žalčík (Tichý) – Táborský, Beran, Boukal, Havlíček (C), Pelda, Jerman – Giesl, Pajer, Jirků, Matěj Beneš, Novotný, Souček, Sláma, Brožek, Michal Beneš (A). Trenér: Jiří Janoušek.
    Rytíři Kladno: Jaňour (32. Gabriška) – Danda, Malý, Hvězda, Burger, Havel, Koštoval (A), Kohlíček (A), Sýkora – Vimmer, Holeček, Hrabík, Kouba, Bareš, Ullrych (C), Adam. Trenér: Libor Procházka.

    Rozhodčí: Veselý – Brož, Všetečka

    Diváci: 75
    thejrc.org