Plzeň – Bohemians 1905 1:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Teplice 3:1 (kon.) | Jablonec – Č. Budějovice 0:1 (kon.)
Slavia – Karviná 2:0 (kon.)
konec
FK Jablonec
0:1 (0:0)
SK Dynamo Č. Budějovice
Neděle 01.12.2019, 14:30 • Stadion Střelnice, Jablonec nad Nisou • FORTUNA:LIGA • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Děkuji za pozornost, přeji hezký večer. (16:22:18)
     
    Dynamo si k obrovské radosti hráčů i trenérů veze z Jablonce tři body! Pro domácí je výsledek trošku krutý. Po vyrovnaném prvním poločase byli lepší, ani jeden z devatenácti střeleckých pokusů si však cestu do sítě nenašel. Vítězný gól vstřelil z dobře sehraného brejku Patrik Čavoš.
     
    Držení míče - 51 % : 49 %.
    Střely na branku - 10:7. Střely mimo - 9:2. Rohy - 8:2.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Příliš dlouhý nákop Jana Kroba doletěl až do autu. Zdá se, že už je hotovo.
     
    90+2
    Vojtěch Kubista se z dálky opřel do odraženého míče. Jeho ránu ještě tečoval uhýbající Jan Chramosta, balon končí bezpečně daleko od klece Budějovic.
     
    90+1
    Dominik Pleštil (JAB) vidí za faul na hraně pokutového území žlutou kartu. Tomáš Sivok si navíc ještě vyžaduje ošetření, chvíli se tedy zas nebude hrát.
     
    90
    Ubong Moses Ekpai odkopl poskakující balon z pokutového území hostů. Zelenobílí už samozřejmě útočí do plných, nastavují se ještě tři minuty!
     
    90
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Benjamin Čolić, přichází Jiří Kulhánek.
     
    89
    Dynamo standardku ubránilo. Rafael Acosta hned vrátil míč do ohně, Tomáš Břečka jej prodloužil za sebe, Jaroslav Drobný nicméně znovu snadno rozšiřuje své statistiky.
     
    88
    Jablonec začal další akci až od Hrubého. Jeho nákop sklepl hlavou Jan Sýkora, Severočeši následně vybojovali rohový kop. To může být jedna z posledních šancí.
     
    87
    Kroucený centr Jana Kroba odvrátila defenziva Budějovic do zámezí. Domácí vhazovali a nadále kombinují na útočné polovině. Cesta do vápna je však zatím zavřená.
     
    86
    Tomáš Břečka vystoupil na útočnou polovinu, kde při snaze získal balon fauloval. Snaha o jablonecký tlak je tak znovu narušena, u míče jsou hosté.
     
    85
    Benjamin Čolić trošku zápolil s gravitací, přesto u rohového praporku proti dvěma Jabloneckým ušetřil spoustu, pro Dynamo nyní velice cenného, času.
     
    84
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Libor Holík, přichází Rafael Acosta.
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Matej Mršić, přichází Jiří Kladrubský.
     
    83
    Za zdržování hry vidí žlutou kartu Petr Javorek (CEB).
     
    82
    Centr Libora Holíka prodloužil na bránu Martin Doležal, Jaroslav Drobný byl ale připraven na svém místě a bez větších potíží balon zachytil.
     
    81
    Střela Jakuba Považance zpoza pokutového území Drobnému vypadla z rukavic. Brankář Dynama měl ale štěstí, Chramostovi k dorážce kus chyběl.
     
    80
    Dynamo si dalo s rozehráním standardky načas. Domácí se poté chopili míče a už znovu obléhají českobudějovickou šestnáctku.
     
    79
    Jablonec je rázem pod velkým tlakem. Nepřesná akce ale skončila přímo u brankáře Drobného, jenž dlouhým výkopem posílá balon na útočnou polovinu.
     
    78
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Vladimir Jovović, přichází Dominik Pleštil.
    77. Patrik ČAVOŠ - 0:1
     
    77
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Jihočeši se zčistajasna ujímají vedení! Jablonečtí propadli ve středu pole a Matej Mršić táhl po pravé straně přečíslení. S centrem si dal trošku načas, ale nakonec našel PATRIKA ČAVOŠE zcela přesně! Hrubý na zakončení z bezprostřední blízkosti nedokázal zareagovat.
    76. Kubista napálil míč a tvrdou ránu poslal pouze mimo
     
    76
    Vojtěch Kubista se s tím nepáral a zkoušel zahřát mrznoucí publikum tvrdou ranou z osmnácti metrů. Míč prolétl necelý metr okolo vzdálenější tyčky!
     
    75
    Vladimir Jovović trošku přecenil své síly a snažil se obelstít hned tři protihráče. Pouze ale nahrál Javorkovi, který může obrátit hru na druhou stranu.
     
    73
    Dynamo drží míč na útočné polovině, ale jen házenkářsky obehrává pokutové území. Severočeši si už poměrně dlouho nic nevypracovali.
     
    72
    Patrik Čavoš poslal z půlicího kruhu balon až do rukavic Hrubého. Zápas nyní žádnou velkou atraktivitou neoplývá...
     
    71
    Rozhodčí Ginzel se vrátil k některému z dřívějších zákroků a dodatečně uděluje žlutou kartu Janu Krobovi (JAB), který je prvním trestaným hráčem Jablonce.
     
    70
    Jan Sýkora se trošičku unáhlil. Z úhlu se rozhodl pro střelu, jenže ta mu vůbec nesedla. Škoda pro Severočechy, ve vápně se totiž nabízeli Doležal s Chramostou.
     
    69
    David Ledecký svojí slabou střelou trefil pouze spoluhráče. Ten se navíc nacházel v postavení mimo hru, míč tak patří Jablonci.
     
    68
    Martin Doležal dohrál Čoliće. Jihočeši rozehráli nakrátko a zkoušejí se přízemní kombinací prokousat na útočnou polovinu.
     
    67
    Benjamin Čolić rozehrával standardku z poloviny hřiště. Centr se mu příliš nepovedlo, další akci zakládá nově příchozí Ubong Moses Ekpai.
     
    67
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Patrik Brandner, přichází Ubong Moses Ekpai.
     
    65
    Patrik Čavoš (CEB) fauloval do brejku se ženoucího Sýkoru, vidí za to žlutou kartu.
     
    64
    Jakub Jugas s Vlastimilem Hrubým nepřesvědčivou rozehrávkou pocuchali nervy jabloneckých příznivců. Následný centr Mateje Mršiće vyrazil gólman na roh, ze kterého nic nebylo.
     
    63
    Jablonec je ve druhé půli o poznání aktivnější, zatím ale dobývá marně. Jihočeši se už malinko stáhli a domácí to nemají jednoduché.
     
    62
    Střela Jana Kroba zpoza pokutového území skončila po bloku v zámezí.

    Roh rozehrával znovu Krob, po jehož centru chyběl Tomáši Břečkovi k hlavičce jen kousek.
     
    61
    Neuvěřitelné! Jan Chramosta měl po Holíkově centru obrovskou šanci. Do hlavičky mu sáhl bránící Benjamin Čolić a usměrnil ji na tyč vlastní brány! Následovala dorážka Martina Doležala z malého vápna, kterou Jihočeši zblokovali. Pokračujeme stále za stavu 0:0!
     
    Dnešní utkání sleduje 2 058 diváků.
     
    59
    Ostrý centr Mateje Mršiće z pravé strany vyřešil Jakub Jugas pohotovým zákrokem rybičkou. Jan Krob následně rozehrával malinko bohorovně, hosté to však nepotrestali.
     
    58
    Libor Holík nedokázal na pravé postranní lajně zpracovat těžkou Považancovu přihrávku, míč se mu od prsou odrazil pouze do zámezí.
     
    57
    Jan Sýkora držel balon proti dvojici Čolić – Čavoš. Druhý jmenovaný jej nakonec fauloval, domácí tak budou rozehrávat přibližně z poloviny hřiště.
     
    56
    Po centru Kroba to před českobudějovickou klecí malinko hořelo. Hosté si dávali přednost, Benjamin Čolić nakonec včas odkopl míč do bezpečí.
     
    55
    Jakub Považanec se kličkou zbavil Čavoše. Poté prostrčil balon do vápna na Sýkoru, který se dostal do příliš ostrého úhlu a Jaroslav Drobný proti němu dobře vyběhl.
     
    54
    Martin Doležal si zpracoval balon na prsa a prosmýkl se okolo Havla. Neměl však dostatečnou podporu od spoluhráčů, musel tedy pálit z hranice pokutového území, odkud minul.
     
    53
    Dynamo vedlo akci po pravé straně, ale míč skončil jen v zámezí, vhazovat navíc budou domácí fotbalisté. Ti už se pomalu dostávají zpět na útočnou polovinu.
     
    51
    Vladimir Jovović předvedl neuvěřitelný úprk. S míčem na kopačce proběhl od vlastního vápna až do toho soupeřova, při snaze o centr ale uklouzl. Přesto si vysloužil oprávněný potlesk.
     
    50
    Benjamin Čolić (CEB) se v souboji ohnal po Martinu Doležalovi, kterého zasáhl rukou do obličeje. Nebyl v tom úmysl, avšak žlutá karta je na místě.
     
    49
    Velice zajímavý úvod druhé půle! Na druhé straně mohl otevřít skóre Matej Mršić, který obdržel pěkný pas do běhu. Trefil ale jen nohy vyběhnuvšího Hrubého!
    47. Doležal hlavičkoval k tyči, Drobný vytáhl další důležitý zákrok
     
    47
    Jan Sýkora prostrčil míč Čolićovi mezi nohama. Poté se nechal faulovat, domácí tedy rozehrávali standardku. Na nadýchaný Krobův centr si naskočil Martin Doležal, který stlačil hlavičku k zemi, Jaroslav Drobný ale předvedl další důležitý zákrok!
     
    46
    Severočeši vstoupili do druhé pětačtyřicetiminutovky pěkně zostra. Vojtěch Kubista hned po několika sekundách pálil zpoza šestnáctky, bránu ale přestřelil.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 15:31.
     
    Máme za sebou naprosto vyrovnaný první poločas. Budějovice na sever Čech přijely hrát nebojácný fotbal a byly dokonce blíže k otevření skóre. Novák zakončoval hlavou do prázdné brány, ve které ovšem předvedl parádní obranný zákrok Jugas. Za Jablonec zahrozili Chramosta s Břečkou, nicméně Drobný si s jejich hlavičkami věděl rady.

    Držení míče – 53% : 47%
    Střely na branku – 5:4.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Tentokrát Jan Krob oslovil Tomáše Břečku, který ještě zůstal v šestnáctce. Jablonecký stoper tlačil hlavičku na bližší tyč, Jaroslav Drobný tam ale byl včas a předvedl výtečný zákrok!
     
    45
    Jan Krob se po rohu dostal k opakovanému centru zleva. Vladimir Jovović nastřelil balon do ohně a Jakub Jugas se ve skrumáži snažil o zakončení marně.
     
    44
    Závěr poločasu patří spíše Jihočechům. Petr Javorek se po hezké kolmici objevil ve vápně, akci Dynama ale přerušil praporek pomezního, jenž oznámil postavení mimo hru.
     
    43
    Dalším, kdo vypálil ze střední vzdálenosti, byl Filip Havelka. Jeho spíše technický pokus mířil přibližně dva metry nad úroveň břevna.
    42. Drobný včas zasáhl proti Břečkovi
     
    42
    Matej Mršić si z levé strany navedl balon směrem k ose hřiště. Následovala přízemní střela zpoza šestnáctky, kterou Vlastimil Hrubý kryl bez jakýchkoliv potíží.
     
    41
    Jakub Považanec chtěl kolmicí vyslat kupředu Jana Sýkoru, dobrý obranný zákrok jednoho z hostů ale dobrou myšlenku nedovolil zrealizovat.
     
    40
    První poločas pomalu spěje ke svému konci. Tempo hry v posledních minutách poněkud opadlo, hraje se převážně mezi vápny.
     
    38
    Už se zdálo, Petr Javorek vystřelí zpoza vápna. Nakonec se ale ještě vydal mezi tři protihráče, čímž českobudějovická akce skončila.
     
    37
    Centr Jana Kroba se otřel o hýždě obránce a skončil v autu. Následný roh domácí rozehráli nakrátko, při pokusech o centr však hned dvakrát trefili Filipa Havelku.
     
    36
    Jakub Jugas propadl na půlicí čáře. David Ledecký prostrčil balon do běhu Javorkovi, kterého příkladně doběhl Vojtěch Kubista a zamezil nebezpečí.
     
    35
    Aktuálně sledujeme spíše překovávanou ve středu pole. Oba týmy kupí nepřesnosti a nedokáží si přesně nahrát víckrát za sebou.
     
    34
    Libor Holík ztratil balon při snaze o kličku. Hosté se okamžitě pokusili přejít do protiútoku, Matej Mršić ale hledal Čoliće velice nepřesně.
    32. Sýkora po pěkné přihrávce od Jovoviče pálil vysoko nad
     
    32
    Vladimir Jovović dobře potáhl míč po levém křídle. Pohledným obloučkem poté vyzval k akrobatickému zakončení Sýkoru, jenže vzrušení bylo zbytečné, mává se ofsajd.
     
    31
    Jakub Jugas se k nespokojenosti diváků musel otočit a z poloviny hřiště zahrát malou domů. Jablonečtí se horko těžko prokousávají k soupeřově pokutovému území.
     
    30
    Matej Mršić z levé strany proklouzl do šestnáctky, následnou tvrdou ránu zblokoval dobře postavený Jakub Jugas.
     
    29
    Libor Holík zatím hraje výborný zápas. Nyní se ukázkově vrátil s Matejem Mršićem, kterému skluzem odebral balon. Vhazovat navíc budou domácí.
     
    28
    Pavel Novák přerušil jabloneckou akci vysokým odkopem, který si za autovou lajnou pohotově zpracoval českobudějovický trenér David Horejš.
     
    26
    Dynamo pozvolna rozehrávalo ze své obranné poloviny. Patrik Brandner se pak přes nohu Jugase vrhl do vápna, vše ale bylo čisté.
     
    25
    Patrik Čavoš napálil balon nártem z poměrně velké dálky. Projektil mířil přímo doprostřed, ale před Hrubým trošku zaplaval. Jablonecký brankář tak měl co dělat.
     
    24
    Po dvou velkých šancích se hra malinko zklidnila. Jablonečtí si přihrávají ve středu pole a nikam nespěchají. A když to přece jenom zkusili, daleko se nedostali.
     
    22
    Jihočeši kontrovali ještě vyloženější příležitostí! Patrik Brandner obdržel přihrávku za obranu. Vlastimil Hrubý proti němu vyběhl a znemožnil protihráči zakončení. Brander ovšem ještě z nulového úhlu přes padajícího gólmana nacentroval míč na penaltový puntík, odkud do prázdné klece hlavičkoval Pavel Novák. Na brankové čáře stojící Jakub Jugas ovšem senzačním zákrokem zabránil gólu!
    21. Šance domácích! Chramosta hlavičkoval poze do míst, kde byl Drobný
     
    21
    První velkou šanci si na konto připsal Jan Chramosta! Na první pohled nepříliš nebezpečný centr Jana Kroba z levé strany přistál až na hlavě jabloneckého útočníka, který zblízka zakončil pouze do Drobného.
     
    20
    Následoval první rohový kop dnešního zápasu. Jakub Jugas byl hodně aktivní, přes Tomáše Sivoka se nicméně k hlavičce neprotlačil.
     
    19
    Jan Sýkora se na levém křídle krásně zbavil dvou bránících hráčů. Martin Doležal si pak musel míč ve vápně zpracovávat, vše zakončil sražený pokus Jana Kroba.
     
    18
    Lukáš Havel zkusil vysokým míčem za obranu najít zabíhajícího Patrika Brandnera, kterému přece jenom chyběl krok. Balon tak mohl sebrat brankář Vlastimil Hrubý.
     
    16
    Jan Sýkora z levé strany nahrál za pokutové území Vladimiru Jovovićovi. Ten to znovu zkusil ze střední vzdálenosti, také teď ovšem vysoko překopl bránu.
     
    15
    Pavel Novák si nekomplikoval situaci a odkopl volný balon daleko od šestnáctky hostujícího celku. Jablonec bude vhazovat.
    14. Střela Kubisty skončila v náruči Drobného
     
    14
    Severočeši si vytvořili poměrně silný tlak. Na jeho konci napálil Jakub Považanec balon pouze do jednoho z bránících hráčů. Zdá se, že se zelenobílí konečně probrali k životu.
     
    13
    Po sražené střele Holíka to zkusil zpoza vápna levačkou bez přípravy Vojtěch Kubista. Jeho ráně razance nechyběla, míč ale mířil přímo doprostřed.
     
    12
    Tomáš Sivok (CEB) skolil k zemi Doležala. Přerušil tím nadějný protiútok domácího celku, za což inkasuje žlutou kartu.
     
    12
    Pavel Novák zahrál hlavou míč pouze do zámezí. Jablonec bude vhazovat na své obranné polovině. Dynamo se snaží, zatím ho však limitují nepřesnosti.
     
    11
    První střelecký pokus zápasu si vzal na triko Vladimir Jovović. Jeho rána z nějakých pětadvaceti metrů nicméně měla k ideálu daleko a prolétla daleko mimo Drobného svatyni.
     
    9
    Dynamo roztáhlo hru doleva na Mateje Mršiće, jehož přízemní nabídka zamířila přímo k Patriku Brandnerovi. Ten už se nacházel uvnitř šestnáctky, avšak zády k bráně. Zkusil tedy přihrát do druhé vlny Novákovi, což se mu však nepodařilo.
     
    8
    Jan Sýkora se snažil propracovat k hlavičce, přičemž si pomohl útočným faulem. Hosté mohou v klidu rozehrát.
     
    7
    Martin Doležal prodloužil Holíkovo vhazování na Sýkoru, který okamžitě nakopl balon vpřed. Hnal se za ním Jan Chramosta, který jen těsně nedohnal počáteční náskok Lukáše Havla.
     
    6
    Na druhé straně se prohnal po levém křídle Matej Mršić, jehož ostrý centr na malé vápno odvrátil do bezpečí dobrým obranným zákrokem Jakub Jugas.
     
    5
    Libor Holík se hned dvakrát v krátkém časovém sledu pokoušel oslovit někoho z tandemu Chramosta – Doležal. Stopeři Dynama byli pozorní.
     
    4
    Jan Chramosta napadal Havla, jenž si míč zpracovával poněkud pomalu. Českobudějovický obránce se v souboji provinil faulem. Severočeši rozehrávali z poloviny hřiště, míč si v klidu sebral Jaroslav Drobný.
     
    3
    Po odvráceném centru Pavla Nováka vyrazili domácí do brejku. Jan Krob zkoušel hned dvakrát poslat balon do vápna z levé strany, první centr zblokoval Sivok, na druhý Vladimir Jovović u tyče nedosáhl.
    2. Jovovič jen těsně nedosáhl na centr Považance
     
    2
    Dynamo v úvodu utkání drží míč, soupeři jej zatím prakticky vůbec nepůjčilo. Hraje se převážně ve středu hřiště, Jablonec dobře vykrývá pozice.
     
    1
    Výkopu se chopily České Budějovice. Jakub Považanec ale jejich akci poměrně rychle přerušil, hosté musejí začít odzadu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči obou týmů už vstupují na hrací plochu promrzlé Střelnice. Jablonec oblékl oblíbenou zelenou barvu, Dynamo se představí v bíločerných dresech. Za chvíli začínáme!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    FK Jablonec: V. Hrubý – Li. Holík, Jugas, Břečka, Krob – Jovović, V. Kubista, Považanec, Sýkora – Chramosta, Doležal (C).
    Náhradníci: Richter – T. Pilík, Plechatý, Hämäläinen, Macháček, R. Acosta, Pleštil.

    SK Dynamo Č. Budějovice: Drobný – Čolić, L. Havel, Sivok (C), P. Novák – Brandner, Čavoš, Havelka, Javorek, Mršić – Ledecký.
    Náhradníci: Křížek – Delarge, Mustedanagić, Táborský, Kladrubský, Kulhánek, Ekpai.

    Rozhodčí: Ginzel – Kříž, Leška.
     
    TRENÉŘI PŘED ZÁPASEM

    Petr Rada (FK Jablonec):

    "Je to poslední domácí utkání, tak ho chceme vyhrát. Vyjma zápasu se Slavií jsme to před našimi diváky zvládali, i když někdy se štěstím. Teď bychom to potřebovali doma uzavřít vítězstvím, protože pak hrajeme dvakrát venku. České Budějovice teď mají výbornou formu, uhrály v minulém kole bod na Spartě. To je pro ně velké povzbuzení. Určitě nás čeká těžké střetnutí."

    David Horejš (SK Dynamo České Budějovice):

    "Absence Schranze není příjemná, ale je to věc, kterou jsme museli nějak řešit. Stejně tak měli někteří hráči nějaké zdravotní problémy, ale na zápas se těšíme. V Jablonci byl vždycky hezký stadion a dobrý trávník. Připravujeme se na soupeře, který má ty nejvyšší ambice a čeká nás velmi náročné utkání." Povedla se nám série zápasů, ale stále máme respekt a pokoru k soupeřům v celé lize. Jsem přesvědčený, že do konce podzimu ještě pár bodů přidáme.“
     
    SK DYNAMO ČESKÉ BUDĚJOVICE

    Dynamo se po pěti letech vrátilo zpět mezi českou fotbalovou elitu. A nevede si vůbec špatně! Momentálně mu patří devátá pozice s pouze dvoubodovou ztrátou na šestou Spartu. Jako nováček by tedy nemělo mít potíže se zachováním ligové příslušnosti. Když hrají Jihočeši, je na co se dívat. V jejich zápasech totiž padá průměrně 3,4 gólu, což je nejvíce v soutěži!

    České Budějovice aktuálně mají, společně se Slavií, nejlepší formu ze všech účastníků FORTUNA:LIGY. Neprohrály už šestkrát za sebou a dobře se jim vedlo i v posledních dvou duelech. Doma nejdříve zdolaly Slovácko 2:0, branky vstřelili Havel a Sivok. Následovala divoká remíza 3:3 na Spartě, kde hosté hned třikrát vedli! Mezi úspěšné střelce se na straně Jihočechů postupně zapsali Schranz, Čolić a Ledecký.

    Nejproduktivnějším střelcem týmu je se šesti zářezy Ivan Schranz. Ten ale v Jablonci z důvodu čtyř žlutých karet nenastoupí! Soupeřova defenziva se tak bude muset mít na pozoru zejména před pětigólovým Patrikem Brandnerem a čtyřgólovými Davidem Ledeckým a Lukášem Havlem. Prosadí se právě někdo z nich?
     
    FK JABLONEC

    Severočeši se mohou pochlubit solidní aktuální formou. Na porážku v soutěžním zápase čekají už téměř dva měsíce a v tabulce jim patří čtvrtá příčka, jen o skóre za třetí Mladou Boleslaví. Zatím tedy naplňují předsezónní ambice a znovu se zdají být vážným uchazečem o místenku v pohárové Evropě.

    V minulém domácím zápase sehrál Jablonec skvělou bitvu se Spartou. Hosté poměrně brzy vedli 2:0, jenže svěřenci Petra Rady díky trefám Matouška a Chramosty zaslouženě vyrovnali. V samotném závěru se jim dokonce povedlo vstřelit ještě jeden gól, ten však sporně neplatil. Poté reprezentační pauze se zelenobílí vydali na Slovácko a znovu z toho byla remíza. Při dělbě bodů za výsledek 1:1 se prosadil Doležal.

    Právě Martin Doležal je se sedmi zásahy nejlepším střelcem týmu. Následuje šestigólový Jan Matoušek, jehož start je ovšem vinou zdravotních patálií ve hvězdách. Pětkrát se prosadil Jan Sýkora, který v Jablonci, stejně jako Matoušek, hostuje ze Slavie. Potvrdí Jablonečtí roli papírového favorita?
     
    Zdravím všechny fanoušky českého fotbalu! FORTUNA:LIGA má na programu už své osmnácté kolo. Na severu Čech by rozhodně neměla být nuda, střetnou se totiž dva ofenzivně laděné týmy. Uspěje FK Jablonec nebo SK Dynamo České Budějovice?
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.

    Ondřej Belák


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 77. Čavoš (Mršić)

    Karty:   71. Krob (JAB), 90+1. Pleštil (JAB) – 12. Sivok (CEB), 50. Čolić (CEB), 65. Čavoš (CEB), 83. Javorek (CEB)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 10:7. Střely mimo: 9:2. Rohy: 8:2.
    FK Jablonec: V. Hrubý – Li. Holík (84. R. Acosta), Jugas, Břečka, Krob – Jovović (78. Pleštil), V. Kubista, Považanec, Sýkora – Chramosta, Doležal (C).
    Náhradníci: Richter – T. Pilík, Plechatý, Hämäläinen, Macháček, R. Acosta, Pleštil.

    SK Dynamo Č. Budějovice: Drobný – Čolić (90. Kulhánek), L. Havel, Sivok (C), P. Novák – Brandner (67. Ekpai), Čavoš, Havelka, Javorek, Mršić (84. Kladrubský) – Ledecký.
    Náhradníci: Křížek – Delarge, Mustedanagić, Táborský, Kladrubský, Kulhánek, Ekpai.

    Rozhodčí: Ginzel – Kříž, Leška.

    Diváci: 2 058
    thejrc.org