Třinec – Pardubice 7:0 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 6:2 (kon.) | Sparta – Zlín 2:1 (po pr.)
Mountfield HK – Olomouc 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 4:2 (kon.) | Kometa Brno – Kladno 4:1 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
4:2 (2:0, 1:1, 1:1)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 01.12.2019, 17:00 • ŠKOENERGO aréna • Tipsport extraliga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:18 Mário LUNTER - 4:2
     
    57:18
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    První zápas v dresu Bruslařského klubu se rovná první gól. MÁRIO LUNTER si odváží na střídačku puk poté, co jej hosté opomněli mezi kruhy, odkud překonal Filipa Novotného mezi betony. Asistence: Ondřej Najman, Pavel Kousal.
    45:24 Jakub FLEK - 3:2
     
    45:24
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Západočeši dramatizují utkání. Prakticky zpoza brány vystřelil směrem k pravé tyči JAKUB FLEK a Gašperu Krošeljovi propadl puk právě mezi betonem a pravou tyčí. Bez asistence.
    28:30 Adam ZBOŘIL - 3:1
     
    28:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí si berou zpět dvougólové vedení. Brankáři Filipu Novotnému propadl do brány puk po střele ADAMA ZBOŘILA, který mířil z mezikruží. Asistence: Pavol Skalický, Michal Vondrka.
    27:25 Adam RAŠKA - 2:1
     
    27:25
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    To už neplatí. Boleslavská obrana ponechala zcela volného ADAMA RAŠKU, který dostal po vyražení puku přímou a rychlou přihrávku, jež přetavil v pohotový gól nasměrovaný do pravé části Krošeljovy branky. Asistence: Jiří Černoch, Tomáš Rachůnek.
    11:08 Pavol SKALICKÝ - 2:0
     
    11:08
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Další hezký gól v podání domácích. PAVOL SKALICKÝ obešel téměř všechny karlovarské hráče, doslova si proklestil cestu až k brankáři a Filip Novotný to proti němu měl už těžké, nestihl ani zasáhnout, puk skončil v levém dolním rohu. Bez asistence.
    08:45 Radim ZOHORNA - 1:0
     
    08:45
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Energie si neohlídala volného RADIMA ZOHORNU, který po parádní přihrávce ujížděl na branku a i přesto, že ho doháněl jeden z protihráčů, nasměroval puk do horního pravého rohu. Asistence: Jan Stránský.
    Marken.cz

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 9. R. Zohorna (J. Stránský), 12. Skalický, 29. Zbořil (Skalický, Vondrka), 58. Lunter (Najman, P. Kousal) – 28. Raška I (Černoch, T. Rachůnek), 46. Flek


    BK Mladá Boleslav: Krošelj (Haas) – Ševc, Hrbas, Dlapa, Pláněk (A), Bernad, Fillman, Kurka – Klepiš (A), Cienciala, Šťastný – Skalický, Zbořil, Vondrka (C) – R. Zohorna, Jeglič, J. Stránský – Lunter, Najman, P. Kousal.
    HC Energie Karlovy Vary: Bednář (F. Novotný) – Šenkeřík, Stříteský, Graňák (A), Plutnar, D. Mikyska, Eminger, M. Rohan – T. Rachůnek (A), Gríger, Flek – V. Polák, T. Mikúš, O. Beránek – Kohout, Raška I, Černoch – Koblasa, Skuhravý (C), Vondráček.

    Rozhodčí: Jeřábek, Lacina – Lučan, Rampír

    Diváci: 2 897
    bahis siteleri