Třinec – Pardubice 7:0 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 6:2 (kon.) | Sparta – Zlín 2:1 (po pr.)
Mountfield HK – Olomouc 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 4:2 (kon.) | Kometa Brno – Kladno 4:1 (kon.)
po prodl.
HC Sparta Praha
2:1 (0:1, 1:0, 0:0 - 1:0)
Berani Zlín
Neděle 01.12.2019, 16:00 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je už ode mě pro dnešek vše. Já se s Vámi loučím a u dalších online přenosů se budu těšit, na počtenou! (18:31:38)
     
    Utkání je u konce. V prodloužení se nakonec radují sparťané, když se prosadil Lukáš Rousek. Domácí tak berou dva body, Zlínští si domů odváží jeden.
     
    Konec zápasu.
    63:29 Lukáš ROUSEK - 2:1
     
    63:29
    Sparta právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelná podívaná! Jakub Šlahař nejprve nastřelil tyčku a poté ujeli do přečíslení dva na jednoho sparťané a LUKÁŠ ROUSEK to vzal na sebe a prostřelil brankáře na bližší tyč. Bez asistence.
     
    63:14
    Smejkal dobře napadal zlínskou rozehrávku, ale domácí hokejisté se nakonec dostali s pukem do útočného pásma, kde ale Kašík mohl zůstat v klidu.
     
    62:54
    Honejsek si dojel puk v útočném pásmu a kombinoval se svým obráncem. Sparťané si celou situaci dobře pohlídali a nakonec zakročil i brankář Machovský.
     
    62:09
    Do dobré šance se postupně dostával Tomáš Fořt, kterému na poslední chvíli vypíchl puk z hole obránce Kalina. Oba týmy nechtějí udělat chybu.
     
    61:34
    Sukeĺ nezvládl vhazování v útočném pásmu, ale sparťané ještě chvíli zůstali na puku zásluhou Jurčiny. O pár chvil se už však přeci jen hosté dostávají ven.
     
    60:49
    Hosté pouze puk jen odevzdali domácím a odjeli střídat. Forman se prohnal s pukem až do útočného pásma, ale k zakončení se už nedostal.
     
    60:13
    Jako první se mohli do útočného pásma podívat domácí. Pech ale nezpracoval přihrávku od obránce dobře a puk mají na hokejkách Zlínští.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Hráči jsou již připraveni, jdeme do prodloužení!
     
    Další třetina začne přibližně v 18:23 hodin.
     
    Ve třetí třetině jsme se žádného gólu už nedočkali. Zápas tak za stavu 1:1 půjde do prodloužení, které bude následovat už za malý okamžik.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:58
    Buchtele ještě před koncem třetiny uklidnil hru v obranném pásmu přihrávkou na Poláška, u kterého také tato třetina už definitivně končí.
     
    59:19
    Zdá se, že uvidíme prodloužení. Polášek ještě chtěl rozjet útok svého týmu středem kluziště, ale hostující obránci byli včas na svém místě.
     
    58:45
    Neuvěřitelné! Zlínští mohli rozhodnout v posledních minutách hry. Před Honejskem zívala prázdná branka, ale zlínský útočník netrefil puk.
     
    58:19
    Náznak přečíslení na zlínské straně zneškodnil svou hokejkou David Tomášek, který bez většího rozmýšlení poslal puk raději na mantinel do rohu.
     
    57:39
    Dvořák s Jurčinou trochu uklidnili hru v obranném pásmu dvěma vzájemnými přihrávkami, ale Zlínští v posledních minutách mají dobré napadání.
     
    56:56
    Libor Kašík se teď činil při střele Lukáše Pecha z pravého křídla. Zlínský gólman se v brance natáhl a nepustil kotouč za svá záda až do branky.
     
    56:12
    Piskáček se dobře vrátil a rozjel další útok domácích. Říčka hledal před brankou Sukeĺa, k němu se už puk nedostal a domácí se poté připravili o útočné pásmo.
     
    55:48
    Fryšara po přejezdu útočné modré zkusil zakončit z pravého kruhu, ale Machovský si jeho pokus bez problémů pohlídal. Další střelu obstaral Nosek.
     
    54:58
    Fryšara vystihl sparťanskou rozehrávku u mantinelu a hosté se mohli alespoň na chvíli dostat ze sevření domácí souhrou. Po krátké chvilce týmy střídají.
     
    54:26
    Košťálek uklidnil hru v obranném pásmu a Buchtele mohl přejít do útoku. Sparťanský útočník si však nezpracoval puk ideálně, sudí navíc píská další ofsajd.
     
    54:13
    Blíží se nám konec třetí třetiny. Polášek teď uspěchal přechod svého týmu do útočného pásma a hlavní sudí hned píská postavení mimo hru.
     
    53:42
    Sukeĺ vyhrál vhazování před Machovským, ale Honejsek ještě zapracoval a chvíli udržel puk pro svůj tým. Nakonec střílel od modré Novotný, Machovský vyráží.
     
    Dnešní utkání tady v O2 areně sleduje skvělých 10 708 diváků!
     
    52:57
    Köhler už neměl síly na další útok svého týmu, a tak jen odevzdal kotouč soupeři. Dvořák se snažil založit útok středem hřiště, ale tam nikdo nebyl.
     
    52:28
    Košťálek si vzal puk u branky Machovského a chtěl ho posunout na své spoluhráče dopředu. To se mu nepovedlo a Zlínští chvíli zůstali v útočném pásmu.
     
    52:15
    Pavel Kubiš se dostal k puku na levém křídle v útočném pásmu a zkusil vypálit. Machovský byl v pohotovosti, ale střela zlínského útočníka nebyla přesná.
     
    51:59
    Říčka nedosáhl na puk v útočném pásmu po přihrávce jednoho ze svých spoluhráčů a Zlínští se v klidu mohli seskupit ve svém obranném pásmu.
     
    51:35
    Tomášek na vhazování v obranném pásmu uspěl, ale Rousek se ve středním pásmu neprobil přes posledního obránce Zlína, který odpálil puk pryč.
     
    51:13
    Forman s Kalinou nevyhráli souboj u mantinelu a domácí se museli bránit. Nosek tvrdě vypálil od modré čáry, Machovskému puk vypadl, ale napodruhé už nikoli.
     
    50:25
    Kubiš nezvládl souboj za brankou Machovského a domácí mohou v klidu dostřídat. Mezitím Buchtele pronikl až do útočného pásma, Kašík zatím bez práce.
     
    49:43
    Říčka v útočném pásmu si rozmyslel co udělá, nakonec zvolil ránu z levého kruhu. Střela to byla dobrá, ale mířila o pár metrů nad zlínskou branku.
     
    49:23
    Sparťané si teď moc nerozuměli v rozehrávce a rozhodčí okamžitě píská zakázané uvolnění. Domácí nyní nemohou střídat, hra se vrátí k Machovskému.
     
    48:43
    Piskáček rozjel útok po levé straně mantinelu, ale daleko se s pukem na hokejce nedostal. Smejkal už byl o něco lepší, ale Zlínští domácího forvarda ubránili.
     
    48:06
    Blain teď nahodil puk do útočného pásma, kam rychle spěchají jeho spoluhráči. Puk se nakonec ocitl v brankovišti, kde ho však nikdo nedorazil.
     
    47:49
    Po buly v útočném pásmu Sparty se puk dostal k Blainovi na modrou čáru, který chtěl okamžitě střílet. Střela kanadskému obránci příliš moc nesedla.
     
    47:42
    Říčka v nouzi nahodil puk do útočného pásma, kde jeho spoluhráči vytvořili dobrý rozruch v brankovišti Libora Kašíka. Hosté nakonec celou situaci ustáli.
     
    47:06
    Obrovská šance Zlína zničehonic! Berani ujeli do přečíslení dva na jednoho, které zakončil Fořt, ale Machovský vytasil svoje rameno a puk zastavil.
     
    46:36
    Zlínští svoje oslabení přečkali téměř bez úhony a mohou se soustředit také na útok. Nyní ale musí dávat pozor na Tomáška, který nebezpečně kroužil u branky.
     
    45:39
    Kudrna udržel puk v útočném pásmu a na modré mohl střílet Blain. Sparťanský obránce však zvolil přihrávku na Buchteleho a domácí poté přichází o puk.
     
    44:53
    Tomášek kombinoval s Kudrnou přes osu hřiště, ale sparťané svou akci nezakončili dobře. Pech se ještě snažil dorážet na brankovišti, ale neuspěl.
     
    44:22
    Sparťané si zahrají čtvrtou přesilovou hru v utkání. Zdeněk Okál (ZLN) zatáhl za záchrannou brzdu, když podrazil jednoho z domácích borců.
     
    43:57
    Kalina na poslední chvíli zastavil zlínský přechod z obranného pásma a donutil hosty k další rozehrávce zpoza branky. Sparťané se snaží být aktivní.
     
    43:15
    Sukeĺ vyhrál vhazování na Říčku, který zkoušel posunout puk na Kudrnu. Ten byl ale otočen v jízdě vzad a poslal puk jen po mantinelu za branku.
     
    42:49
    Tomášek se dostal do dobré šance v mezikruží, ale puk mu sjel z čepele a sparťanský útočník ani nezakončil. Následně puk končí až v rohu kluziště.
     
    41:58
    Rousek při přechodu středního pásma nechal puk za sebou, ale hosté toho nevyužili. Naopak sparťané pokračovali do útoku, kde Kašík zasahovat nemusel.
     
    41:23
    Sparťanské působení v útočném pásmu ukončil svým zákrokem Libor Kašík. Na druhé straně pálil z dobré střelecké pozice Ondráček, Machovský kryje.
     
    40:48
    Tomášek rozjel další útok Sparty po levém křídle, před brankou čekal Pech, ale toho zlínští hráči dobře zablokovali. Puk teď létá ze strany na stranu.
     
    40:09
    Machovský na úvod třetí třetiny vyjel z branky, aby pomohl svým obráncům s rozehrávkou. Sparťané se dostali až do útočného pásma, kde jejich cesta končí.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Aktéři dnešního utkání se už vrací z kabin na ledovou plochu. Už zanedlouho začne třetí třetina.
     
    Střely na branku: 24 – 13
     
    Další třetina začne přibližně v 17:45 hodin.
     
    Prostřední třetina nabídla poměrně stejnou podívanou jako v první periodě. Pozitivní pro Spartu je, že vyrovnala zásluhou Jiřího Smejkala a dorovnala se svým soupeřem krok. Další góly jsme zatím tady neviděli.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:57
    Pár vteřin před koncem druhé třetiny se domácí ještě dostali k jedné dobré střele, ale Kašík svou klec uhájil. Druhá třetina pomalu končí.
     
    39:34
    David Tomášek byl u puku dříve a nakonec ho také poslal přesně na branku Libora Kašíka, tudíž sudí nepískal zakázané uvolnění.
     
    39:23
    Buchtele forčekoval v útočném pásmu, ale zlínští hráči se přesto dostali až k Machovskému, který opět musel přerušit hru. Buly po jeho pravici.
     
    38:34
    Po dlouhé tahanici se k puku dostal Ralfs Freibergs a tvrdou dělovkou od modré zaměstnal brankáře Machovského. Sparťanský gólman puk kryje betony.
     
    37:54
    A další velká akce sparťanských hráčů, konkrétně Jiřího Smejkala! Domácí útočník se protáhl před Kašíka, poté byl ale moc blízko a nezakončil.
     
    37:19
    Zlínští po delší době zatlačili Spartu v její obranné třetině, Dvořák se vložil do hostující souhry a zastavil puk svými bruslemi. Puk končí pro domácí v bezpečí.
     
    36:38
    Velká šance Davida Tomáška! Sparťanský útočník sám před Kašíkem ale trefil pouze zlínského brankáře, který předvedl další výtečný zákrok!
     
    36:06
    Jan Košťálek střílel od modré čáry, Kašík měl ale na střelu dobrý výhled a skočil po puku. Sparťané musí začít s dalším útokem až z vlastního pásma.
     
    35:39
    Teď už však ano. Domácí to sehráli dobře a Buchtele střílel z pravého kruhu po buly. Brankář Kašík bez větších obtíží puk zastavil a přerušuje hru.
     
    35:16
    Kalina stále ještě s ochranným košíkem na přilbě zastavil další zlínský postup dopředu a nakonec rozjel akci svého mužstva. Kašík zasahovat nemusel.
     
    34:52
    Pech tentokrát na vhazování neuspěl a Jurčina musel odklidit puk z obranného pásma. To se mu povedlo a domácí mohli v klidu vystřídat.
     
    34:40
    Vhazování ve středním pásmu ovládli domácí zásluhou Pecha, ale později se kotouč dostal na zlínské hole a nakonec musel hru přerušit až brankář Machovský.
     
    34:25
    Polášek je dnes hodně vidět. Nyní zastavil kotouč ve středním pásmu a dopřál svým spoluhráčům další útok. V něm se však sparťané dlouho neohřáli.
     
    34:14
    Sparťané chtěli založit další rychlou protiakci. Tomášek ale při přechodu středního pásma neodhadl situaci dobře a rozhodčí píská postavení mimo hru.
     
    34:06
    Hostující Sedláček spěchal za pukem do útočného pásma, ale Blain svou chybku napravil a nedovolil zlínskému útočníkovi zakončit.
     
    33:19
    Škoda pro Spartu. Domácí sice vyhráli vhazování, ale Blain při snaze vystřelit od modré čáry puk netrefil a hrací předmět skončil až ve středním pásmu.
     
    33:01
    Jako vítr se teď prohnal do útočného pásma David Dvořáček. Sparťanský útočník v dobré rychlosti vystřelil, ale střelu přizvedl do ochranné sítě Hamrlík.
     
    32:39
    Claireaux jen protečoval kotouč do útočného pásma, ale sparťané svému soupeři nedovolili prakticky nic. Kotouč končí po odrazu bruslí ve středním pásmu.
     
    31:58
    Pech z hloubi obranného pásma nahrál až na útočnou modrou Formanovi, který našel Dvořáka. Sparťanský bek chtěl přejít do útoku, ale puk mu z hole utekl.
     
    31:13
    Polášek po trocha zmatcích ve středním pásmu vzal puk na hokejku a zkusil nahodit na branku Kašíka. Zlínský brankář puk srazil do rohu kluziště.
     
    30:39
    Dufek přešel ve spolupráci se svým parťákem ve formaci do útočného pásma, ale dlouho se v něm Berani neudrželi. Puk končí na holích Sparty.
     
    30:30
    Sparťané se dostali opět do útoku a Libor Kašík musel být ve střehu. Jeden z útočníků ale přihrál rukou, což hlavnímu sudímu neuniklo. Komerční přestávka.
     
    29:58
    Růžička teď nebojoval puk ve středním pásmu a Smejkal nemohl pokračovat v akci až do útočného pásma. Zlínští byli na správném místě.
     
    29:15
    Růžička si počkal na vhodný moment na modré čáře a poté vyslal jedovatý projektil přímo do betonů Kašíka. Zlínský brankář předvedl dobrý reflex.
     
    28:59
    Okál z posledních sil chtěl dobruslit kotouč v útočném pásmu a po nahození jednoho z obránců, k puku měl ale o trochu blíž Polášek a sudí píská icing.
     
    28:13
    Sparťané nyní až příliš hladce přecházejí střední pásmo a Zlínští chvílemi nestíhají s jejich pohybem. Kudrna teď vybízel na brankovišti Sukeĺa, ale marně.
     
    27:33
    Dvořák dobruslil kotouč v obranném pásmu domácích a Forman poté jemným šťouchnutím do puku poslal puk alespoň do středního pásma.
     
    26:54
    Novotný si vzal puk v obranném pásmu a chtěl přejít rychle do útoku. To se však povedlo až Tomáši Fořtovi, kterého ale sparťanští beci dobře ubránili.
     
    26:13
    Po vyhraném souboji u mantinelu chtěl zakončit Polášek střelou od modré čáry, ale do jeho rány mu vložil hůl jeden ze zlínských hráčů.
     
    25:40
    Domácí hokejisté mohli jít do vedení! Dva sparťané dobře vykombinovali situaci pro Jana Buchteleho, který ale sám před Kašíkem minul!
     
    24:26
    Tomášek tentokrát prohrál vhazování ve středním pásmu, ale domácí mohli zůstat v klidu. Zlínští se provinili přihrávkou rukou, hra bude se vhazovat ve středním pásmu. Domácí jsou aktivnější.
     
    24:22
    Sparťané jsou na koni a mohli přidat další zásah! Nejprve Říčka střílel z nebezpečné pozice na levém kruhu a poté otestoval gólmanovu pozornost Jurčina.
    23:32 Jiří SMEJKAL - 1:1
     
    23:32
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme vyrovnáno! Tomášek zavezl kotouč do útočného pásma po pravé straně a poté našel na pravém kruhu JIŘÍHO SMEJKALA, který tvrdou dělovkou nedal Kašíkovi šanci! Asistence: David Tomášek.
     
    23:19
    Dufek s pukem na hokejce ve středním pásmu chtěl rychle založit další útok, ale sparťané na modré čáře byli nekompromisní a nedovolili komplikace.
     
    22:22
    Dobrá šance ve vlastním oslabení Miroslava Formana. Sparťanský útočník se chtěl prokličkovat před Kašíka, ale svou kličkou narazil jen na hůl Noska.
     
    21:46
    Zlínští byli chvíli usazeni v útočném pásmu, ale sparťané vystihli jejich rozehrávku na modré čáře a poslali puk do bezpečí.
     
    21:06
    Oslabení sparťané začali výborně. Buchtele v situaci dva na dva hledal Smejkala, k tomu ale bekhendová přihrávka nedoputovala.
     
    20:41
    První přesilovou hru v dnešním utkání si zahrají také hosté ze Zlína. Obránce Milan Jurčina (SPA) dostává menší trest za hrubost.
     
    20:09
    Úvodní vhazování vyhráli tentokrát hostující Berani, kteří se ihned zabydleli v útočném pásmu. Kudrna však dostal hru alespoň do středního pásma.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Hráči jsou již zpět na ledové ploše. Za malý okamžik startuje druhá třetina.
     
    Střely na branku: 14 – 9
     
    Další třetina začne přibližně v 16:55 hodin.
     
    Úvodní dějství je za námi. Sparťané sice tlačili v útočném pásmu, ale obrana v čele s Liborem Kašíkem zatím odolávají. Na druhé straně však hosté udeřili jednou, když se prosadil Pavel Sedláček. Do kabin tak jdou více spokojenější zlínští Berani.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:48
    Další velká možnost! Jeden ze zlínských útočníků byl sám na brankovišti, ale ležícího Machovského už nepřekonal. Tohle může Zlín mrzet.
     
    19:37
    Rozeběhla se nám už poslední minuta první třetiny. Machovský teď musel zasahovat po další střele hostí a bude se vhazovat po jeho pravici.
     
    18:28
    O chvíli později mohli opět zahrozit hosté. Gazda nebezpečně kroužil před Machovským, ale sparťanský gólman lapil puk do své lapačky. Hra je přerušena.
     
    18:06
    Velká šance Zlína! Do útoku se dostal Zdeněk Okál, ale svou ranou z levého kruhu jen těsně minul sparťanskou klec. Škoda pro Zlín.
     
    17:29
    Köhler už je zpátky ve hře a sparťané tedy svou další přesilovku nevyužili. Sukeĺ sprintoval za pukem do útoku, ale výrazně blíže k němu měli hosté.
     
    16:59
    Domácí útočník sice kotouč získal, ale Zlínští se zanedlouho poté dostali k černému předmětu a vyhodili ho až za branku domácího mužstva.
     
    16:26
    Puk končí až u brankáře Machovského. Domácí se po chvilce vracejí do útočného pásma a Forman bojuje o puk v rohu kluziště v útočném pásmu.
     
    16:06
    Sparťané zavřeli svého soka v obranném pásmu, ale žádná střela se zatím neujala. Tomášek zkoušel propasírovat puk skrz pravou stranu, ale neuspěl.
     
    15:24
    Domácí budou hrát už třetí přesilovku! Bedřich Köhler (ZLN) totiž podrazil nedovoleně jednoho ze sparťanů a domácí po komerční pauze si zahrají v početní výhodě.
     
    14:59
    Sparťané mají chvílemi dobrý tlak, ale nedokáží zatím překonat Libora Kašíka. Nyní Pech zkoušel opět štěstí z levého kruhu, zlínský gólman zasahuje.
     
    14:21
    Adam Polášek se poté činil také v útočném pásmu, když vyslal jedovatou ránu z levého kruhu pro vhazování. Kašík si s jeho pokusem bez problémů poradil.
     
    13:32
    Kašík vyjel z branky až k mantinelu a pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou. Na opačném konci hřiště však dobře zapracoval Polášek.
     
    12:55
    Jurčina nedobruslil puk v obranném pásmu, ale jeho práci zastal parťák v obraně Dvořák. Domácí se však provinili zakázaným uvolněním, hra přerušena.
     
    12:18
    Vyloučený Honejsek se vrátil do hry a mezitím mohl uniknout zlínské obraně David Dvořáček. Člen čtvrté formace domácích se však k puku nakonec nedostal.
     
    11:43
    Pech hledal z levého kruhu na pravém Andreje Kudrnu, ale ten byl příliš moc daleko. Sparťané ale zůstávají na puku v útočném pásmu před Kašíkem.
     
    11:09
    Domácí chvíli byli usazeni před zlínským brankářem, ale hosté se opět dostávají alespoň do středního pásma. Sparťanům se přesilovka moc nedaří.
     
    10:39
    Tomášek teď nezahrál dobře u mantinelu a propustil puk až k brance Matěje Machovského. Sparťanský gólman pomáhá svým kolegům založit další akci.
     
    10:13
    Domácí se usadili před Liborem Kašíkem a kombinují. Kalina nahodil na hostující branku, ale tam nikdo nebyl, a zlínský gólman tak v klidu kontroluje puk.
     
    10:03
    Sparťané si po krátké pauze zahrají další přesilovou hru. Antonín Honejsek (ZLN) vyfasoval dvě minuty za podrážení. Zlínští se budou muset znovu bránit.
     
    09:33
    Polášek si vzal kotouč ve středním pásmu, ale daleko se s ním nedostal. Sparťané ještě mohli zahrozit akcí Miroslava Formana, ale puk byl nepřesný.
     
    08:39
    Vladimír Růžička si udělal malý oblouk v obranném pásmu a pak se vydal na útočení. Na obranné modré ale byli hosté dobře postaveni.
     
    07:57
    Zlínští vykombinovali další dobrou šanci. Puk se po přihrávce od mantinelu dostal na modrou čáru k Lukáši Buchtovi a jeho rána trefila jen zadní mantinel.
     
    07:24
    Smejkal ještě udržel útočné pásmo pro svůj tým, ale Tomášek už neměl dostatek sil na další útočení. Sparťané střídají a puk mají na holích hosté.
     
    07:13
    Tomášek vyhrál vhazování v obranném pásmu a domácí se mohli přesunout do útoku. Puk však po střele jednoho ze sparťanů skončil až v ochranné síti.
     
    06:59
    Další nepřehledná situace před Machovským. Jeden ze zlínských borců dorážel u sparťanského brankoviště, nicméně domácí gólman si situaci pohlídal.
     
    06:19
    Domácí byli trochu zataženi a Zlínští toho využili. Antonín Honejsek se dostal k nebezpečné střele z pravého kruhu pro vhazování, ale o kousek minul.
     
    05:52
    Zlínští ztratili kotouč v útočném pásmu a Kudrna mohl trestat. Sparťanský útočník si najel po levém křídle a pak svižnou střelou trefil boční síťku.
     
    05:18
    Jan Piskáček naznačil střelu na modré čáře a poté chtěl vyslat nahození směrem na Libora Kašíka. Střela však skončila zablokovaná, buly se bude opakovat.
     
    04:59
    Rousek teď zavezl puk zpátky do útočného pásma a za pomoci Tomáška ještě zaměstnali zlínskou obranu. Poté však už vyloučený Buchta skáče na led.
     
    04:19
    Vhazování v útočném pásmu ovládli opět sparťané, ale Rousek u mantinelu ztratil puk. Přesto domácí zůstávají i nadále v útočném pásmu před Kašíkem.
     
    04:03
    Sparťané dobrou minutu svírali hosty v jejich obranném pásmu, Forman vybízel Blaina ke střele od modré čáry, ale sparťanský obránce si to rozmyslel.
     
    03:05
    Domácí si zahrají svou první přesilovou hru. Lukáš Buchta (ZLN) dostává dvě minuty za zdržování hry a posedí si dvě minuty na trestné lavici.
     
    03:02
    Tomášek vyrušil hostující rozehrávku u mantinelu, nicméně jeho spoluhráči byli daleko a sparťanský útočník puk ztratil. Škoda pro domácí celek.
    02:21 Pavel SEDLÁČEK - 0:1
     
    02:21
    Zlín právě vstřelil branku!
    A Zlínští se zanedlouho dostávají do vedení! Okál přihrál na modrou čáru PAVLU SEDLÁČKOVI a zlínský útočník tvrdou ranou od modré čáry propálil Matěje Machovského. Asistence: Zdeněk Okál.
     
    02:13
    Zlínští se opět zabydleli po nenápadném nahození v útočném pásmu a David Nosek opět ohrozil Machovského. Sparťanský gólman puk kryje.
     
    01:52
    Hosté se osvobodili pouze za cenu zakázaného uvolnění. U puku byl dříve Kalina, který se tak s pukem vrací do útočného pásma, kde proběhne další buly.
     
    01:22
    Kalina chtěl poslat přes Lukáše Rouska do úniku Jiřího Smejkala, ale sparťanský útočník s tímto záměrem moc nepočítal a na puk nedosáhl.
     
    00:52
    Ševci vyslali první střelu na branku domácích. David Nosek se nijak nerozmýšlel a poslal puk přesně na Machovského branku. Hra přerušena.
     
    00:32
    Na druhé straně musel být v pozoru domácí brankář Machovský, kteří ukryl kotouč do své lapačky před nebezpečně dojíždějícím Köhlerem.
     
    00:13
    Úvodní vhazování vyhráli domácí, kteří se přesunuli ihned do útočného pásma. Dvořák se snažil zachytit kotouč na modré čáře, ale puk mu ujel.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Sudí si k sobě volá první centry, jdeme na to!
     
    Video už doznělo, hráči se už pomalu vrací ze svých kabin zpátky na ledovou plochu!
     
    Ke slovu se dostává sparťanský moderátor a už za pár okamžiků budeme sledovat sestavu domácího mužstva. Poté už bude následovat promo video Nezastavíš.
     
    Hráči už zajeli do útrob stadionu. Na led právě vyjíždí rolba, která naposledy před dnešním zápasem upraví ledovou plochu. Utkání začne za dvacet minut!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Branku Pražanů dnes bude strážit Matěj Machovský, záda mu bude krýt Jakub Sedláček. Obranné řady Pražanů zůstávají neměnné, první obranný pár tvoří Tomáš Dvořák s Milanem Jurčinou. Útočné formace zůstávají rovněž ve stejném složení. Ve čtvrté formaci dnes prožije debut před sparťanskými fanoušky David Vitouch.

    Zlínští hlásí jeden velký návrat! Do branky se totiž po vleklém zranění vrací Libor Kašík, na střídačce bude připraven Daniel Huf.Obránce Martin Novotný se posouvá z pozice sedmého obránce do prvního obranného páru k Davidu Noskovi. Mimo hru zůstal Tomáš Žižka. V útoku se přesouvá Pavel Sedláček na centr čtvrté útočné řady. Naopak do té první poskočil Štěpán Fryšara.

    Takto trenéři poskládali své sestavy pro dnešní napínavý zápas. Dobijí zlínští hráči horký led pražské Sparty?
     
    Ještě jednou příjemné nedělní odpoledne už přímo z komentátorského stanoviště v pražské O2 areně. Za chvíli už oba týmy vyjedou na rozbruslení a my si pojďme společně představit to nejdůležitější, a to sestavy obou soupeřů pro dnešní duel!
     
    Krásné hokejové odpoledne z Prahy! Po delší době se opět hlásím z pražské O2 areny. Sparťané se po čtyřech venkovních zápasech v řadě vrací domů a dnes se v rámci čtyřiadvacátého kola naší nejvyšší soutěže postaví proti Zlínu. Utkání startuje v 16:00 hodin!
     
    VZÁJEMNÉ ZÁPASY 2019/2020

    11. kolo: Zlín – Sparta 1:6

    Týmy Sparty a Zlína na sebe narazily už v říjnu. Na půdě Beranů se více dařilo Pražanům, kteří svému soupeři udělovali lekci z produktivity a šesti góly si v klidu dokráčeli pro výhru 6:1. Zvítězí opět Sparta?
    Nejenom, že sparťané budou v utkání proti Zlínu bojovat o další body, ale navíc půjde o vyvrcholení projektu Sparťanská krev!

     
    KANADSKÉ BODOVÁNÍ

    Michal Řepík (10+11; 22 zápasů)
    Jiří Smejkal (8+11; 22 zápasů)
    Andrej Kudrna (8+7; 23 zápasů)

    Antonín Honejsek (5+12; 23 zápasů)
    Jakub Šlahař (6+9; 23 zápasů)
    Bedřich Köhler (6+7; 21 zápasů)
     
    PSG BERANI ZLÍN

    11. místo, 27 bodů, skóre: 66:73
    Aktuální forma: P, P, V, V, V

    Zlínský tým nevstoupil do nové sezony úplně nejlépe, když v pěti úvodních kolech stále čekal na první výhru. Ta přišla až v sedmém kole proti Pardubicím a hned poté se Berani radovali znovu. Na brněnském ledě předvedli zatím nejlepší výkon v sezoně, když smetli Kometu sedmi góly a zvítězili přesvědčivě vysoko 7:0.

    Brněnského soka dokázali porazit i podruhé a nyní drží třízápasovou sérii výher. Mezi ni spadá i vítězný duel v Třinci, který Zlínští ovládli v samostatných nájezdech. Tým se pod taktovkou staronového kouče zvedá a v současné době stoupá pomalu tabulkou nahoru.
     
    HC SPARTA PRAHA

    1. místo, 51 bodů, skóre: 85:52
    Aktuální forma: V, V, V, V, V

    Sparťané plní roli jednoho z favoritů na titul a od začátku ročníku prohráli jen třikrát v základní hrací době. Svěřenci trenéra Uweho Kruppa navíc v měsících říjnu a listopadu prohráli jen jednou, a zaslouženě tak okupují první místo v tabulce extraligy. Pražané mají jeden z nejlepších útoků, který nastřílel bezmála už pětaosmdesát gólů, což je v této fázi vysoké číslo.

    Družina kolem Michala Řepíka vyhrává i v zápasech, ve kterých je lepší soupeř a častokrát dokáže uloupit body na poslední chvíli. Sérii čtyř venkovních zápasů v řadě sparťané zvládli téměř na jedničku. Pouhé dva bodíky nechali svým soupeřům u nich a upevnili si pozici mezi špičkou soutěže. Naposledy sparťanská mašina zdolala Kladno, kdy vítězný gól vstřelil bourák Milan Jurčina.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 24. Smejkal (Tomášek), 64. Rousek – 3. P. Sedláček (Okál)


    HC Sparta Praha: Machovský (J. Sedláček) – Tomáš Dvořák, Jurčina, Kalina, Blain, Polášek, Košťálek, Piskáček – Kudrna, Sukeľ, Říčka – Smejkal, Tomášek, Rousek – Buchtele, Pech, Forman – Vitouch, V. Růžička, Dvořáček.
    Berani Zlín: Kašík (Huf) – M. Novotný, Nosek, Freibergs, Buchta, Gazda, Ferenc, Hamrlík – Köhler, Fořt, Claireaux – Kubiš, Fryšara, J. Ondráček – Herman, Honejsek, Šlahař – Dufek, P. Sedláček, Okál.

    Rozhodčí: Hodek, Kika – Jindra, Zíka

    Diváci: 10 708
    thejrc.org