Třinec – Pardubice 7:0 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 6:2 (kon.) | Sparta – Zlín 2:1 (po pr.)
Mountfield HK – Olomouc 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 4:2 (kon.) | Kometa Brno – Kladno 4:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
HC Olomouc
Neděle 01.12.2019, 16:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:35 Matěj CHALUPA - 2:1
     
    43:35
    Hradec právě vstřelil branku!
    Parádní akce a Hradec otáčí skóre, vede! MATĚJ CHALUPA zastavil kombinaci Hanáků když získal puk po střele, kterou nejspíš Škůrek trefil jen patkou hole a neměla tak žádnou razanci. Následně se útočník Lvů vydal nekompromisně kupředu. Proletěl kolem beků Olomouci a Lukášovi udělal výstavní kličku do bekhendu, puk mu mezi betony poslal po ledu do sítě – 2:1! Bez asistence.
    35:31 Rudolf ČERVENÝ - 1:1
     
    35:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec konečně využívá přesilovku a srovnává stav na 1:1! Filip Pavlík vystřelil z pravé strany od modré čáry a RUDOLF ČERVENÝ tečoval puk těsně před Lukášem do prostoru mezi betony gólmana Hanáků, ten byl v tuto chvíli naprosto bez šance, neměl naprosto žádný čas na to, aby zareagoval – 1:1! Asistence: Filip Pavlík, Radovan Pavlík.
    31:45 Petr KOLOUCH - 0:1
     
    31:45
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Brankový půst končí! Olomouc otevírá skóre a překvapivě jde do vedení! Puk se po zajímavé akci Hanáků dostal na pravou stranu, Vyrůbalík ho z modré čáry poslal do hloubi třetiny, kde se z bezprostřední blízkosti prosadil PETR KOLOUCH, jenž prostřelil Mazance na přední tyči! Asistence: Martin Vyrůbalík.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 36. Červený (F. Pavlík, R. Pavlík), 44. M. Chalupa – 32. Kolouch (Vyrůbalík)


    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Linhart, Zámorský, Šalda, F. Pavlík, Rosandić, Nedomlel, R. Pilař – Červený (A), Rákos, Vincour – M. Chalupa, Cingel, Smoleňák (C) – Perret, Koukal, Jergl – R. Pavlík (A), Dragoun, Klíma.
    HC Olomouc: Lukáš (Konrád) – Ondrušek (A), Jaroměřský, Švrček, Škůrek, Vyrůbalík (C), Dujsík, Valenta – Olesz, Kolouch, Irgl – Klimek, Nahodil, P. Musil – Burian, J. Knotek (A), V. Tomeček – J. Káňa, Strapáč, Skladaný.

    Rozhodčí: Hejduk, Veselý – Ganger, Klouček

    Diváci: 4007
    thejrc.org