Třinec – Pardubice 7:0 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 6:2 (kon.) | Sparta – Zlín 2:1 (po pr.)
Mountfield HK – Olomouc 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 4:2 (kon.) | Kometa Brno – Kladno 4:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
HC Olomouc
Neděle 01.12.2019, 16:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    A ještě pro úpravu statistik se nám tu rozhořčil Lukáš Nahodil, který je hodně nespokojen s tím, že jeho tým dnes neuspěl, což taky dal jasně najevo a sudí ho za to odměňují osobním desetiminutovým trestem.
     
    59:38
    Jan Knotek nejprve tvrdě leč nepřesně vypálil z vrcholu kruhů a následně se mu nepodařilo tečovat před bránou tak, aby Mazanec na puk nedosáhl. Brankář Hradce teď podržel svůj tým a ten ho za to dozajista pochválí, tohle byl možná klíčový zákrok večera!
     
    58:38
    Kombinace Mory je dost nejistá, zakončovat už mohli Smoleňák a Perret, první jmenovaný trefil padajícího beka, druhý boční síť. Čtvrtina hradeckých fandů se tak už bezdůvodně radovala, svůj omyl ale pochopila rychle.
     
    57:38
    Zbyněk Irgl vystřelil ostře z levé strany od modré čáry, Mazanec vykopl betonem puk až na ochranné sklo skoro u modré čáry.
     
    57:06
    Trenéři Olomouce využívají oddechový čas a plánují se svými svěřenci závěrečný nápor, Lukáš už možná zůstane na střídačce. Ano, je to tak, Mora hraje bez brankáře, buly po pravé ruce Mazance!
     
    56:05
    Střela Jana Jaroměřského od modré čáry nakonec neškodně proskákala kolem brány Lvů, kdyby teč trefil Lukáš Nahodil, mohl mít Mazanec hodně práce!
     
    53:38
    Radim Šalda dostal puk od Zámorského na pravou stranu k hrazení a okamžitě tvrdě vypálil. Razance střely byla dobrá, ale mířila jen na hruď Lukáše, který zasáhl.
     
    52:31
    Přesilovka rychle končí, Tomáš Vincour inkasuje po zákroku v rohu kluziště dvě minuty za napadení. Ani já ani publikum tomu příliš nerozumíme, ale sudí názor měnit nebude a postižený trest neodvolá.
     
    52:01
    Hanáci se navíc provinili proti pravidlům, na ledě jich bylo příliš mnoho a dostávají tak dvě minuty, které odpyká Petr Koulouch.
     
    51:06
    Kevin Klíma se rozjel po levé straně, na kruhu napřáhl až ke stropu haly a vyslal bombu, která těsně minula pravý horní roh klece Lukáše a zaduněla o tvrzené sklo.
     
    49:03
    Petr Kolouch nyní dorážel zády k bráně, když stál na vrcholu brankoviště. Mazanec si lehl na zem a tím vše vyřešil, kotouč mu nakonec v nepřehledné situaci doskákal pod rukavice.
     
    46:27
    Hanáci předvedli zajímavou akci na jejímž konci byl Petr Strapáč, ten ale z bezprostřední blízkosti nedokázal nasměrovat touš mezi tři tyče.
    43:35 Matěj CHALUPA - 2:1
     
    43:35
    Hradec právě vstřelil branku!
    Parádní akce a Hradec otáčí skóre, vede! MATĚJ CHALUPA zastavil kombinaci Hanáků když získal puk po střele, kterou nejspíš Škůrek trefil jen patkou hole a neměla tak žádnou razanci. Následně se útočník Lvů vydal nekompromisně kupředu. Proletěl kolem beků Olomouci a Lukášovi udělal výstavní kličku do bekhendu, puk mu mezi betony poslal po ledu do sítě – 2:1! Bez asistence.
     
    42:49
    Zajímavou akci Hanáků nyní zakončoval Jan Káňa, který doklepl puk z bezprostřední blízkosti jen do náruče pozorného Mazance.
    35:31 Rudolf ČERVENÝ - 1:1
     
    35:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec konečně využívá přesilovku a srovnává stav na 1:1! Filip Pavlík vystřelil z pravé strany od modré čáry a RUDOLF ČERVENÝ tečoval puk těsně před Lukášem do prostoru mezi betony gólmana Hanáků, ten byl v tuto chvíli naprosto bez šance, neměl naprosto žádný čas na to, aby zareagoval – 1:1! Asistence: Filip Pavlík, Radovan Pavlík.
     
    33:35
    Jan Knotek je vyloučen za podrážení, takže icnig Lvů se ruší a místo toho uvidíme přesilovku Mountfieldu.
     
    32:54
    Dobrá střela z pravé strany v podání Jana Knotka trefila Mazance do helmy. Brankář Hradce nebyl otřesen, hra pokračovala a beci Lvů se o puk postarali.
    31:45 Petr KOLOUCH - 0:1
     
    31:45
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Brankový půst končí! Olomouc otevírá skóre a překvapivě jde do vedení! Puk se po zajímavé akci Hanáků dostal na pravou stranu, Vyrůbalík ho z modré čáry poslal do hloubi třetiny, kde se z bezprostřední blízkosti prosadil PETR KOLOUCH, jenž prostřelil Mazance na přední tyči! Asistence: Martin Vyrůbalík.
     
    31:07
    Další buly před hradeckou svatyní vyznělo úspěchem Hradce a Radim Šalda se vydal sám kupředu, na vrcholu kruhů vypálil a svým projektilem orazítkoval břevno!
     
    30:13
    Pěkný zámek Olomouci tentokrát vyústil do zakončení. Na ose hřiště u modré čáry napřáhl Tomáš Dujsík a jeho projektil měl pěknou razanci. Mazanec ho ale nekompromisně chytil do lapačky.
     
    29:06
    Rychlý kontr v podání dua Kevin Klíma – Radovan Pavlík zakončil druhý jmenovaný střelou z bezprostřední blízkosti do betonu Lukáše.
     
    28:28
    Jan Jaroměřský zalehl puk, u něj stojícího Smoleňáka soupeř zezadu krosčekoval a kapitán Lvů se následně rozhodl mstít. A za to je odměněn trestem na dvě minuty za krosček.
     
    25:30
    Další slušná šance Olomouci, Lukáš Klimek dostal puk na pravý kruh a rychle vypálil, Mazanec se ale stihl přesunout a předvedl dobrý zákrok, stav 0:0 tedy trvá.
     
    22:05
    A šance přišly i na druhé straně, do úniku nejprve pláchl Jergl, kterého ale Lukáš vychytal a následně si poradil i s dorážkou Radovana Pavlíka, skvělá chvíle gólmana Olomouci!
     
    21:27
    První větší šance druhého dějství je tu. Lukáš Klimek dostal přihrávku do předbrankového prostoru, jenže svou ranou jen vyprášil betony Mazance.
     
    19:49
    Radek Smoleňák dostal puk na vrchol kruhů a měl dvě možnosti, vystřelit nebo přihrát na pravý kruh naprosto volnému spoluhráči. Místo toho zastavil a díval se, jak utíká čas, z akce Lvů tak nic nebylo a publikum to odměňuje nesouhlasným pískotem.
     
    18:43
    Zbytečný faul Jana Knotka na pravém kruhu a útočník Olomouci už sedí na trestné lavici za hákování.
     
    15:46
    Krátce po vhazování vypálil Tomáš Vincour, jeho ránu do teploměru ale Lukáš mezi rukou a tělem projít nenechal.
     
    15:39
    Přesilovka pro Hradec. Klimek dostává dvě minuty za podrážení, jehož se dopustil před více než minutou za klecí Mazance.
     
    13:30
    Další zpětná přihrávka už přinesla zajímavější vývoj, Daniel Rákos mohl pálit z předbrankového prostoru, jenže jeho pokus srazili obránci Mory do ochranné sítě.
     
    07:38
    Zajímavá šance Mountfieldu. Perret dostal křižnou přihrávku z pravé strany, nicméně byl příliš blízko brance a Lukášův beton přehodit nedokázal. Na každý pád dobrý zákrok gólmana Mory.
     
    06:10
    Zámorský vypálil z osy hřiště od modré čáry, Lukáš vyrazil do strany, kde byl zaskočený Vincour, jenž nedokázal zpracovat a vrátit touš do sítě.
     
    04:38
    Hradec bude hrát přesilovku. Jaroměřský podtrhl mezi kruhy Smoleňáka. Proč pak sudí odpískal, je mi záhadou, Cingel stál v ideální palebné pozici s pukem na čepeli.
     
    04:09
    První zajímavější situace v utkání. Moravané šli do přečíslení tři na jednoho, jenže parádní obranný zákrok předvedl Nedomlel, který padl na led a bekhendovou přihrávku zastavil.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 36. Červený (F. Pavlík, R. Pavlík), 44. M. Chalupa – 32. Kolouch (Vyrůbalík)


    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Linhart, Zámorský, Šalda, F. Pavlík, Rosandić, Nedomlel, R. Pilař – Červený (A), Rákos, Vincour – M. Chalupa, Cingel, Smoleňák (C) – Perret, Koukal, Jergl – R. Pavlík (A), Dragoun, Klíma.
    HC Olomouc: Lukáš (Konrád) – Ondrušek (A), Jaroměřský, Švrček, Škůrek, Vyrůbalík (C), Dujsík, Valenta – Olesz, Kolouch, Irgl – Klimek, Nahodil, P. Musil – Burian, J. Knotek (A), V. Tomeček – J. Káňa, Strapáč, Skladaný.

    Rozhodčí: Hejduk, Veselý – Ganger, Klouček

    Diváci: 4007
    bahis siteleri