Nitra – MAC Budapešť 1:2 (po pr.) | Trenčín – Košice 1:2 (1:2 po s.n.) | Banská Bystrica – Miskolc 4:2 (kon.)
Poprad – Lipt. Mikuláš 8:0 (kon.) | Michalovce – Detva 6:1 (kon.) | HC Slovan – Zvolen 3:2 (po pr.)
po prodl.
HC Slovan Bratislava
3:2 (0:0, 0:0, 2:2 - 1:0)
HKM Zvolen
sk Neděle 01.12.2019, 18:15 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • Tipos Extraliga (SR) • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:42
    Slovan Bratislava dal gól!
    Puliš z ľavej strany poslal puk na modrú do jej stredu, Meszároš mohol strieľať, no umne poslal puk na pravý kruh a JINDŘICH ABDUL z prvej poslal príklepom puk za chrbát Tomeka. Asistencie: Andrej Meszároš a Radovan Puliš.
     
    60:56
    Za podrazenie dostal dve minúty Viedenský, Zvolen bude hrať presilovku štyroch proti trom.
     
    60:13
    Viedenský v brejku zoči-voči Tomekovi neuspel, buď Marek trafil bočnú sieť, alebo tam puk usmernil brankár hostí.
     
    58:13
    Zvolen dal gól!
    Prečíslenie hostí dva na jeden, z ľavej strany McPherson poslal puk na pravý kruh a z prvej WILLIAM BLAIS CORRIN poslal puk cez ruku Brusta do jeho bránky. Asistencia: Allan Mathew James McPherson.
     
    57:35
    Slovan Bratislava dal gól!
    Hostia reklamovali údajný faul domácich, ktorý predchádzal úspechu Slovana, alebo aspoň prerušenie hry, keďže ich hráč zostal ležať na ľade pri modrej čiare. Arbitri boli neoblomní. Puliš z pravej strany od kruhu poslal puk pred bránku a JINDŘICH ABDUL poslal domácich do vedenia. Asistencie: Radovan Puliš a Patrik Bačik.
     
    55:21
    Slovan Bratislava dal gól!
    Z ľavej strany od Puliša na modrú dostal puk na hokejku Bačik, ktorý príklepom vystrelil a pred bránkoviskom MAREK VIEDENSKÝ svojim tečom rozvlnil sieť za chrbtom Tomeka. Asistencie: Patrik Bačik a Radovan Puliš.
     
    51:38
    Zvolen dal gól!
    McPherson z pravého kruhu puk poslal na vrchol kruhov, kde napriahol k streľbe BEN BETKER a puk okolo lapačky Brusta poslal do jeho siete. Asistencia: Allan Mathew James McPherson.
     
    44:53
    Sersen vysunul do jazdy Abdula, ktorý potiahol puk na pravý kruh, vystrelil spoza obrancu, Tomek cez lapačku poslal puk na ochrannú sieť.
     
    40:28
    Kytnár poslal puk na tribúnu a ide na trestnú, Zvolen má možnosť hrať jednu minútu a dvadsaťosem sekúnd presilovku päť na tri.
     
    39:56
    Štajnoch dostal dve minúty za napadnutie, delenú presilovku si zahrá Zvolen.
     
    38:32
    Bondra vybojoval puk po chybe hostí, vystrelil z medzikružia, Tomek inkasoval puk do masky, hlavný hru neprerušil, Zvolen krátko na to vybojoval puk na svoje hokejky.
     
    35:53
    Dve minúty pre Špirka za držanie, presilovka pre domácich.
     
    32:12
    Šedivý vystrelil od modrej z ľavej strany od mantinelu, Jendek pred bránkoviskom pekne umne sklepol puk dole na ľad a Tomek ukázal ďalší pekný pohotový zákrok.
     
    31:22
    Matoušek vystrelil z vrcholu ľavého kruhu, Tomek pohotovo pravým betónom poslal puk k mantinelu a radovať sa domácim nedovolil.
     
    27:30
    Švarný inkasuje dve minúty za hákovanie a presilovku si zahrá klub od Dunaja.
     
    22:18
    Šimon Petráš zohrieva trestnú lavicu za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou, presilovku si zahrá Zvolen.
     
    21:28
    Slovan vybojoval puk v strednom pásme, vyrobil prečíslenie tri na jeden, Matoušek z ľavej strany puk poslal na pravú, kde zakončil Žitný, Tomek sa stihol presunúť na druhú stranu a puk poslal za svoju bránku.
     
    11:08
    Petráš po buly vydoloval kruh a zakončil spred bránkoviska, Tomek poslal puk za svoju bránku a podržal tím hostí.
     
    07:46
    Švarný vystrelil od modrej, Brust pravým betónom puk vyrazil pred seba a Trotter v dorážke poslal cez bránkovisko puk len do rohu klziska.
     
    06:33
    Kelemen s pukom na hokejke nakorčuľoval k bránkovisku a vystrelil, Brust puk smerujúci medzi tri žrde schoval vo svojej lapačke.

    Vladimír Korduliak

    Branky a nahrávky: 56. Viedenský (Bačik, Puliš), 58. Abdul (Puliš, Bačik), 64. Abdul (Meszároš, Puliš) – 52. Betker (McPherson), 59. Corrin (McPherson)


    HC Slovan Bratislava: Brust (Habal) – Bačik, Sersen (C), Štajnoch, Meszároš (A), Šedivý, Podlipnik, Hudec – Puliš, Zigo, Abdul – Žitný, Viedenský, Matoušek – Jendek, Kytnár (A), Petráš – Pance, Urbánek, Sloboda – Bondra
    HKM Zvolen: Tomek (Hollý) – Corrin, Betker, Švarný (C), Fatul, Maier, Drgoň (A), Tomko, Kolenič – Štrauch, Trotter, McPherson – Kelemen, Špirko (A), Thompson – Mráz, Šťastný, Bonis – Marcinek, Petráš, Tibenský

    Rozhodčí: T. Orolín, D. Konc st. – Šoltés, D. Konc ml.

    Diváci: 5128
    thejrc.org