Mohuč – Frankfurt 2:1 (kon.)
konec
1. FSV Mohuč 05
2:1 (0:1)
Eintracht Frankfurt
Pondělí 02.12.2019, 20:30 • OPEL ARENA, Mohuč • Německá Bundesliga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Mohuče, která dokázala výsledek otočit na konečných 2:1. Domácí hráči měli v úvodu druhého poločasu velkou územní převahu, ze které nakonec vykřesali hned dvě branky. Eintracht Frankfurt se ke konci zápasu snažil s výsledkem něco udělat, nicméně ani přes početní nevýhodu se k vyrovnání nedokázal dostat. (22:35:25)
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 7:7. Rohy: 8:6. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 13:9.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Eintracht Frankfurt rozjel další útočnou akci až od vlastního pokutového území. Nákop se snesl k hranici velkého vápna, domácí ale zažehnali nebezpečí.
     
    90+1
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Robin Quaison, přichází Alexandru Maxim.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Žlutou kartu dostává Lucas Torró (Eintracht Frankfurt).
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, Eintracht se stále marně pokouší o vyrovnávací branku. Musíme počítat s nastaveným časem.
     
    88
    Ještě jedna standardka pro hostující tábor. Tentokráte to bude hodně daleko od branky soupeře, dost možná budeme sledovat rozehrávku po zemi nakrátko.
     
    87
    Posléze se do kombinace hostujícího celku zapojil Torró, který si to neohroženě namířil podél pravé autové lajny, kde ho dokázal včas eliminovat Caricol.
     
    86
    V hlavičkovém souboji se dokázal prosadit domácí Malong, který pouze prodlužoval za sebe. Frankfurt se snaží napadat rozehrávku, jenomže to se moc nedaří.
     
    82
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, Mohuč zcela pochopitelně nikam nespěchá. Naopak se domácí celek snaží neudělat žádnou chybu.
     
    81
    Zentner se po delší době dostal k odkopu od branky, který na opačné polovině směřoval na hlavu Boëtiuse, kterému se povedlo prodloužit pouze k Tourému.
     
    80
    Kamada si na pravém křídle všiml volného da Costy, který to zkoušel přízemní nabídku do malého vápna. Ta sice neprošla, avšak poté hlavičkoval kousek vedle Sow.
     
    79
    V posledních minutách sledujeme řadu nepřesností, a to z obou stran. Krátce poté Hinteregger přenášel hru na da Costu, který ale přišel o hrací předmět.
     
    78
    Velice nepřesnou nahrávku vypustil ze své kopačky Torró, kterému se nepovedlo najít kolegu Kamadu, nýbrž se před protihráče dokázal protlačit Niakhaté.
     
    77
    Po důrazném souboji skončil na zemi N´Dicka, dle sudího v tom nebyl nedovolený zákrok domácího Niakhatého. V tomto případě se ale žlutit nebude.
     
    76
    Kostić se po delší době pokoušel prodrat přes blok protihráčů, jenomže včas ho zastavil pozorný Caricol. Eintracht Frankfurt bude alespoň moci vhazovat.
     
    75
    Do kombinace se zapojil také střídající Brosinski, který ještě pod sebou hledal Szalaie. Ten se protáhl kolem protihráče, jenomže našel pouze náruč brankáře.

    David Suchý

    Branky: 50. Onisiwo (St. Juste), 69. Szalai (Onisiwo) – 34. Hinteregger (A. Touré)

    Karty:   55. Latza (MAI) – 14. Hinteregger (FRN), 89. Torró (FRN)   44. Kohr (FRN)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 7:7. Rohy: 8:6. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 13:9.
    1. FSV Mohuč 05: Zentner – St. Juste (65. Brosinski), E. Fernandes, Niakhaté – Öztunali, Malong, Latza (C) (57. Szalai), Aaron Martín – Boëtius – Onisiwo, Quaison (90+1. Maxim).
    Náhradníci: F. Müller – Barreiro, Maxim, Burkardt, Szalai, Pierre-Gabriel, Hack, Brosinski, Awoniyi.

    Eintracht Frankfurt: Rönnow – A. Touré, Hinteregger, N'Dicka – Kohr – D. da Costa, Sow, Rode (C) (74. Gaćinović), Kostić – Kamada, Paciência (46. Torró).
    Náhradníci: Wiedwald – G. Fernandes, Gaćinović, Chandler, Cetin, Torró, André Silva, Durm, Joveljić.

    Rozhodčí: Gräfe – Kleve, Sinn
    ocianews.com