Litoměřice – Poruba 2011 6:1 (kon.) | Chomutov – Vsetín 6:2 (kon.) | Motor ČB – Havířov 5:3 (kon.)
Jihlava – Sokolov 6:4 (kon.) | Benátky n/J – Třebíč 3:2 (po pr.) | Přerov – Frýdek-M. 1:2 (po pr.)
Slavia – Prostějov 3:1 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
3:1 (1:1, 0:0, 2:0)
LHK Jestřábi Prostějov
Pondělí 02.12.2019, 18:00 • Zimní stadion Eden • Chance liga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:52
    Slavia právě vstřelila branku!
    Takhle se hraje moderní hokej! Vrdlovec z levé strany vyslal křižnou nahrávkou přes střední pásmo do útoku Brože, jenž prudkým pasem před branku našel přesně nastavenou hůl DOMINIKA PACOVSKÉHO. Asistence: Jaroslav Brož a Daniel Vrdlovec.
    48:52 Dominik PACOVSKÝ - 3:1
    41:41 Adam KUBÍK - 2:1
     
    41:41
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní využívají přesilovku a dostávají se znovu do vedení! Kuťák vyhrál čistě vhazování, Novák nabil na modrou Vampolovi, jehož tvrdou střelu dorazil na brankovišti ADAM KUBÍK. Asistence: Petr Vampola a Jan Novák.
    13:38 Václav MEIDL - 1:1
     
    13:38
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Teď už ale Prostějov při kombinaci nechybuje a srovnává stav. Po souboji na levém mantinelu se uvolnil Žálčík a vyzval ke střele do prázdné branky VÁCLAVA MEIDLA. Ten se nemýlil. Asistence: Lukáš Žálčík a Marek Račuk.
    12:18 Jaroslav BROŽ - 1:0
     
    12:18
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní se ovšem rychle vrátili, rychle sebrali Prostějovu puk a z brejku otevírají skóre dnešního důležitého zápasu! Furch vyslal do útoku JAROSLAVA BROŽE, který přesnou střelou na vzdálenější tyč překonává Dvořáka. Asistenece: Aleš Furch a Tomáš Duda.
    Marken.cz

    Šimon Rogner

    Branky a nahrávky: 13. Jar. Brož (Furch, T. Duda), 42. Kubík (Vampola, J. Novák), 49. Pacovský (Jar. Brož, Vrdlovec) – 14. V. Meidl (Žálčík, Račuk)


    HC Slavia Praha: Michajlov (Málek) – T. Duda, J. Novák, P. Hořava, Barák, Kučný, Hejda, Antoš – Šmerha, Vampola, Kuťák – Jar. Brož, Vrdlovec, Pacovský – Vlček, Kubík, Furch – M. Ondráček, Kubica, Hotěk.
    LHK Jestřábi Prostějov: D. Dvořák (Štůrala) – M. Jandus, Hrdinka, Muška, Hamrlík, P. Krejčí, Drtil, Husa – Žálčík, Račuk, L. Krejčík – Paulovič, Nouza, Hrníčko – Vachutka, V. Meidl, T. Jandus – Krejčiřík, M. Novák.

    Rozhodčí: Pražák, Kostourek – Belko, Hnát

    Diváci: 710
    thejrc.org