Besiktas – Kayserispor 4:1 (kon.)
konec
Besiktas Istanbul
4:1 (3:0)
Kayserispor
Pondělí 02.12.2019, 18:00 • Vodafone Park • Turecká Superliga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
    90. Burak YILMAZ - 4:1
     
    90
    Besiktas Istanbul právě vstřelil branku!
    Jenomže domácí se vracejí zpět do tříbrankového vedení! K dispozici totiž měli ještě jeden rohový kop, na který si na hranici malého vápna dokázal naskočit jeden z hráčů, který velice chytře prodlužoval za sebe, kde byl úspěšný BURAK YILMAZ.
    87. Emmanuel ADEBAYOR - 3:1
     
    87
    Kayserispor právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom přichází kosmetická úprava výsledku! Hosté totiž zahrávali standardní situaci, která se zakroutila přesně na hlavu vytáhlého EMMANUELA ADEBAYORA, jenž zacílil přesně ke vzdálenější konstrukci. Karius byla zcela bez šance na jakoukoliv reakci.
    41. Burak YILMAZ - 3:0
     
    41
    Besiktas Istanbul právě vstřelil branku!
    Rázem je tu třetí přesný zásah domácích, Lung si tuto trefu za rámeček nedá! Samotnou akci rozjel právě BURAK YILMAZ, který si dokázal narazit s jedním ze spoluhráčů, načež to zkoušel technickou ránou pravou nohou, což plně stačilo k ráně na přední brankovou konstrukci.
    30. Gökhan GÖNÜL - 2:0
     
    30
    Besiktas Istanbul právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do dvoubrankového vedení! Už to vypadalo, že Erkinovi uletěl míč za brankovou čáru, jenomže akce pokračovala. Na nahrávku si za pokutovým územím seběhl GOKHAN GÖNUL, který zamířil velice přesným způsobem.
    20. Atiba HUTCHINSON - 1:0
     
    20
    Besiktas Istanbul právě vstřelil branku!
    Domácí hráči se dostávají do kýženého vedení! Besiktas se na delší časový úsek usídlil u pokutového území soupeře, kde se Yilmazovi podařilo prostrčit nahrávku na ATIBU HUTCHINSONA, kterému se povedlo překonat brankáře.

    David Suchý

    Branky: 20. Hutchinson (B. Yılmaz), 30. Gönül, 41. B. Yılmaz (Alnaní), 90. B. Yılmaz (Özyakup) – 87. Adebayor (B. Mensah)

    Karty:   75. Özyakup (BES), 90+4. Yalcın (BES) – 64. Korkmaz (KAY)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 12:3. Střely mimo: 6:3. Rohy: 9:5. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 12:10.
    Besiktas Istanbul: Karius – Gönül, D. Vida, Roco, Erkin – Hutchinson (74. Özyakup), Alnaní – Diaby (85. Yalcın), Ljajić, NKoudou (80. Lens) – B. Yılmaz.
    Náhradníci: Yuvakuran – Kaya, Boyd, Lens, Nayir, Oktay, Özyakup, Rebocho, Uysal, Yalcın.

    Kayserispor: Lung – Miguel Lopes, Poulain, Abdennour (46. Kula), Subaşı (78. Kravec) – Çinaz (46. Korkmaz), H. H. Acar – Dja Djedjé, B. Mensah, Demir – Adebayor.
    Náhradníci: Çipe – Aktas, Alkurt, Bulut, B. Rienstra, Atila Turan, Kravec, Kula, Korkmaz, Civelek.

    Rozhodčí: Öztürk – Bilir, Çetin
    thejrc.org