Česko U21 – Slovensko U21 2:3 (kon.) | Česko – Nizozemsko 8:3 (kon.)
konec
Česko
8:3 (5:1)
Nizozemsko
Pondělí 02.12.2019, 19:00 • SH Sareza Ostrava • Přípravný zápas
    40. Matěj SLOVÁČEK - 8:3
     
    40
    Česko právě vstřelilo branku!
    MATĚJ SLOVÁČEK v samotném závěru uzavírá skóre duelu! Po zakončení Seidlera brankář de Witt míč ztlumil, ale ten přesto propadl za něho a situaci pojistil doklepnutím balónu do sítě Slováček, který kompletuje hattrick. Asistence: Michal Seidler.
    38. Tomáš VNUK - 7:3
     
    38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čeští reprezentanti zvyšují na 7:3! Radim Záruba získal míč na ose hřiště. Vyvezl ho dopředu a místo střely nahrál doprava TOMÁŠOVI VNUKOVI, který z voleje poslal balón k bližší tyči. Asistence: Radim Záruba.
    35. Michal SEIDLER - 6:3
     
    35
    Česko právě vstřelilo branku!
    MICHAL SEIDLER uklidňuje Česko! Kapitán týmu přebral míč právě od Holého a nechytatelnou dělovkou navyšuje na rozdíl tří zásahů. Asistence: Michal Holý.
    30. Jamal el Ghannouti - 5:3
     
    30
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Pozor, ještě to dnes může být drama! Mouhcine Zerouali přenesl hru na pravou stranu, kam mu naběhl JAMAL EL GHANNOUTI a ten překonal Hůlu – 5:3. Asistence: Mouhcine Zerouali.
    25. Iliass BOUZIT - 5:2
     
    25
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Nizozemci snižují! Čeští hráči špatně rozehráli aut a pustili do samostatného úniku ILIASSE BOUZITA, který poslal míč podél levé nohy vybíhajícího Vahaly do sítě.
    20. Radim ZÁRUBA - 5:1
     
    20
    Česko právě vstřelilo branku!
    11 sekund před přestávkou je tu ještě jeden český gól! RADIM ZÁRUBA dokázal obejít brankáře Kuijka, který vyběhl daleko ze své brány a pohodlně dovedl míč až do nizozemské svatyně.
    18. Matěj SLOVÁČEK - 4:1
     
    18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po rohovém kopu se čeští futsalisté prosazují! David Drozd sice trefil jen tyč, ale jeho práci dokončil úspěšnou dorážkou MATĚJ SLOVÁČEK. Asistence: David Drozd.
    12. Mohamed ATTAIBI - 3:1
     
    12
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Hosté snižují. Z levé strany obstřelil Vahalu MOHAMED ATTAIBI. Asistence: Jorg Ooievaar.
    6. Matěj SLOVÁČEK - 3:0
     
    6
    Česko právě vstřelilo branku!
    Koudelka rozehrál roh obloučkem na MATĚJE SLOVÁČKA a ten z voleje zamířil naprosto přesně – 3:0. Asistence: Tomáš Koudelka.
    3. David DROZD - 2:0
     
    3
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká reprezentace zvyšuje své vedení! Nástřel DAVIDA DROZDA z pravé strany hřiště si srazil do vlastní sítě Jorg Ooievaar. Za autora gólu je nakonec hlasatelem označen futsalista Chrudimi. Asistence: Tomáš Koudelka.
    1. Michal SEIDLER - 1:0
     
    1
    Česko právě vstřelilo branku!
    Už po 36 sekundách utkání se ujímá český výběr vedení! Po chybě hostů v rozehrávce se dostal k míči Tomáš Vnuk. Ten s ním doběhl až před vybíhajícího gólmana Kuijka a poslal do brankoviště zpětnou přihrávku. Tu v pádu zasáhl jeden z bránících hráčů, balón ale nešťastně nabídl MICHALOVI SEIDLEROVI, který měl před sebou jen zcela prázdnou bránu.

    Martin Augustin

    Branky: 1. Seidler, 3. D. Drozd (Koudelka) (vla.), 6. Slováček (Koudelka), 18. Slováček (D. Drozd), 20. Záruba, 35. Seidler (Holý), 38. Vnuk (Záruba), 40. Slováček (Seidler) – 12. Attaibi (Ooievaar), 25. Bouzit, 30. Ghannouti (Zerouali)

    Karty:   15. Zerouali (NED), 32. Bouzambou (NED)


    Česko: Vahala (28. Hůla) – Černý, D. Drozd, P. Drozd, Holý, Janovský, Koudelka, Kovács, Slováček, Záruba, Seidler, Vnuk, Vokoun.
    Nizozemsko: Kuijk (21. de Witt) – Makraou, el Ghannouti, Saadouni, Martinus, Zerouali, Bouraarassi, Ooievaar, Attaibi, Bouzit, Bouzambou.
    thejrc.org