Boston – Carolina 2:0 (kon.) | Florida – Minnesota 2:4 (kon.) | New Jersey – Vegas 3:4 (kon.)
Philadelphia – Toronto 6:1 (kon.) | Columbus – Arizona 2:4 (kon.) | Montreal – NY Islanders 4:2 (kon.)
Nashville – Tampa 2:3 (po pr.) | Winnipeg – Dallas 5:1 (kon.) | Vancouver – Ottawa 5:2 (kon.)
San Jose – Washington 2:5 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
4:2 (1:0, 1:0, 2:2)
New York Islanders
Středa 04.12.2019, 01:20 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:33 Shea WEBER - 4:2
     
    59:33
    Montreal právě vstřelil branku!
    Po skvěle vyhraném vhazování Thompsona se přes celé kluziště do prázdné branky trefuje SHEA WEBER a definitivně stvrzuje dva body pro Canadiens. Asistence: Nate Thompson.
    57:31 Mathew BARZAL - 3:2
     
    57:31
    Islanders právě vstřelili branku!
    Velmi důležitá branka pro Islanders, protože ti vytěžili z minima maximum. Nahození Leddyho na branku šikovně tečoval za záda Price MATHEW BARZAL a je to jen o gól! Asistence: Nick Leddy a Josh Bailey.
    42:53 Scott MAYFIELD - 3:1
     
    42:53
    Islanders právě vstřelili branku!
    Blesková odpověď na druhé straně a máme to zase o dvě branky. Z druhé vlny si pro kotouč sjel SCOTT MAYFIELD, který z první propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jordan Eberle a Ryan Pulock.
    42:12 Jeff PETRY - 3:0
     
    42:12
    Montreal právě vstřelil branku!
    Na toto nemohl Greiss reagovat. JEFF PETRY využil skrytého výhledu hostujícího brankáře, navíc kotouč tečoval Pulock a pomocí tyčky střílí Petry třetí branku domácích. Asistence: Nick Suzuki.
    33:30 Brendan GALLAGHER - 2:0
     
    33:30
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tlak domácím nese ovoce! Ránu od modré z hole Webera tečoval na hranici horní tyčky BRENDAN GALLAGHER, načež tuto teč dokázal ještě Greiss vyrazit. Naneštěstí pro něj jen před sebe a na podruhé už neměl domácí střelec žádný problém uklidit kotouč do sítě. Asistence: Shea Weber a Phillip Danault.
    19:59 Phillip DANAULT - 1:0
     
    19:59
    Montreal právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelný závěr, necelou sekundu před odchodem do kabin se domácí prosazují! Gallagher přenechal kotouč PHILLIPU DANAULTOVI, který nejprve trefil obránce, což mu paradoxně pomohlo, neboť i Greiss reagoval na první ránu. Odražený puk si zpracoval bruslí a pak jen trefil otevřený prostor před sebou. Asistence: Brendan Gallagher.

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 20. Danault (Gallagher), 34. Gallagher (S. Weber, Danault), 43. Petry (Suzuki), 60. S. Weber (N. Thompson) – 43. Mayfield (Eberle, Pulock), 58. Barzal (Leddy, Jo. Bailey)


    Montreal Canadiens: Price (Kinkaid) – Chiarot, S. Weber, Kulak, Petry, C. Fleury, Olofsson – Tatar, Danault, Gallagher – Suzuki, Domi, Cousins – Armia, Kotkaniemi, Lehkonen – Weal, N. Thompson, Peca.
    New York Islanders: Greiss (53.–53. Varlamov) – Leddy, Boychuk, Pelech, Pulock, D. Toews, Mayfield – Lee, Barzal, Jo. Bailey – Beauvillier, B. Nelson, Brassard – Komarov, Koivula, Eberle – M. Martin, Cizikas, Clutterbuck.

    Rozhodčí: O'Halloran, MacDougall – Murray, Barton
    thejrc.org