Boston – Carolina 2:0 (kon.) | Florida – Minnesota 2:4 (kon.) | New Jersey – Vegas 3:4 (kon.)
Philadelphia – Toronto 6:1 (kon.) | Columbus – Arizona 2:4 (kon.) | Montreal – NY Islanders 4:2 (kon.)
Nashville – Tampa 2:3 (po pr.) | Winnipeg – Dallas 5:1 (kon.) | Vancouver – Ottawa 5:2 (kon.)
San Jose – Washington 2:5 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
5:1 (1:0, 3:1, 1:0)
Dallas Stars
Středa 04.12.2019, 02:10 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:59 Mark SCHEIFELE - 5:1
     
    53:59
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Už je pravděpodobně definitivně rozhodnuto. Akce Winnipegu začala ve vlastním pásmu, kde ji zahájil Poolman a po rychlém přechodu střílel Laine, jehož sražený pokus zpracoval MARK SCHEIFELE a po bleskurychlém objetí Chudobinovy branky zasunul za brankovou čáru. Asistence: Patrik Laine, Kyle Connor.
    39:29 Patrik LAINE - 4:1
     
    39:29
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak ještě jeden gól domácích. Ti se dostali do rychlého výpadu, v přečíslení přihrál Scheifele na volného PATRIKA LAINEHO, který forhendovou kličkou zakončil na Chudobinovu lapačku – 4:1. Asistence: Mark Scheifele, Kyle Connor.
    37:59 Miro HEISKANEN - 3:1
     
    37:59
    Dallas právě vstřelil branku!
    No vida, Dallas se vrací do hry a snižuje. Mezi dvěma obránci se prosmýkl MIRO HEISKANEN a svou akci dotáhl do konce přesnou střelou pod horní tyčku Hellebuyckovy branky – 3:1. Asistence: Andrej Sekera, Mattias Janmark.
    31:12 Josh MORRISSEY - 3:0
     
    31:12
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají další branku a tato byla s velkou dávkou štěstí. Po Ehlersově zavezení a přihrávce střílel JOSH MORRISSEY, minul, jenže puk se od zadního mantinelu vrátil před branku, kde si jej bruslí srazil do branky Mattias Janmark – 0:3. Asistence: Nikolaj Ehlers, Blake Wheeler.
    27:56 Kyle CONNOR - 2:0
     
    27:56
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A je to 2:0! Domácí se zdrželi v útočném pásmu, puk se dostal na modrou čáru, odkud nahodil Morrissey a jeho pokus tečoval KYLE CONNOR tak šikovně, že Chudobin nedokázal akci zastavit! Asistence: Josh Morrissey, Tucker Poolman.
    07:45 Nikolaj EHLERS - 1:0
     
    07:45
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Teď se už domácí dočkali regulérního gólu, když se zpoza branky dostal puk až na modrou čáru, odkud nahodil Pionk, jeho švih si před brankou zastavil NIKOLAJ EHLERS a z následné otočky prostřelil Chudobina. Asistence: Neal Pionk, Luca Sbisa.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 8. Ehlers (Pionk, Sbisa), 28. Connor (Morrissey, Poolman), 32. Morrissey (Ehlers, Wheeler), 40. Laine (Scheifele, Connor), 54. Scheifele (Laine, Connor) – 38. Heiskanen (Sekera, Janmark)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Poolman, Morrissey (A), Pionk, Sbisa, Dahlström, Bitetto – Laine, Scheifele (A), Connor – Roslovic, Wheeler (C), Ehlers – Perreault, Lowry, Copp – L. Shaw, Gustafsson, Luoto.
    Dallas Stars: Chudobin (Bishop) – J. Klingberg (A), Lindell, Heiskanen, Oleksiak, R. Polák, Sekera – Radulov, Seguin (A), Ja. Benn (C) – Pavelski, Hintz, Gurjanov – Comeau, Faksa, Cogliano – Perry, Dickinson, Janmark.

    Rozhodčí: Brenk, Kozari – Flemington, Sericolo

    Diváci: 15 325
    thejrc.org