Chabarovsk – Viťaz 2:3 (0:1 po s.n.) | Kunlun – Spartak Moskva 4:3 (po pr.) | Novosibirsk – Omsk 5:2 (kon.)
Barys – Jokerit 2:4 (kon.) | CSKA Moskva – Dynamo Moskva 2:1 (kon.) | Petrohrad – Kazaň 2:1 (2:1 po s.n.)
Riga – Čerepovec 0:1 (kon.)
po prodl.
Red Star Kunlun
4:3 (2:0, 0:3, 1:0 - 1:0)
Spartak Moskva
Středa 04.12.2019, 12:30 • Sportoviště univerziády Šen-čen • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:56 Trevor MURPHY - 4:3
     
    62:56
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Druhý bod nakonec berou na své konto hráči Kunlunu! Ti totiž rozjeli nesmírně nebezpečnou kombinaci, po které se k puku dostal TREVOR MURPHY, který velice svižně zamířil nad vyrážečku brankáře Bespalova.
    Asistence: Gilbert Brulé.
    43:36 Tyler WONG - 3:3
     
    43:36
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Jenomže zničehonic máme opět vyrovnáno! Obrovský kus práce odvedl Brulé, který se hezkým způsobem dostal přes lehkovážně hrající obranu, načež se mu povedlo najít volného TYLERA WONGA, který prudkou ránou z jedničky překonal Bespalova.
    Asistence: Gilbert Brulé, Andrew Miller.
    39:19 Maxim GONČAROV - 2:3
     
    39:19
    Spartak právě vstřelil branku!
    Další rozklad domácí obrany, po které se Spartak Moskva poprvé v utkání dostává do vedení! Tentokráte si mezi kruhy sjel aktivně hrající Kotljarevskij, kterému se velice přesně povedlo najít volného MAXIMA GONČAROVA, jenž bezpečně uklidil kotouč do odkryté branky.
    Asistence: Michajl Kotljarevskij, Michajl Juňkov.
    38:33 Arťom FJODOROV - 2:2
     
    38:33
    Spartak právě vstřelil branku!
    Hosté využívají i další přesilovou hru, skóre je tak srovnané! Spartak se totiž dostal k drtivému tlaku, který nabídl nesmírně nebezpečnou kombinaci. U brankoviště byl navíc nekrytý ARŤOM FJODOROV, kterému se povedlo tečovat nahrávku až za záda domácího brankáře.
    Asistence: Jakov Rylov, Ilja Zubov.
    20:52 Ilja ZUBOV - 2:1
     
    20:52
    Spartak právě vstřelil branku!
    Hostující celek se díky využité přesilové hře dostává zpět do hry! Sledovali jsme hodně dlouho kombinaci, která nenabízela žádné zakončení. Až poté přišla na řadu famózní nahrávka na ILJU ZUBOVA, který od pravého kruhu zamířil přesně do horní části domácí branky.
    Asistence: Arťom Fjodorov, Jakov Rylov.
    10:42 Brandon DEFAZIO - 2:0
     
    10:42
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí hráči se prosazují ve vlastním oslabení! BRANDON DEFAZIO dokázal ve středním pásmu obrat o kotouč soupeře, načež se sám dostal do zakončení. Puk skončil někde pod Bespalovem, ten si ho ve finální fázi sám kopl za brankovou čáru.
    Bez asistence.
    05:57 Cory KANE - 1:0
     
    05:57
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    I tak se domácí celek dostává do kýženého vedení! Parádní nahrávka směřovala přesně do jízdy na kterou COREYHO KANEA, který měl na zakončení z mezikruží hodně prostoru. Americký forvard to zkoušel tvrdou střelou pod lapačku, což slavilo úspěch.
    Asistence: Ryan Sproul, Trevor Murphy.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 6. Kane (Sproul, T. Murphy), 11. DeFazio, 44. Wong (Brulé, Miller), 63. T. Murphy (Brulé) – 21. Zubov (Fjodorov, Rylov), 39. Fjodorov (Rylov, Zubov), 40. Gončarov (Kotljarevskij, Juňkov)


    Red Star Kunlun: J. Smith (Hrubec) – Sproul, T. Murphy, Bartley, Chelios, Šustr (A), G. Reinhart – Brulé, Miller, Wong – Lockhart, Cracknell (A), Bondra – Smith-Pelly, Kane, DeFazio (C) – Palola, Werek, Hunt.
    Spartak Moskva: Bespalov (J. Hudáček) – D. Musin, D. Višněvskij, Hersley, Rylov (A), Gončarov, Nikišin, Trišin, Kutějkin – Daugavinš, Zubov (A), Nikoncev (C) – Chochlačov, R. Hanzl, Fjodorov – Cyplakov, Juňkov, Kotljarevskij – Kokarev, Stoljarov, Karsums.

    Rozhodčí: Vasiljev, Gašilov – Viljugin, Ivanov
    thejrc.org