Chabarovsk – Viťaz 2:3 (0:1 po s.n.) | Kunlun – Spartak Moskva 4:3 (po pr.) | Novosibirsk – Omsk 5:2 (kon.)
Barys – Jokerit 2:4 (kon.) | CSKA Moskva – Dynamo Moskva 2:1 (kon.) | Petrohrad – Kazaň 2:1 (2:1 po s.n.)
Riga – Čerepovec 0:1 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
5:2 (2:1, 3:0, 0:1)
Avangard Omsk
Středa 04.12.2019, 13:30 • Ledovyj dvorec sporta, Novosibirsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:03 Jevgenij GRAČJOV - 5:2
     
    55:03
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hosté alespoň korigují výsledek, když se po rychlé kombinaci dostal puk před brankoviště, odkud jej pohotově za Krasikova zametl JEVGENIJ GRAČJOV a upravil na 5:2. Asistence: Sergej Širokov, Vjačeslav Vojnov.
    39:11 Nikita MICHAJLOV - 5:1
     
    39:11
    Sibir právě vstřelil branku!
    Demolice hostujícího týmu pokračuje. Po tlaku v útočném pásmu vystřelil NIKITA MICHAJLOV, Bobkovovi puk vypadl a kutálel se do branky a i když se oobrana Omsku snažila, odpálila jej pozdě. Rozhodčí sice rozpažili a puk poté dostal do sítě Česalin, nicméně po kontrole u videa určili, že puk byl za brankovou čárou už v prvním případě – 5:1. Asistence: Jevgenij Česalin.
    32:00 Jegor MILOVZOROV - 4:1
     
    32:00
    Sibir právě vstřelil branku!
    Tohle už s Omskem nevypadá dobře. Kombinace Sibiru rozebrala obranu hostů, zprava se k puku dostal JEGOR MILOVZOROV a i když byl faulován, tak v pádu dokázal vystřelil a překonat Bobkova – 4:1. Asistence: Jukka Peltola, Dmitrij Sajustov.
    28:27 Viktor KOMAROV - 3:1
     
    28:27
    Sibir právě vstřelil branku!
    No a to tak dokonale, že je z toho další gól za zády gólmana Bobkova! Po kombinaci v útočném pásmu napřáhl k drtivé ráně za kruhy VIKTOR KOMAROV a jeho dělovka se zastavila až v síti – 3:1. Asistence: Nikita Michajlov.
    16:17 Alexandr ŠAROV - 2:1
     
    16:17
    Sibir právě vstřelil branku!
    No vida a domácí tým už vede. Dlouhý pas na levou stranu přijal ALEXANDR ŠAROV, nabrusilil si před Bobkova střelou do horní části branky upravil na 2:1! Asistence: Andrej Jermakov, Viktor Komarov.
    14:04 Juuso PUUSTINEN - 1:1
     
    14:04
    Sibir právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Sibir se vrátil do útočného pásma, kde se po krátkém víření dostal puk před branku, kde se skvěle zorientoval JUUSO PUUSTINEN, zpracoval si na holi a jemným bekhendem zakončil podél levého Bobkovova betonu – 1:1. Asistence: Alexander Šarov, Mikael Ruohomaa.
    04:21 Sven ANDRIGHETTO - 0:1
     
    04:21
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! Pravou stranou si na střed vyjel SVEN ANDRIGHETTO a za kruhy předvedl švih, který přes stínící hráče zapadl k tyčce Krasikovovy branky – 0:1! Asistence: Jevgenij Gračjov, Sergej Širokov.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 15. Puustinen (Šarov, Ruohomaa), 17. Šarov (Jermakov, V. Komarov), 29. V. Komarov (Michajlov), 32. Milovzorov (J. Peltola, Sajustov), 40. Michajlov (Česalin) – 5. Andrighetto (Gračjov, Širokov), 56. Gračjov (Širokov, Vojnov)


    HC Sibir Novosibirsk: Krasikov (Säteri) – Jermakov, Jokipakka, Děmidov, K. Alexejev, Timašov, Ilja Morozov, Jefremov, J. Chabarov (A) – Puustinen, Ruohomaa, Šarov – Milovzorov, Sajustov, J. Peltola (C) – Michajlov, V. Komarov, Česalin (A) – N. Korotkov, Romancev, Pervušin.
    Avangard Omsk: Bobkov (41. D. Kostin) – Vojnov (A), Jemelin (C), Pokka, Bondarev, Franson (A), Martynov – Košelev, K. Semjonov, Šumakov – Andrighetto, Gračjov, Širokov – A. Potapov, Stas, Dědunov – Beck, Klinkhammer, Jaremčuk – I. Makarov.

    Rozhodčí: Gofman, Oskirko – Ponamarenko, Sazonov

    Diváci: 7 320
    ocianews.com