Slavia – Kadaň 4:3 (kon.) | Poruba 2011 – Frýdek-M. 0:3 (kon.) | Chomutov – Havířov 3:2 (kon.)
Litoměřice – Vsetín 2:1 (kon.) | Přerov – Sokolov 3:1 (kon.) | Motor ČB – Prostějov 6:0 (kon.)
Benátky n/J – Ústí n/L 1:3 (kon.) | Jihlava – Třebíč 3:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:2 (2:0, 0:1, 1:1)
AZ Havířov
Sobota 07.12.2019, 16:00 • ROCKNET ARÉNA • Chance liga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Krásný den všem fanouškům Chance ligy. Sledovat budeme poslední kolo první části ligy. Pátý Chomutov zve na domácím ledě osmý Havířov, oba celky mají již jistou osmičku a zahrají si o umístění do play-off. Úvodní vhazování je naplánováno v chomutovské ROCKNET ARÉNĚ v 16:00.
     
    PIRÁTI CHOMUTOV

    Piráti jsou aktuálně na pátém fleku Chance ligy s jistým postupem do osmičky, zahrají si tedy play-off. Chomutovští jsou čtvrtým nejlepším týmem v produktivitě, ale většinu svých bodů získali na svém ledě. Nejproduktivnějším hráčem Chomutova je Petr Stloukal, který je na osmém místě produktivity Chance ligy, naposledy Piráti padli na ledě Frýdku-Místku 2:3.

    POHLED DO STATISTIK PIRÁTŮ:

    Body: 51
    Skóre: 95:75
    Využití přesilovek: 15,13%.
    Oslabení: 87,14%
    Trestné minuty: 402
    Góly v oslabení: 4
    Jednička týmu: Dominik Pavlát – 26 startů, 92,55%,
    Nejproduktivnější hráč: Petr Stloukal – 28 (15+13)
    Nejlepší střelec: Petr Stloukal – 15 gólů
    Nejlepší nahrávač: Filip Suchý – 14 asistencí
    Nejproduktivnější bek: Dušan Žovinec – 13 bodů (3+10)
    Nejlepší +/-: Darby Llewellyn +11
    Nejtrestanější hráč: Darby Llewellyn 66 tr. minut.

    POSLEDNÍCH PĚT DUELŮ CHOMUTOVA:

    Frýdek-Místek 3:2 Chomutov
    Chomutov 6:2 Vsetín
    Poruba 4:5 Chomutov
    Litoměřice 8:3 Chomutov
    Chomutov 5:2 Přerov
     
    AZ HAVÍŘOV

    AZet je na osmém fleku Chance ligy a zahraje si tu část v horní polovině tabulky. Havířovští ovšem poslední dva duely prohráli, celkově nasbírali 48 bodů a tříbodovým vítězstvím by se dnes dotáhli na Piráty. Tým Jiřího Režnara ve středečním kole padl doma s Přerovem 1:2.

    POHLED DO STATISTIK AZETU:

    Body: 48
    Skóre: 74:67
    Využití přesilovek: 15,38%.
    Oslabení: 81,31%
    Trestné minuty: 248
    Góly v oslabení: 1
    Jednička týmu: Aleš Stezka – 25 startů, 91,50%,
    Nejproduktivnější hráč: Radek Veselý – 24 (13+11)
    Nejlepší střelec: Radek Veselý – 13 gólů
    Nejlepší nahrávač: Alex Rašner – 14 asistencí
    Nejproduktivnější bek: Alex Rašner – 16 bodů (2+14)
    Nejlepší +/-: Jaroslav Mrowiec, Alex Rašner a Jaroslav Mrowiec +10
    Nejtrestanější hráč: Jakub Kotala a Ondřej Kachyňa 24 tr. minut.

    POSLEDNÍCH PĚT DUELŮ AZETU:

    Havířov 1:2 Přerov
    Motor 5:3 Havířov
    Havířov 3:1 Jihlava
    Slavia 5:0 Havířov
    Havířov 3:1 Benátky
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Pavlát (Altrichter) – Žovinec, Rýgl, R. Havel, Blaha, Piché, Lang, Štochl – J. Sklenář, Suchý, J. Černý – Rudovský, Pitule, Stloukal – Tomica, J. Svoboda, Llewellyn – Chrpa, Doktor, Hlava.

    AZ RESIDOMO Havířov: Matoušek (Stezka) – Mrowiec, Rašner, Matai, Kachyňa, Malina, Chroboček, Nepokoj – Kotala, Starý, Dvořák – L. Bednář, R. Veselý, Toman – Bambula, Maruna, Fridrich – Danielčák, Cihlář, O. Procházka.

    Rozhodčí: Kostourek, Valenta – Votrubec, Šimáň.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:27
    První vhazování vyhráli domácí, kteří se nějakou dobu nemohli dostat ven z pásma. Nakonec je ale u kotouče Dušan Žovinec, která jde s gumou do útočné třetiny.
     
    00:57
    Střelecký pokus číslo jedna ovšem vymyslel Jan Bambula. Ten se od pravého mantinelu natlačil před obránce, zblízka ovšem zakončoval jen do připraveného Pavláta.
     
    01:18
    Aktivita AZETu pokračovala. Jakub Matai zakončoval hned po vhazování do tyčky, mladá chomutovská jednička si poté poradila i se střelou z mezikruží.
     
    02:03
    Postavou malý Jan Svoboda se pokoušel dostat kličkami před Chrobočka, ale ten jej tělem odstavil a do dobré šance jej tak nepustil. Hrají hosté od své branky.
     
    02:30
    Borci ve tmavě modrém ale nic nevymysleli a po zakázaném uvolnění se bude vhazovat po pravici Jiřího Matouška.
     
    02:59
    Jakub Kotala se dostal po vhazování do útočné třetiny a od levého mantinelu poslal takové svižné nahození na zadní tyčku. Dominik Pavlát však kotouč snadno schoval v rukavici.
     
    03:13
    Na druhé straně v první velké šanci Jakub Černý. Chomutovský křídelník si sjel od levého mantinelu před branku, ale jeho bekhendová klička v brance neskončila!
     
    03:54
    Radek Veselý v dalším střeleckém pokusu aktivní první třetiny. Produktivní havířovský střelec to zkoušel z levého kruhu, ale pravý růžek branky se mu nepovedlo trefit.
     
    04:12
    Mezi kruhy se poté zjevil Jan Rudovský, kterému hostující obrana dala dost prostoru. Chomutovský útočník dlouho mířil a jeho rána byla nakonec tečovaná.
     
    04:44
    Piráti právě vstřelili branku!
    A nyní už se úvodní branky dočkáváme, trefují se domácí Piráti! MARTIN RÝGL nahodil na branku z nulového úhlu a kotouč zapadl k překvapení všech do branky, toto si Jiří Matoušek za rámeček nedá. Asistence: Tomáš Pitule.
    04:44 Martin RÝGL - 1:0
     
    05:27
    Darby Llewellyn si nyní najel s kotoučem do útočné třetiny a před pravým kruhem jej přenechal Chrpovi. Ten střílel k levé tyčce, ale jeho pokus byl sražen na zadní mantinel.
     
    06:00
    Přesně po šesti minutách odehraných z první třetiny zakončoval od levého mantinelu Jakub Matai. Pro Dominika Pavláta šla ovšem o rutinní záležitost, pokračovat se bude po komerční pauze.
     
    06:15
    Ondřej Kachyňa to zkoušel hned po vhazování ke vzdálenější tyčce. Jeho rána se ovšem do branky nedostala. Následně byl šrumec před brankou a sudí hru přerušili.
     
    07:29
    Pirátská aktivita byla zakončena pokusem Marka Tomici, který byl mezi kruhy. Jeho bekhend šel ovšem jen vedle branky a domácím kotlem to jen zahučelo.
     
    08:01
    V pokračující snaze se domácí dostali k několika střelám od modré čáry, ale všechny byly zablokované. Havířovští následně poslali kotouč mimo své pásmo.
     
    08:44
    Hosté si mohou oddechnout až nyní. Lukáš Blaha to zkoušel od levého mantinelu z první, ale Jiří Matoušek jeho ránu parádním zákrokem lapačkou zlikvidoval.
     
    09:26
    Mezi kruhy se ke kotouči dostal Jakub Sklenář, který to zkoušel mezi kruhy. Jeho přízemní zakončení bylo ovšem zablokováno a puk skončil v rohu kluziště.
     
    10:00
    Přesně v polovině první třetiny si připsal po delší době zákrok také domácí brankář, jemuž pokus z dálky problém neudělal. Vhazovat se bude po jeho levici.
     
    10:55
    Marek Tomica dojel puk na levém křídle a následně jej připravil mezi kruhy. Jan Svoboda zakončoval z první, ale jeho rána nakonec skončila jen na betonech pozorného Matouška!
     
    11:21
    Ve středu kluziště byla pak hra přerušena a pokračovat se bude vhazováním. Hostující mužstvo si pomohlo přihrávkou rukou.
     
    11:35
    Radim Toman si poté najel do velké šance havířovského AZ! Mladý útočník se dostal do zakončení před brankou, ale Pavlát jeho šikovný bekhend dokázal pokrýt!
     
    11:46
    Domácí lajna číslo čtyři šla následně do rychlé akce, ale otevřená obrana nakonec nemusela zasahovat. Jeden z Pirátů si totiž najel do ofsajdové pozice.
     
    12:48
    Jakub Sklenář dostal přihrávku od Černého, kterou mu následně vracel k pravé tyčce. Zde se druhý jmenovaný pokoušel puk zastrčit do branky, ale nakonec úspěšný nebyl!
     
    12:56
    Martin Rýgl po vhazování dostal nabito na modrou čáru, aby hned zakončoval. Jeho rána nyní ale v brance neskončila, Jiří Matoušek kotouč kryje ve vsýtroji.
     
    13:05
    Máme tu první vyloučení utkání a přesilovku si zahrají domácí. Jakub Kotala dostává dvě minuty za krosček.
     
    13:30
    O první přesilovkou ránu se postaral Petr Stloukal, který to kzoušel před pravým kruhem. Jeho pokus byl ovšem zablokován.
     
    13:59
    Nejdříve dostal puk před branku Černý, ale tomu není přáno v pirátském skórovat. Následně Pitule tečoval ránu od modré čáry do betonů Matouška.
     
    14:40
    Po dlouhém obléhání se havířovskému celku konečně povedlo vyhodit. A vypadá to, že tohle AZet již přežije.
     
    15:06
    Hosté v plném počtu.
     
    15:45
    Ondřej Procházka šel po levé straně do útočné třetiny, ale Sébastien Piché jej parádně obral o kotouč a poslal své spoluhráče do útočné třetiny.
     
    16:12
    Jakub Chrpa v dobré útočné situaci dostal přihrávku k pravé tyčce, kde se mu ale zblízka nepovedlo přidat svou třetí branku v letošním ročníku Chance ligy.
     
    17:20
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak tohle byla nevídaná paráda od PETRA STLOUKALA. Chomutovský útočník jel sám na Jiřího Matouška, kterého překonal kličkou Marka Malíka či Tomáše Hertla – to bylo naprosto něco luxusního! Bez asistence.
    17:20 Petr STLOUKAL - 2:0
     
    17:50
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Ondřej Kachyňa – 2 min., podrážení).
     
    18:30
    Domácímu celku se na startu druhé přesilovky moc nedaří. Piráti hrají spíše v obranné třetině a hosté se nyní velice dobře brání.
     
    19:10
    Petr Stloukal zakončoval před pravým kruhem na vzdálenější tyčku takovou střílenou přihrávkou po ledě. Nikdo z hráčů se ale neprosadil.
     
    19:50
    Přesně s návratem Kachyni inkasují hotsté další dvouminutový trest, nyní jej vyfasoval Jan Starý. Ten hákoval.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Piráti v prvním třetině předvedli velice dobrý výkon a po zásluze vedou nad Havířovem 2:0. Nejdříve se trochu kuriozně prosadil Martin Rýgl, kterého doplnil po parádní kličce Petr Stloukal. Druhá třetina začne cv 16:54.

    Střely na branku: 12:7
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:33
    Piráti nevstoupili do druhé třetiny v přesilovce ideálně a hned je z toho zakázané uvolnění. Pokračovat se bude po levici Dominika Pavláta.
     
    21:23
    Kombinace domácích byla přerušena poté, co se jeden z bránících hráčů dostal do klinče a zůstal ležet na ledové ploše. Brzy ale ledovou plochu opustil po svých.
     
    21:51
    Hosté v plném počtu.
     
    22:17
    Sébastien Piché dostal přihrávku před levý kruh, aby následně tvrdě pálil ke vzdálenější tyčce. Vyjetý brankář Jiří Matoušek ale jeho ránu dokázal vyrazit.
     
    22:38
    Radek Havel si vyměnil kotouč s Petrem Stloukalem. Chomutovský bek následně dostal přihrávku k pravé tyčce, ale tam nezakončil ideálně.
     
    22:48
    Hned vzápětí byl v další ložence Tomáš Pitule, ale Jiří Matoušek se proti jeho zakončení zblízka vytáhl dalším výborným zákrokem!
     
    23:47
    Martin Rýgl chtěl jen dostřídat, a tak na branku poslal nahazovanou ránu. Ta nakonec skončila nad brankou a u kotouče je tak hostující celek.
     
    24:06
    Ondřej Procházka nyní ujel domácí obraně a z levého kruhu zakončoval. Jeho svižná rána ale skončila na připraveném Pavlátovi.
     
    24:33
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Sébastien Piché – 2 min., nedovolené bránění).
     
    25:00
    Domácí zatím zvládají oslabení na jedničku. Jakub Černý nyní dokonce dostal přihrávku před branku, ale trestuhodně se mu nepovedlo trefit kotouč.
     
    25:45
    Stále se Havířov nedostal do útočné třetiny. Až nyní, kdy po domácím výpadu šli hosté do přečíslení, ale finální přihrávka byla naprosto špatná.
     
    26:22
    Tohle se ze strany AZetu moc nepovedlo. Piráti opět vyhodili a jejich oslabení je u konce. První početní výhoda skončila neúspěchem.
     
    27:21
    Po delší době se hra přerušila a pokračovat se tak bude komerční přestávkou. Vhazovat se bude ve střední třetině.
     
    27:40
    Jakub Černý se nyní dostal po levé straně do útoku a zkoušel to ledě. Jeho rána byla ale lehce blokovaná a kotouč skončil jen na boční síti.
     
    28:10
    Mnohem aktivnější Piráti nadále diktují tempo hry. Jakub Sklenář se teď obtočil kolem branky a z levého kruhu zakončoval, jeho pokus ale šel jen do středu branky.
     
    29:00
    Po delší době se do útoku dostali také hosté. Lubomír Malina to zkoušel z levého kruhu na první tyčku, ale Dominik Pavlát pohodovým zákrokem puk vyráží.
     
    29:30
    Pohodově zakročil také Jiří Matoušek, kterého z levé strany ohrozil Darby Llewellyn. Také brankář AZetu si ale připsal dobrý zákrok.
     
    29:40
    Havířov právě vstřelil branku!
    Nyní se ale už skóre mění a Havířov se dostává na dostřel! První akce Petra Fridricha nevyšla, ale DOMINIK CIHLÁŘ se dostal k volnému kotouči a zeď před sebou dokázal prostřelit! Asistence: Petr Fridrich a Ondřej Kachyňa.
    29:40 Dominik CIHLÁŘ - 2:1
     
    30:44
    Uvidíme, jaký vliv bude mít branka hostujícího celku na vývoj duelu. Pirátům se nyní nepovedlo vymyslet útočnou akci a píská se tak icing.
     
    31:00
    Jaroslav Mrowiec se dostal na modré čáře k volnému kotouči a hned se jej pokoušel dostat ho na bránu. Jeho zakončení ale skončilo jen nad brankou Chomutova.
     
    31:49
    Petr Stloukal nyní připravil střeleckou pozici pro Filipa Sucého na pravém kruhu. Pirátský útočník ale nadále čeká na protržení střelecké smůly, Matoušek chytá!
     
    32:20
    Lubomír Malina dostal přihrávku mezi kruhy, ale jeho zakončení skončilo jen na bránícím hráči. Jan Maruna se pak na pravém kruhu dostal k dorážce, ale místo střely vylepšoval pozici. Spoluhráč u volné levé tyčky ovšem nestál.
     
    32:42
    Marek Tomica se nyní dostal do samostatného úniku, ale zakončit se mu nakonec nepovedlo. Bránící hráči jej dojeli a tutovou šanci přerušili včasným zásahem.
     
    33:17
    Pod tlakem hrající AZet se nyní osvobodil jen za cenu zakázaného uvolnění. Pokračovat se tak bude před brankou Jiřího Matouška.
     
    33:33
    Hra byla nyní přerušena kvůli Procházkovi. Ten zůstal s bolestivou grimasou na ledě a po pár vteřinách ledovou plochu opustil za potlesku domácích tribun.
     
    35:00
    Dlouhé snaženáí před Pavlátem zakončoval na pravém kruhu Petr Fridrich. Jeho pokus po ledě skončil ovšem jen na betonu připraveného Dominika Pavláta.
     
    35:33
    Pirátská kombinace na pokraji ofsajdu byla zakončena pokusem od modré čáry. Viktor Lang zakončoval od modré čáry, ale jeho rána byla sražena do ochranné sítě.
     
    36:09
    Martin Rýgl přihrával od levého mantinelu na vzdálenější tyčku, kam si dobře najížděl Darby Llewellyn. Tomu se ale ankonec nepovedlo puk tečovat a poslat jej tak do branky.
     
    37:49
    Jakub Sklenář poslal puk od levého mantinelu do brankoviště, kde přišly dvě zakončení. David Chroboček nakonec fauloval a Piráti si zahrají přesilovku.
     
    38:08
    Radek Veselý mohl poslat v oslabení spoluhráče do samostatného úniku, ale Martin Rýgl obětavým zákrokem zamezil této situaci.
     
    39:22
    Darby Llewellyn se nejdříve neprosadil u pravé tyčky, a tak akci vracel na modrou čáru. Jeden z obránců ale kotouč nezachytil a Piráti se musí vrátit.
     
    39:41
    Individuálně se mezi obránce dostal Nicolas Hlava, jenž šel do bekhendové kličky. Jiří Matoušek ale zneškodnil tuto akci i následnou dorážku!
     
    39:49
    Hosté v plném počtu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Je za námi druhá třetina, která nabídla jedinou branku. Dominik Cihlář se totiž prosadil a přivolal drama. Na kotouči byli o něco aktivnější domácí, ale Havířov přecházel do nebezpečných situací a zatápěl pirátskému celku. Třetí třetina tedy nabídne pořádné drama.

    Třetí třetina startuje v 17:47
    Střely na branku: 21:19
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:23
    Jan Starý se dostal do útočné třetiny a pořádně zatopil Pavlátovi v brance. Svižnou ránu zachytil ramenem a kotouč následně ukryl ve své lapačce.
     
    41:30
    Následně se hraje takový bojovný hokej bez útočných akcí. Přerušuje se až nyní, kdy Havířov vyhazuje na icing.
     
    41:44
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Marek Tomica – 2 min., podrážení).
     
    41:53
    Lukáš Bednář hned po vhazování zakončoval, ale trefil Viktora Langa. Ten si kotouč zpracoval a pořádným obloučkem jej poslal za branku Jiřího Matouška.
     
    42:34
    S dalším zakončením přispěchal Ondřej Kachyňa, který ale trefil jen bránící hráče před sebou. Piráti se tak mohli opět osvobodit.
     
    43:14
    Jakub Černý se následně dostal společně se třemi spoluhráči do protiakce. Lukáš Blaha dostal nabídku na branku, ale puk nesmyslně vracel a bylo tak po akci.
     
    43:45
    Domácí v plném počtu.
     
    44:13
    Piráti právě vstřelili branku!
    Gólové trápení JAKUBA DOKTORA je u konce! Chomutovský centr čtvrté lajny se dostal s kotoučem na levou stranu a z otočky překonal Jiřího Matouška zakončením po ledě. Pro něj je to druhá smolná branka v utkání, přichází střídání. Asistence: Sébastien Piché.
    44:13 Jakub DOKTOR - 3:1
     
    44:13
    Střídání v týmu AZ RESIDOMO Havířov: ze hřiště odchází Jiří Matoušek, přichází Aleš Stezka.
     
    45:11
    Petr Stloukal poslal žabičku před branku, kde se měl prosadit Tomáš Pitule. Tomu se ale nakonec nepovedlo dojet puk a ten je tak u brankáře Stezky.
     
    46:00
    Domácí se nyní dostali pod tlak a museli se vysvobodit vyhození o mantinel. Puk se nakonec dostal na střídačku Pirátů, pokračuje se tak vhazováním po levici Pavláta.
     
    46:10
    Radek Havel si najel do útočné třetiny a před kruhem zakončoval. Jeho pokus ale skončil jen nad brankou Aleše Stezky.
     
    46:38
    Viktor Lang a Nicolas Hlava se dostali do přečíslení. První jmenovaný nabíjel Hlavovi, ale ten nedokázal zakončit.
     
    47:32
    Jakub Doktor se přes obranu dostal do zakončení a nadvakrát se pokoušel prosadit. Aleš Stezka ovšem oba střelecké pokusy pochytal.
     
    47:43
    Po vhazování dostal přihrávku na modrou Dušan Žovinec, ale jeho svižné zakončení na první tyčku zvládla havířovská jednička vyrazit betony.
     
    49:06
    Radek Havel se dostal ke kotouči na modré čáře a z první jej posílal na Stezku. Ten si poradil i s dalším nepříjemným zakončením.
     
    49:32
    Volný kotouč vybojoval na pravém kruhu Jakub Kotala, jenž hned zakončoval. Pokus ale šel jen do vesty připraveného Pavláta v chomutovské brance.
     
    49:50
    Krásná akce chomutovského útoku číslo tři. Jan Svoboda vybojoval puk u mantinelu a dal jej vedle sebe stojícímu Tomicovi. Ten ještě posunul na Llewellyna, ale jeho rána z levého kruhu byla zablokovaná.
     
    50:46
    Chomutovští hokejisté se pokoušeli vybojovat útočné pásmo, ale vystavili se do ofsajdu. Hra tak bude pokračovat vhazováním ve střední třetině.
     
    51:34
    Jan Bambula dostal přihrávku před branku, kde byl tísněn, ale výborně se uvolnil. Dostal se až do zakončení, ale jeho bekhend po ledě skončil vedle branky.
     
    52:05
    Přihrávku do luxusní pozice před brankou dostal Jan Starý, jenž měl na holi snížení. Jeho pokus byl ale ještě sražen mimo branku, Piráti měli teď štěstí.
     
    52:58
    Jan Rudovský se pokoušel Piráty osvobodit vyhozením o mantinel. Puk ale netrefil ideálně a ten skončil na domácí střídačce. Domácí hráč následně něco pronesl a dostává osobní trest.
     
    52:58
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jan Rudovský – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    53:27
    Jozef Danielčák z pravé strany a Jakub Matai z levé. Dominik Pavlát si poradil s dvěma pokusy za sebou a nadále drží Piráty nad vodou.
     
    53:58
    Darby Llewellyn chtěl napodobit kolegu Stloukala a před brankou zakončoval také kličkou Tomáše Hertla. Americký útočník ale zakončil jen vedle branky.
     
    54:45
    Jakub Doktor dostal přihrávku před branku, kde mohl přidat druhou branku utkání. Jeho klička mu ovšem nevyšla a Havířov más stále šanci na zdramatizování.
     
    55:09
    Havířov právě vstřelil branku!
    A právě nyní hostující celek dramatizuje závěr duelu! Hned po vhazování se do kotouče mezi kruhy opřel LUKÁŠ BEDNÁŘ, jenž překvapil Dominika Pavláta v chomutovské brance: Asistence: Radek Veselý.
    55:09 Lukáš BEDNÁŘ - 3:2
     
    56:00
    Ani jeden celek nechce v závěru utkání chybovat a nějak to tak vypadá. Útok Chomutova bez zakončení střídala akce AZetu, která skončila na vestě připraveného Pavláta.
     
    56:22
    Dominik Pavlát následně nezachytil nahození od modré ideálně a v brankovišti se strhla menší mela. Domácí brankář vedení uhájil a ze strkanice nic nebylo.
     
    57:30
    Posledních stopadesát vteřin třetí třetiny. Hraje se urputný hokej a čeká se, co se stane. Havířov se pokouší dostávat do útoku, ale jejich snaha v posledních sekundách je lehce nepovedená.
     
    58:22
    Taková nahazovaná od obou celků je nyní k vidění. Už se čeká jen na útočnou situaci, při které by hosté mohli odvolat Aleše Stezku.
     
    59:08
    Hosté si nyní vybojovali útočné pásmo a Aleš Stezka je na střídačce Havířova!
     
    59:23
    Situace, která v chomutovské ROCKNET ARÉNĚ rozpoutala menší vášně. Radek Havel putuje na trestnou lavici a hosté budou hrát přesilovku šest na čtyři!
     
    59:23
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:36
    Prvotní snahu hostujícího celku ukončil Marek Tomica, který vybojoval kotouč a o mantinel jej poslal pryč z obranné třetiny.
     
    59:59
    V poslední sekundě poslal pumelici od modré čáry Lubomír Malina, který ale netrefil branku a Piráti berou tři body.
     
    Konec zápasu.
     
    Vyrovnané utkání mezi Chomutovem a Havířovem je za námi. Domácí položili základy výhry v první třetině, kdy se trefili Martin Rýgl a Petr Stloukal. Hosté v prostřední části snížili pomocí Dominika Cihláře. Ve třetí třetině se prosadili Jakub Doktor a Lukáš Bednář, těsnou výhru tak berou Chomutovští.

    Střely na branku: 27:29
     
    Z mé strany je to vše. Díky za pozornost a zase někdy na počtěnou. (18:30:19)
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 5. Rýgl (Pitule), 18. Stloukal, 45. Doktor (Piché) – 30. Cihlář (Fridrich, Kachyňa), 56. L. Bednář (R. Veselý)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Altrichter) – Žovinec, Rýgl, R. Havel, Blaha, Piché, Lang, Štochl – J. Sklenář, Suchý, J. Černý – Rudovský, Pitule, Stloukal – Tomica, J. Svoboda, Llewellyn – Chrpa, Doktor, Hlava.
    AZ Havířov: Matoušek (45. Stezka) – Mrowiec, Rašner, Matai, Kachyňa, Malina, Chroboček, Nepokoj – Kotala, Starý, Dvořák – L. Bednář, R. Veselý, Toman – Bambula, Maruna, Fridrich – Danielčák, Cihlář, O. Procházka.

    Rozhodčí: Kostourek, Valenta – Votrubec, Šimáň
    thejrc.org