Slavia – Kadaň 4:3 (kon.) | Poruba 2011 – Frýdek-M. 0:3 (kon.) | Chomutov – Havířov 3:2 (kon.)
Litoměřice – Vsetín 2:1 (kon.) | Přerov – Sokolov 3:1 (kon.) | Motor ČB – Prostějov 6:0 (kon.)
Benátky n/J – Ústí n/L 1:3 (kon.) | Jihlava – Třebíč 3:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:2 (2:0, 0:1, 1:1)
AZ Havířov
Sobota 07.12.2019, 16:00 • ROCKNET ARÉNA • Chance liga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše. Díky za pozornost a zase někdy na počtěnou. (18:30:19)
     
    Vyrovnané utkání mezi Chomutovem a Havířovem je za námi. Domácí položili základy výhry v první třetině, kdy se trefili Martin Rýgl a Petr Stloukal. Hosté v prostřední části snížili pomocí Dominika Cihláře. Ve třetí třetině se prosadili Jakub Doktor a Lukáš Bednář, těsnou výhru tak berou Chomutovští.

    Střely na branku: 27:29
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    V poslední sekundě poslal pumelici od modré čáry Lubomír Malina, který ale netrefil branku a Piráti berou tři body.
     
    59:36
    Prvotní snahu hostujícího celku ukončil Marek Tomica, který vybojoval kotouč a o mantinel jej poslal pryč z obranné třetiny.
     
    59:23
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:23
    Situace, která v chomutovské ROCKNET ARÉNĚ rozpoutala menší vášně. Radek Havel putuje na trestnou lavici a hosté budou hrát přesilovku šest na čtyři!
     
    59:08
    Hosté si nyní vybojovali útočné pásmo a Aleš Stezka je na střídačce Havířova!
     
    58:22
    Taková nahazovaná od obou celků je nyní k vidění. Už se čeká jen na útočnou situaci, při které by hosté mohli odvolat Aleše Stezku.
     
    57:30
    Posledních stopadesát vteřin třetí třetiny. Hraje se urputný hokej a čeká se, co se stane. Havířov se pokouší dostávat do útoku, ale jejich snaha v posledních sekundách je lehce nepovedená.
     
    56:22
    Dominik Pavlát následně nezachytil nahození od modré ideálně a v brankovišti se strhla menší mela. Domácí brankář vedení uhájil a ze strkanice nic nebylo.
     
    56:00
    Ani jeden celek nechce v závěru utkání chybovat a nějak to tak vypadá. Útok Chomutova bez zakončení střídala akce AZetu, která skončila na vestě připraveného Pavláta.
    55:09 Lukáš BEDNÁŘ - 3:2
     
    55:09
    Havířov právě vstřelil branku!
    A právě nyní hostující celek dramatizuje závěr duelu! Hned po vhazování se do kotouče mezi kruhy opřel LUKÁŠ BEDNÁŘ, jenž překvapil Dominika Pavláta v chomutovské brance: Asistence: Radek Veselý.
     
    54:45
    Jakub Doktor dostal přihrávku před branku, kde mohl přidat druhou branku utkání. Jeho klička mu ovšem nevyšla a Havířov más stále šanci na zdramatizování.
     
    53:58
    Darby Llewellyn chtěl napodobit kolegu Stloukala a před brankou zakončoval také kličkou Tomáše Hertla. Americký útočník ale zakončil jen vedle branky.
     
    53:27
    Jozef Danielčák z pravé strany a Jakub Matai z levé. Dominik Pavlát si poradil s dvěma pokusy za sebou a nadále drží Piráty nad vodou.
     
    52:58
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jan Rudovský – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    52:58
    Jan Rudovský se pokoušel Piráty osvobodit vyhozením o mantinel. Puk ale netrefil ideálně a ten skončil na domácí střídačce. Domácí hráč následně něco pronesl a dostává osobní trest.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 5. Rýgl (Pitule), 18. Stloukal, 45. Doktor (Piché) – 30. Cihlář (Fridrich, Kachyňa), 56. L. Bednář (R. Veselý)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Altrichter) – Žovinec, Rýgl, R. Havel, Blaha, Piché, Lang, Štochl – J. Sklenář, Suchý, J. Černý – Rudovský, Pitule, Stloukal – Tomica, J. Svoboda, Llewellyn – Chrpa, Doktor, Hlava.
    AZ Havířov: Matoušek (45. Stezka) – Mrowiec, Rašner, Matai, Kachyňa, Malina, Chroboček, Nepokoj – Kotala, Starý, Dvořák – L. Bednář, R. Veselý, Toman – Bambula, Maruna, Fridrich – Danielčák, Cihlář, O. Procházka.

    Rozhodčí: Kostourek, Valenta – Votrubec, Šimáň
    thejrc.org