Slavia – Kadaň 4:3 (kon.) | Poruba 2011 – Frýdek-M. 0:3 (kon.) | Chomutov – Havířov 3:2 (kon.)
Litoměřice – Vsetín 2:1 (kon.) | Přerov – Sokolov 3:1 (kon.) | Motor ČB – Prostějov 6:0 (kon.)
Benátky n/J – Ústí n/L 1:3 (kon.) | Jihlava – Třebíč 3:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Sobota 07.12.2019, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:23 Tomáš CHLUBNA - 3:1
     
    58:23
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tři body dnes zůstávají v Jihlavě, to je nyní více než pravděpodobné! Furch nedokázal vyhodit puk z předbrankového prostoru, Lukáš Anděl mu jej uzmul a vznikla situace, kde zůstali dva hráči Jihlavy sami před Jekelem. Anděl řešil situaci jednoduše, postrčil vedle sebe na TOMÁŠE CHLUBNU, který trefil prázdnou část branky – 3:1! Asistence: Lukáš Anděl.
    47:28 Ondřej MATÝS - 2:1
     
    47:28
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tenhle pardubický perníček Třebíči rozhodně nechutná! Domácí nakonec dokázali udržet kotouč v pásmu a ONDŘEJ MATÝS z osy hřiště nahrál na Petera Lichance, který se rozhodl nabruslit si mimo střelecký úhel, následně vrátil zpět pro Matýse, který už poměrně z těžké pozice vrátil puk do kasy – 2:1! Asistence: Peter Lichanec.
    38:38 Daniel KOLÁŘ - 1:1
     
    38:38
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tlak Jihlavy v posledních sekundách je korunován srovnávacím gólem 82 sekund před koncem třetiny! Buly nařízené v útočném pásmu vyhrál Fronk pod sebe na DANIELA KOLÁŘE, který z poměrně zajímavé pozice poslal přes obránce puk na branku. Pravděpodobně tam byla ještě teč jednoho z hostujících hráčů, neboť puk zalétl přímo do levé šibenice – 1:1! Asistence: Michal Machač.
    09:45 Šimon SZATHMÁRY - 0:1
     
    09:45
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč jde do vedení po krásné akci na jeden dotek a slavit může bývalý Jihlavák! Tomáš Havránek zavezl puk do útočného pásma, přes ŠIMONA SZATHMÁRYHO se dostal puk k Michalu Vodnému, bivakujícímu na levém křídle. Vodný na nic nečekal, z jedničky vrátil kotouč před prázdnou branku na Szathmáryho, který střelou do prázdné dává HST vedení – 0:1! Asistence: Michal Vodný.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 39. D. Kolář (Fronk), 48. Matýs (Lichanec), 59. Chlubna (Anděl) – 10. Szathmáry (Vodný)


    HC Dukla Jihlava: Jan Brož (Chaloupek) – J. Pohl (A), Vála, Staněk, D. Kolář, Půža, J. Holý, Piegl – Čachotský (C), Fronk, Machač – T. Harkabus, Poletín, Illéš – Anděl, Matýs, Chlubna – Vyvial, Juda, Lichanec.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – Forman, Nedbal (A), Hort, Szathmáry, Jenáček, Furch – Bittner, Tadeáš Král, Šťovíček (A) – Vodný (C), Nedvídek, T. Havránek – Michálek, Kunc, P. Kratochvíl – Malec, Havlát, Paták – Ferda.

    Rozhodčí: Čech, Jaroš – Podrazil, Axman

    Diváci: 1 966
    thejrc.org