Pardubice – Sparta 4:3 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
3:0 (2:0, 0:0, 1:0)
HC Oceláři Třinec
Sobota 07.12.2019, 12:00turnaj O Pohár DHL • 25. kolo
Partner:
     
    Je konec! Českobudějovičtí hokejisté zaslouženě vítězí. Soupeře nepustili do příliš gólových šancí, naopak třikrát sami skórovali a mohou se tak radovat z povedeného zápasu, kterým navázali i na včerejší vítězství proti Vítkovicím. (14:09:15)
     
    Konec zápasu.
     
    58:49
    Vojtěch Krcho poslal skvělou přihrávku před branku, kam si najížděl Matouš Masopust. Ten však v pravý čas do odkryté klece nezamířil, jeho pokus totiž končí nad horní tyčkou.
     
    57:15
    Adam Stránský si najel před branku, kam dosta přihrávku před její odkrytou část. Nakonec však v rychlosti kotouč až za brankovou čáru neprocpal. Puk končí za brankou domácího týmu.
     
    56:13
    Michal Ramik střílel z levého křídla z brankářova pohledu. Jeho pokus letěl na pravou tyč, ovšem zde se Dvořák dobře natáhl a s vypětím všech sil kotouč dostal mimo brankovou konstrukci. Parádní zákrok!
     
    54:58
    Nyní už se hrálo jen v útočném pásmu třineckých Ocelářů. Motor se ovšem zatím dobře brání a z původně pětiminutové přesilovky soupeře už zbývá jen něco málo přes minutu a půl
     
    53:36
    V oslabení se na opačnou stranu dostali také českobudějovičtí hráči, kteří dokonce kombinovali a dostali se do střeleckého pokusu. S. ním ale neměl brankář Suchánek výraznější problémy.
     
    52:39
    Marek Havránek napřáhl nam modré čáře a nebyl vůbec daleko od gólu. Jeho pokus proletěl přes skrumáž hráčů a kotouč se nakonec odrazil až od pravé tyčky z Dvořákovu pohledu.
     
    51:41
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Doktor – 5 min. + osobní trest do konce utkání, faul kolenem). Trest odpyká Anderle.
     
    50:17
    Ve hře ve čtyřech na obou stranách se toho moc nedělo. Ani jeden z brankářů nemusel zasahovat, nedošlo k ždánému ohrožení branky.
     
    48:17
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Hubata – 2 min. + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku). Trest odpyká Anderle.
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Plandor – 2 min. – hrubost).
     
    47:10
    Jaroslav Pouzar udržel kotouč pro svůj tým, načež ho poslal na Jakuba Čížka. Ten neměl moc prostoru, a tak zkusil nahodit na branku z větší dálky. Suchánek nakonec zasahovat nemusí.
     
    45:54
    Jahor Hracholski se agilně nacpal až před branku. Suchánka si položil a už to vypadalo, že zakončí přesně do odkryté části klece. Hostující brankář ale udržel beton, kde potřeboval, a nakonec ještě stihl zasáhnout.
     
    44:26
    Michal Silný dostal od Vojtěcha Krcha přihrávku přesně před branku. První jmenovaný z těchto míst pak nadvakrát zakončoval, Suchánek byl ale v tomto minisouboji úspěšnější, když kotouč udržel před brankovou čárou.
     
    43:25
    Jan Janoch se vrací zpět na ledovou plochu. Motor neměl v tomto oslabení moc práce a přežil jej bez větší úhony.
     
    42:24
    Jakub Čížek ujel v oslabení do útočného pásma. Už to vypadalo, že se kvůli střeleckému úhlu do šance nedostane, ale potom zakončil z bekhendu. Suchánek měl nakonec možná více práce, než by čekal, nakonec však puk v klidu rozehrává svému spoluhráči.
     
    41:25
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Janoch – 2 min., podrážení).
     
    40:56
    Patrik Najman dostal rychlou přihrávku na útočnou modrou čáru, odkud kotouč ihned poslal na branku. Suchánek nahození viděl a neměl problém s tím uschovat jej na své hrudi.
     
    40:23
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí jdou do tříbrankového vedení! Velmi důležitá trefa! Jakub Novák poslal přihrávku na pravý kruh, kde stál pohotový VOJTĚCH KRCHO, který z první propálil zřejmě mezi Suchánkovy betony. Asistence: Jakub Novák.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 4. Silný (Novák), 13. Masopust (Silný, Krcho), 41. Krcho (Novák)


    HC Motor České Budějovice: Dvořák (Ludvík) – Najman, Hubata, Remta, Pavlát, Novák, Doktor – Řezáč, Hrubec, Anderle, Hracholski, Masopust, Pouzar, Janoch, Schwartz, Janoch, Čížek, Silný, Krcho
    HC Oceláři Třinec: Suchánek (Švančara) – Mituchovič, Radzienciak, Jenáček, Vacula, Ciencala, Grygar, Šulák – Havránek, Krč, Stránský, Pastor, Geidl, Mastič, Konečný, Plandor, Matěj, Ramik, Dobša

    Rozhodčí: Horák – Jindra, Zíka
    ocianews.com