Třinec – Plzeň 5:2 (kon.) | Litvínov – Kladno 4:1 (kon.) | Sparta – Olomouc 1:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Zlín 3:6 (kon.) | Mountfield HK – Vítkovice 0:2 (kon.) | K. Vary – Liberec 3:2 (3:1 po s.n.)
Pardubice – Kometa Brno 6:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:2 (1:1, 1:0, 3:1)
HC Škoda Plzeň
Neděle 08.12.2019, 15:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 400) • Tipsport extraliga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:53 Vladimír DRAVECKÝ - 5:2
     
    58:53
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další nahození Ocelářů již končí v prázdné brance Plzně, je rozhodnuto. Martin Adamský poslal kotouč do středního pásma, kde si jej po souboji s Čerešňákem převzal VLADIMÍR DRAVECKÝ! Slovenský forvard měl jednoduchou práci v podobně dovezení kotouč do prázdné branky. Asistence: Martin Adamský, David Musil.
    55:45 Tomáš MERTL - 4:2
     
    55:45
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovku a stahují své manko na rozdíl dvou branek. Milan Gulaš si podržel kotouč na pravé straně útočného pásma, hostující kapitán pak našel volného TOMÁŠE MERTLA, který z první nedal Kváčovi žádnou šanci. Asistence: Milan Gulaš, Vojtěch Budík.
    53:26 Rostislav MARTYNEK - 4:1
     
    53:26
    Třinec právě vstřelil branku!
    Po sérii několika nepřesných rozehrávek na obou stranách se Oceláři pustili do bleskurychlé akce, která končí v síti! ROSTISLAV MARTYNEK dostal kotouč do středního pásma, rozjetý útočník Ocelářů si nabruslil do pravého kruhu pro vhazování a střelou ze zápěstí odrazil kotouč od horní tyče do Frodlovy branky! Asistence: Martin Adamský, David Musil.
    44:29 Matěj STRÁNSKÝ - 3:1
     
    44:29
    Třinec právě vstřelil branku!
    Rychlá protiakce domácích znamená třetí kotouč v plzeňské síti! MATĚJ STRÁNSKÝ se jako tak prodral mezi dvěma bránícími hráči a bekhendovou žabičkou poslal kotouč nad Frodlovo rameno! Asistence: Petr Vrána, Lukáš Krajíček.
    23:14 Michal KOVAŘČÍK - 2:1
     
    23:14
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají druhou přesilovku v zápase a otáčejí skóre na svou stranu! Matěj Stránský zavezl kotouč za Frodlovu branku, odkud přesně našel číhajícího MICHALA KOVAŘČÍKA! Třinecký útočník z bezprostřední blízkosti poslal kotouč za bezmocného Frodla! Asistence: Matěj Stránský, Martin Gernát.
    05:53 Michal KOVAŘČÍK - 1:1
     
    05:53
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ocelářům se v přesilovce příliš nedařilo, nakonec ale šťastně skórují a srovnávají krok! Nahozený kotouč se dostal k Dominiku Frodlovi, který jej zpracoval a chtěl vyhodit do středního pásma. Plzeňský gólman ale trefil jen dojíždějícího MICHALA KOVAŘČÍKA, od kterého se puk odrazil do branky! Bez asistence.
    02:36 Matyáš KANTNER - 0:1
     
    02:36
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté předvedli bleskurychlou akci a otevírají skóre dnešního utkání! MATYÁŠ KANTNER dostal přesný pas do jízdy od Vojtěcha Budíka, plzeňský forvard se po levé straně natlačil do útočného pásma a střelou pod lapačku poprvé v utkání propálil třineckého Kváču! Asistence: Vojtěch Budík.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 6. M. Kovařčík, 24. M. Kovařčík (M. Stránský, Gernát), 45. M. Stránský (P. Vrána, Krajíček), 54. Martynek (Adamský, D. Musil), 59. Dravecký (Adamský, D. Musil) – 3. Kantner, 56. Mertl (Gulaš, Budík)


    HC Oceláři Třinec: Kváča (Malík) – Gernát, Kundrátek, M. Doudera, Krajíček (C), Galvinš, D. Musil – M. Kovařčík, P. Vrána, M. Stránský – Hrehorčák, Marcinko (A), Dravecký – Hrňa, Polanský, O. Kovařčík – Adamský (A), Novotný, Martynek – Chmielewski.
    HC Škoda Plzeň: Frodl (Kolář) – Pulpán (A), Čerešňák, Jank, Budík, Moravčík, L. Kaňák, Vráblík – Kantner, Mertl (A), Gulaš (C) – Eberle, Kracík, Indrák – Straka, V. Němec, Pour – Rob, Kodýtek, Malát.

    Rozhodčí: Kika, Piragic (HRK) – Tošenovjan, Nothegger (AUT)
    thejrc.org