Vancouver – Buffalo 6:5 (po pr.) | Detroit – Pittsburgh 3:5 (kon.) | Tampa – San Jose 7:1 (kon.)
Florida – Columbus 4:1 (kon.) | Boston – Colorado 1:4 (kon.) | Carolina – Minnesota 6:2 (kon.)
St. Louis – Toronto 2:5 (kon.) | Nashville – New Jersey 6:4 (kon.) | Dallas – NY Islanders 3:1 (kon.)
Calgary – Los Angeles 4:3 (kon.) | Winnipeg – Anaheim 3:2 (kon.) | Florida – San Jose 5:1 (kon.)
konec
Florida Panthers
5:1 (2:1, 1:0, 2:0)
San Jose Sharks
Neděle 08.12.2019, 23:08 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že Sergej Bobrovskij se stal hlavní hvězdou zápasu, se loučím a přeji vám dobrou noc nebo příjemné sledování dalších zápasů NHL. (01:36:25)
     
    Československá stopa v utkání:

    Tomáš Hertl (SJS) 0+0, 1 střela, čas na ledě 17:52
     
    Hvězdy zápasu:

    1. Sergej Bobrovskij (FLA) 30 zákroků, 1 inkasovaný gól, 96,6% úspěšnost zákroků
    2. Aleksander Barkov (FLA) 1+1
    3. Jonathan Huberdeau (FLA) 0+2
     
    V poslední třetině se San Jose dočkalo i kratičké dvojnásobné početní výhody, kterou neproměnilo. Postupně se tlak Žraloků otupoval, což bylo naopak velmi důležité pro Floridu. Domácí mužstvo se tak raduje z vysokého vítězství. Sharks doplatili na promarněné šance a také na bránění předbrankového prostoru. Martin Jones s většinou inkasovaných gólů nemohl nic dělat, jelikož měl zakrytý výhled.

    Střely na branku: 33:31.
    Střely na branku ve třetí třetině: 11:10.
     
    Konec zápasu.
    58:31 Frank VATRANO - 5:1
     
    58:31
    Florida právě vstřelila branku!
    V útočném pásmu ztratil kotouč Tomáš Hertl. Puk pak po mantinelu doputoval k FRANKU VATRANOVI, jehož pokus z obranného pásma zamířil do tyče, od níž se odrazil do kasy. Asistence: MacKenzie Weegar a Aaron Ekblad.
     
    57:50
    Trochu překvapivě zamířil Martin Jones na střídačku, a tak je San Jose se šesti bruslaři ve hře. Ovšem zatím se nedokáže ani dostat do útočného pásma.
     
    57:18
    Znovu se Žraloci dočkali jen vyhození do středního pásma, kam se výborně vrátil Michael Matheson. Další útok Floridy byl přerušený, jenže Sharks vyhodili na další icing.
     
    56:19
    San Jose Sharks potřebuje hrát v útočném pásmu, ovšem nahození po mantinelu moc šancí nepřináší. Florida zatím závěr normální hrací doby kontroluje.
     
    54:59
    Přes osu hrací plochy do pravého kruhu vjel Vincent Trocheck, jehož zakončení bylo vysláno po ledě. Martin Jones se dobře přesouval a zakročil betonem.
     
    54:04
    Zpoza branky přihrával Tomáš Hertl, jenž viděl spoluhráče na hranici brankoviště. Kotouč cestou trefil hůl soupeře, a tak k zakončení nedošlo.
     
    53:12
    Na modrou čáru se musel vracet Brent Burns, který okamžitě vystřelil. Jeho pokus byl obráncem sražený k mantinelu, San Jose ale zůstává v útočném pásmu.
     
    Střely na branku: 28:27.
     
    52:30
    Na osu hrací plochy si najel Patrick Marleau, jenž chtěl zamířit k pravé tyčce. jenomže pokus byl nepřesný. Následně tak zakončil z pravé strany, ovšem Sergej Bobrovskij puk vyrazil před sebe a poté si připsal ještě zákrok betonem.
     
    52:04
    Nepřesnou přihrávku zachytil za brankou Brent Burns, jenž okamžitě vyhodil přes všechny čáry. San Jose pak prostřídalo unavenou čtveřici
     
    51:35
    Od pravého mantinelu znovu střílel Keith Yandle, jehož pokus našel mezi kruhy spoluhráčovu hůl. Hostující brankář byl tentokrát dobře postaven a kotouč zastavil.
    50:19 Brett CONNOLLY - 4:1
     
    50:19
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí celek využívá další početní výhodu a dost možná definitivně rozhoduje o osudu zápasu! Z pravé strany nahodil puk na branku Mike Hoffman, jehož pokus vyrazil Martin Jones před sebe. Ke kotouči se tak dostal BRETT CONNOLLY, jenž neměl problém zasunout černou gumu za dezorientovaného gólmana. Asistence: Mike Hoffman a Keith Yandle.
     
    Střely na branku: 24:26.
     
    50:12
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Brenden Dillon – 2 min., vysoká hůl + 2 min., sekání).
     
    48:57
    V rohu útočného pásma se nejlépe zorientoval Noel Acciari, který vybruslil mezi kruhy. Do zakončení mu vložil hůl Erik Karlsson, který černou gumu srazil k zadnímu mantinelu.
     
    47:39
    Za hostující obranu se vydal Brian Boyle, na kterého také mířila přihrávka. V posledním možném momentu do ní ale sáhl Brent Burns, který akci zamezil.
     
    46:26
    Od modré čáry se napřáhl Erik Karlsson, který ale směřoval přihrávku vedle branky. Marc-Édouard Vlasic domácí svatyni přestřelil a z druhé strany odkrytou branku minul zkušený Joe Thornton.
     
    46:00
    Jevgenij Dadonov se hnal do útočného pásma, kam mu dříve přejel spoluhráč. Florida je vykázaná zpátky do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    45:16
    San Jose může být rádo, že nebylo vyloučené. Ze střídačky naskočil Kevin Labanc, jenž se hned ujal kotouče. Ovšem spoluhráč, kterého střídal, byl ještě na hrací ploše.
     
    44:04
    Domácí mužstvo se už nikam nežene, další nahození mířilo za branku San Jose. Hráči v červených dresech se pak otočili směrem ke střídačce.
     
    43:18
    A znovu zablokovaný pokus, to když se mezi kruhy ocitl Brent Burns. Florida se poté s kotoučem schovala za branku a prostřídala své řady na ledové ploše.
     
    42:31
    Kevin Labanc si sjel blíže k brance, ale z pravého kruhu minul. Poté se od modré čáry ještě napřáhl Erik Karlsson, který zase trefil prvního bránícího soupeře.
     
    41:33
    Po souboji u mantinelu se kotouče chopil Colton Sceviour, jenž o hrazení vyhodil kotouč až za branku Sharks.
     
    40:44
    Z pravého kruhu vystřelil hodně nepřesně Logan Couture. Chvíli na to naskočil zpátky do hry Mike Hoffman, a tak je Florida už ve čtyřech.
     
    40:34
    San Jose si vyžádalo oddechový čas, aby si nejlepší hráči odpočinuli. Za chvíli začne totiž hodně zkrácené dvojnásobné početní výhoda!
     
    40:34
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Aaron Ekblad – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    40:23
    Erik Karlsson přihrál k levému mantinelu, odkud z jedné vystřelil Melker Karlsson. Jeho pokus ale chytil Sergej Bobrovskij, který se skvěle přesunul.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé části bylo mírně lepší San Jose, ovšem jediným zásahem v třetině se prezentoval domácí Michael Matheson, a tak je náskok Floridy dvoubrankový. Oba celky si vytvořily několik velkých šancí, které zůstaly neproměněné, což mrzí především Sharks. Budou se Panthers radovat z vítězství po šedesáti minutách?

    Střely na branku: 22:20.
    Střely na branku ve druhé třetině: 10:11.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:48
    Na levém kruhu se k vyraženému puku dostal znovu Logan Couture, jemuž dlouho trvalo než černou gumu zpracoval. Sergej Bobrovskij se tak stihl přesunout a následný slabý pokus pokrýt.
     
    39:00
    Z levého vrcholu kruhu se obrannou hráz pokusil propálit Logan Couture, jenž nastřelil prvního bránícího hráče. San Jose se ale i nadále udrželo v útočné třetině.
     
    38:52
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Mike Hoffman – 2 min., nedovolené bránění).
     
    Střely na branku: 21:17.
     
    38:41
    Sám na domácího brankáře se hnal Barclay Goodrow, který recept na překonání ruského maskovaného muže nenašel. Sergej Bobrovskij si pohlídal střelu mezi betony a je tak hrdinou okamžiku.
     
    38:29
    Marc-Édouard Vlasic udělal z modré čáry dva rychlé kroky, jenže znovu nemířil přesně. Jeho pokus vyhnal San Jose až do středního pásma.
     
    37:09
    Domácí celek se schoval za vlastní branku, kde Anton Strålman čekal až mu spoluhráči vystřídají. Po chvíli přišla laciná ztráta, ovšem Tomáš Hertl z mezikruží zamířil nepřesně.
     
    36:19
    Druhá perioda rychle plyne ke svému konci, San Jose je v ní o něco lepší. Ovšem stav zápasu stále hovoří pro mužstvo Floridy Panthers.
     
    35:22
    Spolupráce Karlssonů stála Sharks útočné pásmo. Erik totiž těžkou přihrávku nezastavil a musel znovu odcouvat do neutrální zóny.
     
    33:55
    Od pravého hrazení vystřelil do prvního soupeře Jonathan Huberdeau, San Jose pak hru vyvezlo do středního pásma, kde byla k vidění laciná ztráta.
     
    33:26
    Další pokus byl vyslán od mantinelu, jenomže Sergej Bobrovskij na střelu viděl, a tak černou gumu schoval do své výstroje.
     
    32:42
    Erik Karlsson dlouho otálel s rozehrávkou na útočné modré čáře, kotouč mu tak vypíchl Dominic Toninato. Ovšem švédský obránce si dal před soupeře tělo a celou situaci napravil.
     
    31:52
    Pokusem od modré čáry se prezentoval Josh Brown, do jehož nahození vložil hůl spoluhráč. Černá guma pak zamířila jen do rohu hrací plochy.
     
    31:16
    Sledujeme opravdu skvělý hokej, v němž není nouze o velké šance. Florida je v dvoubrankovém trháku, který se San Jose nedaří stáhnout.
     
    Střely na branku: 20:14.
     
    31:03
    A další velkou šanci zahodil Jevgenij Dadonov! Ruský útočník ujížděl sám na hostujícího brankáře, jenže jeho zakončení zamířilo nad horní tyčku.
     
    30:13
    Domácí mužstvo ujíždělo do dalšího přečíslení. Aleksander Barkov se pokusil o přihrávku na spoluhráče, ovšem Brent Burns položil hůl a akci překazil. Na druhou stranu se zase vydal Tomáš Hertl, který přihrál do pravého kruhu, odkud puk mířil znovu před branku. Jenže Mario Ferraro černou gumu do prostoru branky nezasunul.
     
    29:49
    To je až neskutečný zámek hostujícího mužstva! Střelu od modré čáry vyslal Brent Burns, jehož pumelici schoval ve výstroji Sergej Bobrovskij.
     
    28:52
    Před domácí brankou operovali Dylan Gambrell a Melker Karlsson. První jmenovaný nastavil hokejku, kterou směřoval puk do ruského gólmana.
     
    28:19
    Od pravého mantinelu vystřelil nepřesně Erik Karlsson, San Jose se dál drží na puku a kombinuje v útočném pásmu.
     
    Střely na branku: 17:10.
    26:32 Michael MATHESON - 3:1
     
    26:32
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers znovu unikají do dvoubrankového trháku! MICHAEL MATHESON si najel na střed modré čáry a nahozením zamířil přesně. Martin Jones toho znovu moc neviděl, protože na hranici brankoviště skvěle clonil Brett Connolly. Asistence: Aaron Ekblad a Frank Vatrano.
     
    25:52
    Z vrcholu pravého kruhu vystřelil Mike Hoffman, jehož pokus letěl dvacet čísel nad ledem k zadní tyči. Brankář Sharks byl znovu připravený a betonem černou gumu vyrazil.
     
    24:50
    San Jose se v oslabení dostalo do přečíslení! Před branku si sjížděl Melker Karlsson, jenž už mohl mířit do prázdné branky. Jenže Sergej Bobrovskij ještě natáhl nohu a betonem kotouč zastavil.
     
    24:16
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (MacKenzie Weegar – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Evander Kane – 5 min., bitka + 2 min., vyprovokování bitky).
     
    24:16
    MacKenzie Weegar a Evander Kane shodili rukavice a pobili se. Bitku jasně ovládl hostující útočník, jenž soupeři uštědřil více ran a ještě ho povalil na ledovou plochu.
     
    23:41
    Na útočné modré čáře ztratil černou gumu Erik Karlsson, jenže výborně se vrátil Marc-Édouard Vlasic, který za švédského kolegu zabral a akci přerušil.
     
    23:06
    Na modré čáře číhal Anton Strålman, ovšem Michael Matheson se rozhodl pro střelu od levého mantinelu. Hostující brankář byl skvěle připravený a kotouč schoval pod beton.
     
    22:16
    Michael Matheson vyslal zakončení od modré čáry, které ale bylo sražené do ochranné sítě. Následuje vhazování po pravé ruce hostujícího gólmana.
     
    21:02
    Do akce se tak znovu hnala Florida, která ujížděla do přečíslení. Přihrávku přes obránce dostal na pravou stranu Vincent Trocheck, jehož pokus do bližšího horního rohu branky pokryl Martin Jones.
     
    20:39
    Přihrávka Floridy mířila před branku, kde se po puku marně natahoval Brett Connolly. San Jose otočilo hru, ale o kotouč přišlo ve středním pásmu.
     
    20:20
    Hertlův útok vstoupil také jako první do druhé třetiny a byl to právě český útočník, kdo vyhrál vhazování. Po chvíli byla hra zastavena, nejspíše pro přihrávku rukou.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Do zápasu lépe vstoupila Florida, která se ujala dvoubrankového vedení. Ovšem San Jose našlo alespoň malou náplast, když snížilo. Jinak se ale hra přelévá ze strany na stranu a hraje se vyrovnaná partie. Sharks ke konci třetiny soupeře přehrávali, ovšem spousta pokusů míří vedle domácí svatyně.

    Střely na branku: 12:9.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    18:54
    San Jose Sharks se neotevíral cesta za dalším útokem, a tak přišlo vyhození přes všechny čáry. Následuje vhazování po levici hostujícího maskovaného muže.
     
    18:09
    Mezi dva obránce si to neohroženě namířil Aleksander Barkov, jemuž kotouč utekl k brankáři. Martin Jones pak na dvakrát schoval černou gumu pod výstroj.
     
    17:24
    San Jose se před branku ruského gólmana vrátilo a střelou z osy se činil Evander Kane. Jeho pokus mířil jen doprostřed brány, kde byl se zákrokem připraven Sergej Bobrovskij.
     
    17:02
    Dalším pokusem od modré čáry se prezentoval Brent Burns, jenž puk poslal vedle první tyče. Následně se Floridě podařilo posunout hru alespoň do středního pásma.
     
    Střely na branku: 8:7.
     
    16:41
    Po levé straně se do útočného pásma hnal Brett Connolly, jemuž spoluhráč přejel modrou čáru dříve. Pro ofsajd se hra přerušuje a vykazuje do neutrální zóny.
     
    15:40
    Od modré čáry vystřelil Brenden Dillon, jehož pokus se pokusil ještě tečovat Tomáš Hertl. Ovšem Sergej Bobrovskij znovu zasáhl a drží Floridu v těsném vedení.
     
    14:54
    S nahozením ze středního pásma měl pořádné potíže hostující brankář. Kotouč totiž před gólmanem skočil a od svoji hrany se odrazil. Martin Jones musel zasáhnout ramenem.
     
    13:25
    Přihrávkou před branku se prezentoval Dylan Gambrell, který viděl najíždějícího Noaha Gregora. ten do kouče jen plácl a ruský brankář jej vyrazil. K následné dorážce se ještě hnal Melker Karlsson, jenže ani on nemířil přesně.
     
    12:30
    Kotouč na modré čáře neudržel Brenden Dillon, který tak musel odcouvat do středního pásma. Poté se do pásma hnal Evander Kane, jenž zase nemířil přesně.
     
    12:08
    Na druhé také nepřesně vystřelil Mike Hoffman, poté se kotouče zmocnili Sharks, kteří vyhodili jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    11:27
    Český útočník si nahodil kotouč k zadnímu mantinelu a pak si ho sám vybojoval. Následně přišla střela z levé části, ale mířila jen nad branku.
     
    Střely na branku: 7:4.
    10:13 Kevin LABANC - 2:1
     
    10:13
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Také Žraloci využívají početní výhodu a rychle se vrací na dostřel! Z pravého vrcholu kruhu přesně vystřelil KEVIN LABANC, jenž poslal kotouč pod horní tyčku. Sergej Bobrovskij nic neviděl, jelikož těsně před ním operoval Timo Meier. Asistence: Erik Karlsson a Evander Kane.
     
    09:58
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Aaron Ekblad – 2 min., nedovolené bránění).
     
    09:50
    Hostující tým se hnal opět do pásma, z pravé strany pak přišlo zakončení. Kevin Labanc mířil na zadní tyč, ovšem jeho pokus byl sražený do ochranné sítě.
     
    08:39
    Další velká šance nebyla proměněna! Mezi kruhy si nabruslil Brett Connolly, jehož pokus z jedné byl zastaven soupeřem. Ovšem Martin Jones dobře vyjel a asi by puk zastavil.
    08:15 Aleksander BARKOV - 2:0
     
    08:15
    Florida právě vstřelila branku!
    Další krásná branka Floridy, která uniká do dvoubrankového trháku! Erik Karlsson se vykašlal na ALEKSANDERA BARKOVA, jenž po Dadonově přihrávce zametl černou gumu do odkryté branky. Asistence: Jevgenij Dadonov a Jonathan Huberdeau.
     
    07:57
    Těsně před modrou čárou si kotouč stáhl Kevin Labanc, jenž spoluhráče vystavil do ofsajdového postavení. Hra je tak vykázaná do středního pásma.
     
    07:23
    Od mantinelu mezi kruhy mířil Jonathan Huberdeau, jehož pokus vyrazil hostující brankář lapačkou před sebe. K následným dorážkám se ještě dostal Jevgenij Dadonov, jenže Martin Jones podržel San Jose.
     
    07:02
    Po vyhraném vhazování vyprodukovala Florida zakončení, které schoval Martin Jones do lapačky. Jednalo se o zákrok z kategorie lehčích.
     
    07:00
    Brent Burns byl spoluhráčem upozorněn, že se dostává pod tlak, a tak ofenzivně laděný obránce vyhodil po mantinelu přes všechny čáry.
     
    Střely na branku: 2:3.
     
    06:32
    Zakončením od modré čáry se prezentovala švédská hvězda, jejíž pokus mířil do lapačky ruského brankáře. Erik Karlsson chtěl využít clony před brankou, jenže spoluhráči se mu rozestoupili.
     
    05:50
    Florida se opět nacházela v útočné třetině, jenže kotouč létal jen po mantinelu. San Jose pak černou gumu zastavila za brankou a bude moci myslet na útok.
    04:31 Keith YANDLE - 1:0
     
    04:31
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí mužstvo se ujímá v přesilové hře vedení! Jonathan Huberdeau přihrál na modrou čáru, kde si směrem na střed odcouval KEITH YANDLE. Jeho nahození bylo přesné a zamířilo do pravé části branky. Výbornou práci odvedl také Jevgenij Dadonov, který od zadního mantinelu zaclonil před hostujícím gólmanem. Asistence: Jonathan Huberdeau a Aleksander Barkov.
     
    04:04
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Kevin Labanc – 2 min., držení).
     
    03:51
    K modré čáře se vrátil Kevin Labanc, jehož nahození bylo nepřesné. Pokus pak byl vyslán i z druhé strany modré čáry, ovšem Sergej Bobrovskij zasáhl.
     
    03:33
    Od levého hrazení zakončil Aleksi Saarela, jehož pokus zamířil do připraveného brankáře. Bude se vhazovat po pravici gólmana San Jose.
     
    02:54
    Střetnutí se hraje před poloprázdný hledištěm, takže atmosféra nebude ta pravá ořechová. Zatím se hraje také dosti opatrný hokej.
     
    01:45
    O kotouč se bojovalo v rohu útočného pásma domácího celku. Chvíli to vypadalo, že by Florida mohla pokračovat v tažení za vstřelenou brankou, ale přihrávku po mantinelu zachytil Erik Karlsson.
     
    00:38
    Tomáš Hertl zajel za brankou, kde se nacházela černá guma. Český útočník přihrával před branku, ovšem místo Tima Meiera našel jen soupeře.
     
    00:10
    Úvodní vhazování dalšího střetnutí NHL vyhrál centr Floridy. Domácí celek poslal kotouč za branku, kde už se nacházel Brent Burns.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Florida Panthers: Bobrovskij (Driedger) – Ekblad, Weegar, Strålman, Yandle, Brown, Matheson – Dadonov, Barkov, Huberdeau – Connolly, Trocheck, Hoffman – Acciari, Saarela, Vatrano – Sceviour, B. Boyle, Toninato.

    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Burns, Ferraro, E. Karlsson, Vlasic, Heed, Dillon – Goodrow, Couture, E. Kane – Marleau, Hertl, Meier – Labanc, J. Thornton, Sörensen – M. Karlsson, Gambrell, Gregor.

    Rozhodčí: Pollock, Rehman – Kovachik, Barton.
     
    San Jose Sharks

    Na opačné straně stojí nevyzpytatelné San Jose, který pro změnu okupuje desátou pozici západní konference. Žraloci mají na svém kontě dvaatřicet bodů. nicméně naprosto totožný počet bodů mají další tři celky. Ona situace v západní konferenci je hodně vyrovnaná, manko mezi druhým a jedenáctým celkem je pouze jedenáctibodová. San Jose v posledních dvou zápasech získalo jediný bod, avšak v obou případech se jednalo o porážku. Žraloci nejprve nestačili na vedoucí celek celé ligy, tedy Washington, kterému podlehli poměrem 2:5. Mnohem vyrovnanější byl souboji proti Carolině, ten dospěl až do samostatných nájezdů, které lépe zvládla právě Carolina.
     
    Florida Panthers

    Hokejisté Floridy se po sedmadvaceti kolech nacházejí na průběžné osmé pozici východní konference. Panteři doposud nasbírali jednatřicet bodů, přičemž na vedoucí Washington ztrácejí propastných osmnáct bodů. Domácí celek tohoto zápasu se navíc v posledních zápasech výsledkově trápí, z posledních pěti duelů vyhrál pouze v jediném, bylo tomu tak v souboji proti Nashvillu (3:0). Po této výhře ihned přišla na řadu porážka, Florida totiž na domácím ledě podlehla Minnesotě, která vyhrála výsledkem 4:2. Floridě se na domácím kluzišti zrovna moc nedaří, dohromady zde odehrála třináct duelů, ve kterých hned šestkrát prohrála.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Zámořská NHL má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Florida Panthers a San Jose Sharks.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 23:00.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 5. Yandle (Huberdeau, Barkov), 9. Barkov (Dadonov, Huberdeau), 27. Matheson (Ekblad, Vatrano), 51. Connolly (Hoffman, Yandle), 59. Vatrano (Weegar, Ekblad) – 11. Labanc (E. Karlsson, E. Kane)


    Florida Panthers: Bobrovskij (Driedger) – Ekblad, Weegar, Strålman, Yandle, Brown, Matheson – Dadonov, Barkov, Huberdeau – Connolly, Trocheck, Hoffman – Acciari, Saarela, Vatrano – Sceviour, B. Boyle, Toninato.
    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Burns, Ferraro, E. Karlsson, Vlasic, Heed, Dillon – Goodrow, Couture, E. Kane – Marleau, Hertl, Meier – Labanc, J. Thornton, Sörensen – M. Karlsson, Gambrell, Gregor.

    Rozhodčí: Pollock, Rehman – Kovachik, Barton

    Diváci: 11 340
    thejrc.org