Ostrava – Vítkovice 6:11 (kon.) | Hattrick Brno – Otrokovice 2:4 (kon.) | Pardubice – Black Angels 9:10 (kon.)
Střešovice – Chodov 6:4 (kon.) | Liberec – Česká Lípa 7:5 (kon.) | Královské Vinohrady – Sparta 5:4 (po pr.)
konec
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
6:11 (2:1, 2:6, 2:4)
1. SC TEMPISH Vítkovice
Neděle 08.12.2019, 17:00 • ČPP aréna, Ostrava • Livesport Superliga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
    59:07 Lukáš HERBLICH - 6:11
     
    59:07
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to už je pro domácí tým hodně kruté! Josef Rýpar trpělivě podržel míček na levém křídle a v pravý čas nahrál k hraně brankoviště LUKÁŠI HERBLICHOVI, jenž nadvakrát dosoukal míček do ostravské branky. Asistence: Josef Rýpar.
    58:30 Lukáš HÁJEK - 6:10
     
    58:30
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Žádné velké drama se konat nebude, neboť hosté chvíli před koncem dávají jubilejní desátý gól. Sládkovu střelu z pravé strany Souček zlikvidoval i s následnou dorážkou a LUKÁŠ HÁJEK už dokázal z vlastní poloviny trefit nikým nehlídanou branku. Asistence: Lukáš Řezanina.
    57:05 Jiří BAUER - 6:9
     
    57:05
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Tak přece jenom domácí korigují skóre a ještě dramatizují závěr zápasu! Michal Sládek přenesl hru k levému mantinelu na Eichnera, jehož oblouček v brankovišti tečoval JIŘÍ BAUER a Souček už byl bez šance. Asistence: Dominik Eichner.
    50:59 Josef RÝPAR - 5:9
     
    50:59
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    To se jen tak nevidí, Ostrava ve vlastní přesilovce dokonce inkasuje i podruhé! Po nenápadné ztrátě ve středu hřiště si vzal míček Firda a přihrál na levou stranu k JOSEFU RÝPAROVI, který se zakončením nijak neváhal a s přehledem propálil Bindera. Asistence: Ondřej Firda.
    50:37 Marek BRÄUER - 5:8
     
    50:37
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Po gólu v přesilovce skórují Vítkovice i v oslabení a dost možná rozhodují o své výhře! Šebestovo vyhození letělo k Šidnerovi, který ale fatálně podcenil situaci u půlící čáry a nechal se obehrát MARKEM BRÄUEREM, který skóroval z výpadu po pravém křídle. Asistence: Jan Šebesta.
    44:26 Matyáš ŠINDLER - 5:7
     
    44:26
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Důležitý gól naděje pro FBC! Dominik Eichner byl doslova vyhnán za pravý mantinel. Faul se nepískal a to domácím paradoxně pomohlo, neboť míček se díky Sládkovi dostal k MATYÁŠI ŠIDNLEROVI a ten ze středu trefil odkrytý kout branky. Asistence: Michal Sládek.
    38:40 Šimon KUCZERA - 4:7
     
    38:40
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ostravě se dobrý výsledek pomalu začíná vzdalovat! Bräuer šel do střely z první, která byla okamžitě sražená. Řezanina poté zprava rozehrál do brankoviště a tam míček z bezprostřední blízkosti dorazil do sítě ŠIMON KUCZERA. Asistence: Lukáš Řezanina.
    36:33 Jan ŠEBESTA - 4:6
     
    36:33
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a poprvé v utkání se tak některý z týmů utrhl na dvougólový rozdíl! Hájek posunul balonek na pravé křídlo, kde to z otočky zkusil JAN ŠEBESTA a Laja si při zákroku nešikovně srazil míček do vlastní branky. Asistence: Lukáš Hájek.
    32:01 Ondřej FIRDA - 4:5
     
    32:01
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vedení se opět překlápí na stranu Vítkovic! Ty více než půlminutu kombinovaly na vlastní půlce, až Hatala vše urychlil přihrávkou vpřed na ONDŘEJE FIRDU a ten bekhendem přidal svůj třetí kanadský bod. Asistence: Šimon Hatala.
    30:13 Dominik EICHNER - 4:4
     
    30:13
    Ostrava právě vstřelila branku!
    V polovině základní hrací doby pokračuje nesmírně vyrovnaná přetahovaná! Gattnar ztratil míček na levém křídle. Následoval rychlý protiútok Šindlera a jeho diagonální přihrávka na jednoduše skórujícího DOMINIKA EICHNERA. Asistence: Matyáš Šindler.
    29:21 Ondřej FIRDA - 3:4
     
    29:21
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté jdou podruhé v zápase do vedení! Po rozehrávce z obrany se míčku u levého mantinelu chopil ONDŘEJ FIRDA a prudkou střelou švihem rozvlnil síť za Lajovými zády. Asistence: Jan Šebesta.
    27:01 Lukáš HERBLICH - 3:3
     
    27:01
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Na začátku osmadvacáté minuty je znovu vyrovnáno! Ondřej Firda zůstal trestuhodně zapomenut na pravé straně, kde naservíroval míček LUKÁŠI HERBLICHOVI a ten už to měl při zakončení jednoduché. Asistence: Ondřej Firda.
    24:03 Dominik KLIMSCHA - 3:2
     
    24:03
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Skvělá reakce domácího týmu na inkasovaný gól! Tomáš Sovják převzal míček od Zapletala a otočil těžiště hry na pravou stranu, odkud Ostravě vrátil vedení DOMINIK KLIMSCHA. Asistence: Tomáš Sovják.
    23:18 Marek BRÄUER - 2:2
     
    23:18
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hrubý před odchodem na střídačku přenechal míček MARKU BRÄUEROVI, který se nenápadně posunul za půlící čáru a ranou golfákem propálil brankáře Laju. Asistence: Lukáš Hrubý.
    13:03 Jiří BAUER - 2:1
     
    13:03
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Domácí otáčí skóre! Opět u toho byl Eichner, který si dobře pokryl míček proti smečce soupeřů a předal ho JIŘÍMU BAUEROVI, jenž si na levé straně vyběhl do lepšího úhlu a trefil přesně k zadní tyči. Asistence: Dominik Eichner.
    11:02 Dominik EICHNER - 1:1
     
    11:02
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Hráči FBC jsou odměněni za svou aktivitu vyrovnávajícím gólem. Z levého křídla už dokázal brankáře Součka prostřelit DOMINIK EICHNER. Předcházela tomu rozvážná kombinace na vlastní polovině, kterou vyšperkoval přihrávající Bauer. Asistence: Jiří Bauer.
     
    04:42
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Papírový favorit se v páté minutě ujímá vedení! Lukáš Řezanina poslal z hloubi pole prudkou přihrávku směrem k brankovišti, kde se pohotovou střelou blýskl LUKÁŠ HÁJEK. Asistence: Lukáš Řezanina.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 12. Eichner (J. Bauer), 14. J. Bauer (Eichner), 25. Klimscha (Sovják), 31. Eichner (Šindler), 45. Šindler (Sládek), 58. J. Bauer (Eichner) – 5. Hájek (Řezanina), 24. Bräuer (Hrubý), 28. Herblich (Firda), 30. Firda (Jan Šebesta), 33. Firda (Hatala), 37. Jan Šebesta (Hájek), 39. Kuczera (Řezanina), 51. Bräuer (Jan Šebesta), 51. Rýpar (Firda), 59. Hájek (Řezanina), 60. Herblich (Rýpar)


    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Laja (41. Binder) – Švajný, Lipový, Posselt, J. Bauer, Moravčík – Sovják, Juhaňák, Stejskal – Šindler, Eichner, Daniš – Klímek, Sládek, Dohnal – Kaloč, Zapletal, Klimscha.
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Bogdanski) – Kuczera, Řezanina, Děček, Jurdzin – Hrubý, Firda, Sladký – Gattnar, Jan Šebesta, Herblich – Rýpar, Hájek, Hatala – Bräuer, Malina, Besta.

    Rozhodčí: Kačer, Vašíček

    Diváci: 255
    thejrc.org