Košice – Detva 3:2 (kon.) | Banská Bystrica – Poprad 1:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – MAC Budapešť 1:2 (kon.)
Miskolc – Nové Zámky 5:4 (1:0 po s.n.) | Michalovce – HC Slovan 2:5 (kon.) | Trenčín – Nitra 2:0 (kon.)
po s.n. (1:0)
DVTK Jegesmedvék Miškovec
5:4 (1:0, 1:2, 2:2 - 0:0)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Neděle 08.12.2019, 17:30Tipos Extraliga (SR) • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.
     
    Prajem vám príjemný nedeľný podvečer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápas okrúhleho 30. kola Tipsport ligy, v ktorom uvidíme aj duel tímov z dolnej časti tabuľky. DVTK Miškovec doma privíta HC Mikron Nové Zámky. Stretnutie sa začína o 17:30 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    Hokejisti Miškovca ťahali už nelichotivú štvorzápasovú sériu prehier, počas ktorej prehrali s Trenčínom 2:0, s Banskou Bystricou doma 1:4 a vonku 4:2, s Nitrou 2:5, no v poslednom zápase Tipsport ligy dokázali na ľade Michaloviec predviesť diametrálne odlišný sebavedomý výkon a súpera na jeho ľade zdolali presvedčivo 3:6. Miškovec sa momentálne v tabuľke nachádza na 7. mieste so ziskom 41 bodov a skóre 77:64. Na šiesty Poprad DVTK stráca tri body a pred ôsmymi Michalovcami je o bod vpred.

    Nové Zámky sa na tom tabuľkovo nachádzajú podstatne rozdielne. Takisto v posledných piatich zápasoch prehrali so súpermi štyrikrát. Pripísali si prehry proti DVTK 4:1, proti Popradu 1:3, s Detvou vysoko 6:3 a naposledy v regionálnom krajskom derby podľahli Nitre tesne 2:1. Jediné víťazstvo sa zrodilo naposledy 3. decembra, na domácom ľade porazili Zámky Budapešť 5:3. Zámčanom teda v tabuľke patrí 12. miesto so ziskom 22 bodov a skóre 65:97. Rovnaký počet bodov má aj posledný Mikuláš a jedenásta Budapešť má na konte 26 bodov.

    V tejto sezóne sa odohrali zatiaľ dva vzájomné zápasy a v oboch boli úspešnejší hokejisti Miškovca. Tí najprv 11. októbra zvíťazili 4:6 a následne v už spomínanom zápase zdolali Zámky 4:1.
     
    Úvodné zostavy:

    DVTK Miškovec: Adorján – Ross, Dudás, Láda, Vandane, Göz, Vojtkó, D. Kiss – Beavuiller, Vas, Reszegh – Harrison, St. Pierre, Rodman – Miskolczi, Galanisz, P. Kiss – Lövei

    HC Mikron Nové Zámky: Kristín – Ordzovenský, Hatala, Fereta, Drtina, Mikuš, Hain, Šmach, Pavúk – Stupka, Hruška, Pospíšil – Rogoň, Urban, Jurík – Andrisík, Holovič, Fábry – Mikula.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:26
    Domáci sú od začiatku duelu aktívnejší. Od modrej čiary sa k delovke dostal Nick Ross. Kristín dokázal jeho strelu bezpečne vyraziť.
     
    00:44
    Hostia sa ubránili pred úvodným náporom hráčov v červených dresoch. Z obranného pásma novú akciu rozbieha Fereta.
     
    01:18
    Od modrej čiary sa k strele dostal Vandane, jeho zakončenie bolo zblokované. Dopredu potom smerovali Zámčania, spoza ľavého kruhu vypálil Juraj Jurík a Adorján odolal.
     
    01:39
    Vhadzovalo sa po pravej ruke brankára Adorjána. Hostia síce ovládli vhadzovanie, no puk prenikol von z útočného pásma.
     
    02:44
    Hatala prišiel o puk v útočnom pásme, k puku sa potom dostal jeho kolega z obrany Ordzovenský, ktorý musel rozohrávať zo stredného pásma.
     
    03:20
    Dudás iba nahodil puk do útočného pásma a jeho spoluhráči sa snažili korčuľovať za pukom, no získať sa im ho nepodarilo.
     
    03:56
    Andrisíkova krížna prihrávka došla na hokejku Samuela Haina, ktorý prudko strieľal. Jeho strelecký pokus letel mimo bránky.
     
    04:34
    Miskolczi smeroval s pukom dopredu po ľavom krídle a iba nahodil po mantineli za bránku. Tam si už puk prevzali hokejisti Nových Zámkov.
     
    05:07
    Vojtkó nezachytil puk na modrej čiare, domáci opäť nahodili dopredu a puk je znovu na hokejkách hráčov Nových Zámkov.
     
    05:46
    Beauviller bojoval o puk v rohu klziska, veľmi sa mu však nepodarilo dostať sa do zakončenia.
     
    06:05
    K puku sa pred bránkou dostal Juraj Jurík, ktorý bol v ideálnej pozícii, no puk mu unikol z hokejky a nedokázal už vystreliť.
     
    06:56
    Andrisík prekorčuľoval s pukom po ľavom krídle a nahadzoval puk na bránku. Adorján vytesnil puk na ochrannú sieť.
     
    07:14
    Sledujeme ďalšie prerušenie hry. Za cenu zakázaného uvoľnenia sa teraz oslobodili hokejisti Miškovca a hra sa teda sťahuje pred Adorjána.
     
    07:49
    Urban nepríjemne strieľal od modrej čiary. Juraj Jurík operoval pred bránkoviskom a narobil značné problémy Adorjánovi, ktorý chvíľu nevedel, kde má puk.
     
    08:14
    Z ľavého kruhu sa k strele dostal Francis Beauviller, ktorého strelecké zakončenie skončilo priamo v lapačke Mateja Kristína.
     
    08:42
    Novozámčania sa nepresne vysunuli v strednom pásme. Stupka si nedokázal prihrávku spracovať, zakázané uvoľnenie však z toho nebude.
     
    09:12
    Na modrej čiare napriahoval Davis Vandane. Jeho tvrdá delovka letela mimo priestoru bránky a hráči DVTK ostali na puku.
     
    09:48
    Rodman aktívne napádal rozohrávku Nových Zámkov a podarilo sa mu vytvoriť značné problémy pre hosťujúcu defenzívu.
     
    10:21
    Šikovne z ľavej strany prenikal Balázs Göz, ktorý sa s pukom pretlačil až pred Kristína. Jeho akciu zakončoval Patrik Kiss bekhendom, ale Kristín odolal.
     
    10:39
    Prihrávku z obranného pásma si na modrej čiare rukou zastavil Ordzovenský, no napokon už z toho bol iba ofsajd.
     
    11:07
    Juríkova prihrávka skončila na modrej čiare na hokejke Drtinu, ktorý nepríjemne pálil. Adorján všetko videl a dokázal patrične zakročiť.
     
    11:47
    Rodman potiahol krídelnú akciu po pravej strane a podarilo sa mu získať útočné pásmo. Jeho spoluhráči ho však nepodporovali tak, ako by si možno predstavoval.
     
    12:16
    Prvú presilovku v zápase si zahrajú domáci. Radim Hruška dostáva dve minúty za držanie.
     
    12:47
    K strele sa snažil dostať Galanisz, no nepodarilo sa mu od mantinelu natlačiť pred bránku.
     
    13:08
    Dobre domácu rozohrávku napádal Urban, ktorý znepríjemnil život Vandaneovi a získal cenné sekundy pre svoje mužstvo.
     
    13:40
    Prihrávka na Nicka Rossa na modrú čiaru bola veľmi kostrbatá a Ross si ju dokonca spracúval až v strednom pásme a bol z toho teda ofsajd.
     
    14:06
    Miškovec dal gól!
    DVTK napokon využíva presilovú hru a v zápase sa dostáva do vedenia. Rodman zachytil nahodený puk pred bránkou, krížom nahral na ľavý kruh TAMÁSOVI RESZEGHOVI, ktorý strelou z prvej do prázdnej bránky otvoril skóre. Na ľadovú plochu začali z hľadiska padať plyšové hračky, a tak budeme chvíľu bez hokeja.
    Asistencie: David Rodman, Martin St. Pierre.
     
    14:25
    V hre sa už pokračuje, sledovali sme súboje o puk pri mantineli v obrannom pásme Nových Zámkov, úspešnejší napokon boli hostia.
     
    14:38
    Ihneď po vhadzovaní v útočnom pásme vypálil spoza pravého kruhu Tomáš Pospíšil a nemieril naozaj zle. Adorján musel zakročiť.
     
    15:16
    Reszegh získal útočné pásmo a posunul puk dozadu na obrancu Nicka Rossa. Jeho tvrdá delovka sňala masku z hlavy Kristína a hra musela byť prerušená.
     
    15:41
    St. Pierre vymýšľal prihrávku spoza bránky, no veľmi sa mu nepodarilo nikoho pred bránkoviskom nájsť. Pri puku sa teda ocitli hostia.
     
    16:10
    V útočnej aktivite bol Andrisík, ktorý sa snažil hľadať nakorčuľovaného Fábryho, no krížna prihrávka na jeho hokejku neprešla.
     
    16:38
    Beauviller prenikal dopredu po ľavom krídle. Hain ho však dokázal od puku odstaviť. Napokon Novozámčania rozohrali a dopustili sa icingu.
     
    17:05
    Zaujímavá príležitosť vznikla po Beauvillerovom pohybe po ľavom krídle, ktorý pred bránku posúval Reszeghovi, no ten z prvej bránu minul!
     
    17:33
    Nápor domácich pokračoval. Puk vyviezol na modrú čiaru Vas a posielal ho na bránku. Jeho nahodenie skončilo na Kristínovi.
     
    18:21
    St. Pierre získal puk v útočnom pásme a snažil sa hľadať svojich spoluhráčov, hráči DVTK ho však napokon nezastihli.
     
    18:48
    Vandane šikovne prenechal puk Patrikovi Kissovi, ktorý podporil ofenzívu, vystrelil z kruhu a Kristín dobrým zákrokom zabránil druhému gólu vo svojej sieti.
     
    19:22
    Vas sa takmer dostal k puku počas rozohrávky Nových Zámkov, len tesne minula prihrávka jeho hokejku.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    V úvodnej časti hry sme videli aktívnejšiu hru predovšetkým od hráčov Miškovca. Domáci sa dostali aj do vedenia, keď v 15. minúte zužitkoval presilovku Reszegh.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:26
    Hostia sú pri puku v útočnom pásme, Fábry od zadného mantinelu však nedokázal nikomu prihrať.
     
    20:46
    Beauviller sa natlačil dopredu po pravom krídle a snažil sa prekvapiť Kristína. Brankár Nových Zámkov bol pripravený.
     
    21:12
    Rogoň prenikol dopredu po ľavom krídle, jeho zakončenie spoza ľavého kruhu však letelo iba mimo brány.
     
    21:44
    Mikušova propagačná strela od modrej čiary skončila priamo v lapačke Attilu Adorjána.
     
    22:39
    Po osi ihriska sa dopredu pretlačil Tomáš Urban, k zakončeniu sa však nedostal, ale pre svoj tím vybojoval aspoň útočné pásmo.
     
    23:38
    Domáci urobili chybu v rozohrávke a do dobrej pozície spomedzi kruhov sa dostal Tomáš Urban. Jeho strelecké zakončenie mierilo na Adorjánovu vyrážačku.
     
    24:40
    Stupka vysunul po pravom krídle Pospíšila, ktorý zamieril s pukom do rohu klziska, no tam ho odstavil od puku pomerne ľahko Balázs Láda.
     
    24:58
    Domáci nejavili záujem o útok, a tak sa dopredu vyrútil Patrik Rogoň, ktorý strieľal z pravého kruhu, no mieril iba na Adorjána.
     
    25:24
    Nádejne vyzerala aj individuálna akcia Miskolcziho po pravom krídle. DVTK získal útočné pásmo a k puku sa potom dostal Galanisz.
     
    25:53
    Beauviller po zákroku Drtinu za bránkou spadol a následne dával puk pred bránku, kde bol Reszegh, ale cez obrancu Nových Zámkov puk nespracoval.
     
    26:24
    Andrisík sa skúsil presadiť po pravom krídle. Dostal sa však do ťažkého uhla a odtiaľ to namieril iba mimo priestoru bránky.
     
    26:47
    Fábry prihrávkou v útočnom pásme posunul puk na modrú čiaru Pospíšilovi, ktorý vystrelil. Adorján veľa toho nevidel, ale strelu dokázal vyraziť.
     
    27:06
    Uvidíme presilovku v podaní Nových Zámkov. Martin St. Pierre dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    27:45
    Výbornú krížnu prihrávku dostal od Rogoňa na pravý kruh Juraj Jurík, ktorý pálil z prvej a Adorján musel poriadne zakročiť.
     
    28:27
    HC Nové Zámky dali gól!
    Hostia predsa len využívajú presilovku a vyrovnávajú stav stretnutia. Ordzovenského strela od modrej mierila na Adorjánov betón. Puk sa odrazil na hokejku VÁCLAVA STUPKU, ktorý z prvej dorazil do bránky.
    Asistencie: Peter Ordzovenský, Andrej Hatala.
     
    29:03
    Domáci smerovali dopredu po ľavej strane, Harrisonovi sa však nepodarilo pretlačiť cez obrancov Nových Zámkov.
     
    30:18
    Sledujeme ďalšie vylúčenie. Na dve minúty za podrazenie odchádza na trestnú lavicu Mátyás Vojtkó.
     
    30:49
    Novozámčania museli útočné pásmo nadobudnúť postupným útokom a vcelku sa im to aj podarilo a už sú usadení v útočnom pásme.
     
    31:18
    Pospíšil si perfektne s Urbanom vymenil puk v útočnom pásme, Urban už bol v gólovej príležitosti, no vrátil puk Pospíšilovi, ktorý už nedokázal strieľať z dobrej pozície.
     
    31:48
    Ešte stále trvá presilová hra Novozámčanov. Hostia sú usadení v pásme a zatiaľ túto presilovku hrajú dobre.
     
    32:14
    Jurík sa krížnou prihrávkou snažil nájsť Holoviča v záverečných presilovkových sekundách, no nepodarilo sa mu to. Puk prenikol iba do rohu klziska.
     
    33:07
    Dudás prenikol dopredu, strieľal spoza Mikuša. Kristín po dlhšej dobe zaznamenal úspešný zákrok, strelu Dudása zachytil do svojej lapačky.
     
    33:44
    Pri puku sú momentálne hostia, Ordzovenský je s pukom za vlastnou bránkou a snaží sa nájsť voľných spoluhráčov.
     
    34:40
    Presilovku budú hrať hokejisti Miškovca. Marek Drtina dostáva dve minúty za hrubosť.
     
    35:02
    Ryan Harrison mal k dispozícii príležitosť z tesnej blízkosti bránky, bekhendom však zasunul iba na telo Kristína!
     
    35:44
    HC Nové Zámky dali gól!
    Vo vlastnom oslabení strhávajú vedenie na svoju stranu Novozámčania. Vandane nezachytil vyhodený puk, dostal sa k nemu MARCEL HOLOVIČ, ktorý šiel sám na bránku a peknou strelou do zadnej hornej žrde prekonal Adorjána.
    Asistencie: Radim Hruška, Branislav Fábry.
     
    36:31
    St. Pierre krížnou prihrávkou dával puk do rohu klziska, kde bol Rodman, no napokon sa mu nepodarilo zakončiť.
     
    36:53
    Miškovec dal gól!
    Domáci vyrovnávajú! Rodman sa elegantne zbavil obrancu na pravom kruhu a zakončil do betónov brankára Kristína. K puku si našiel cestu MARTIN ST. PIERRE a zblízka dorazil puk do bránky.
    Asistencia: David Rodman, Davis Vandane.
     
    37:44
    Po vyhratom buly v útočnom pásme pálil spoza ľavého kruhu Nick Ross. Jeho strelecké zakončenie Kristín dokázal vyraziť.
     
    38:14
    Puk cez všetky čiary v tejto chvíli nedovolene vyhodil Peter Ordzovenský a je z toho zakázané uvoľnenie hostí.
     
    38:42
    Stupka poslal puk preč po mantineli cez ľavé krídlo. Okamžite hostia striedali.
     
    39:22
    Jurík to šikovne mieril spoza pravého kruhu. Adorján nevidel na chvíľu puk, ale napokon dokázal zasiahnuť.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V prostrednej časti hry sme videli tri góly. Najprv v 29. minúte vyrovnal Stupka a hostí poslal do vedenia Holovič. Radosť Zámkov však netrvala dlho, v 37. minúte hneď vyrovnával St. Pierre.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:24
    Stupka nahadzoval puk od modrej čiary na brankára Adorjána, ktorý bezpečne vyrazil na opačnú stranu.
     
    40:46
    HC Nové Zámky dali gól!
    Nové Zámky vstupujú do tretej tretiny s gólom. Strelu Feretu od modrej čiary dokázal spred bránkoviska tečovať TOMÁŠ URBAN a puk zapadol do Adorjánovej bránky.
    Asistencie: Václav Stupka, Samuel Fereta.
     
    41:28
    Jurík dokázal vybojovať puk na modrej čiare, prenikol do pásma a krížom našiel Petra Mikuša. Jeho tvrdá delovka letela vedľa bránky.
     
    42:27
    Rozohrávka teraz domácim hráčom nevyšla. Puk prešiel cez celé klzisko a je z toho zakázané uvoľnenie.
     
    42:49
    Dobrú strelu spomedzi kruhov predviedol Tomáš Urban, ktorý je značne pri chuti, tentokrát však recept na brankára Adorjána nenašiel.
     
    43:17
    Pred bránkou Zámkov vznikla poriadna trma-vrma. Dudásovu strelu Kristín vyrazil, následne sa k dorážke ešte dostal Beauviller, ale Kristín úspešne zasiahol.
     
    43:44
    Presilovku získavajú hráči Nových Zámkov. Balázs Láda dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    44:13
    Urban bol teraz znovu osamotený pred Adorjánom, blafákom ho pekne rozhýbal, ale napokon z čistej šance neprekonal!
     
    44:52
    Hráči Miškovca teraz získavajú podstatné množstvo sekúnd, keďže napadli rozohrávku súpera a puk istý čas podržali pri mantineli v rohu klziska.
     
    45:38
    Ordzovenského delovka od modrej čiary bola Adorjánom zastavená a pri puku sa ocitol Stupka a udržal pásmo.
     
    45:58
    Láda je už na ľade a videli sme akciu domácich. Od modrej čiary prudko pálil Francis Beauviller. Jeho tvrdá delovka mierila na Kristínove betóny.
     
    46:19
    Jesse Dudás napriahol za ľavým kruhom a delovkou príklepom vypálil. Kristín vyrazil strelu na ochrannú sieť a hra je prerušená.
     
    46:43
    Z ničoho nič sa k príležitosti spomedzi kruhov dostal David Rodman. Jeho strelecký pokus skončil na Kristínovi.
     
    46:55
    Miškovec dal gól!
    Domáci predsa len klopali na bránu vyrovnania a podarilo sa im preniknúť dnu a vyrovnať. St. Pierre potiahol puk po ľavom krídle, prihrávkou pred bránku našiel DAVIDA RODMANA, ktorý narazil do Kristína a puk takým padáčikom dopadol za bránkovú čiaru.
    Asistencia: Martin St. Pierre.
     
    47:43
    Do útočného pásma sa za nahodeným pukom hrnul Fábry, ktorý však bol iba v rohu klziska sám proti trojici protihráčov.
     
    48:52
    Hain pálil od modrej čiary. Jeho strelecký pokus nebol úplne presný, letel vedľa Adorjánovej bránky.
     
    49:22
    Dávid Lovei sa snažil samostatne presadiť. Obstrelil obrancu Mikuša a brankár Kristín bezpečne lapačkou zakročil.
     
    49:38
    Andrisík vykorčuľoval dopredu po pravom krídle a z kruhu mieril na bránku. Adorján bezpečne zakročil a hráči Miškovca môžu pokračovať dopredu.
     
    50:10
    Pospíšil prechádzal do útočného pásma stredom ihriska, no napokon medzi kruhmi mu puk skĺzol z čepele a prišiel o možnosť na zakončenie.
     
    50:20
    Presilovku budú hrať hokejisti Nových Zámkov. Martin St. Pierre si odsedí dve minúty za príliš veľa hráčov na ľade.
     
    50:43
    Fereta sa snažil tečovať delovku Drtinu. Veľmi sa mu to nepodarilo, Adorján vyrazil a domáci sa oslobodili.
     
    51:08
    Švihom z pravého kruhu sa snažil presadiť Václav Stupka, no netrafil priestor bránky. Hostia však útočné pásmo udržali.
     
    51:44
    Miškovec sa naďalej celkom dobre bráni v oslabení, v tejto chvíli domáci bezpečne vyhodili puk cez všetky čiary.
     
    52:22
    Novozámčanom už vypršala presilovka, ale napriek tomu sa hostia držia v útočnom pásme.
     
    52:34
    Nové Zámky budú aj naďalej hrať v početnej výhode. Davis Vandane dostáva dve minúty za krosček.
     
    53:08
    Beauviller sa dostal s pukom do útočného pásma, bol v súboji jeden proti jednému s Drtinom, presadiť sa nevedel.
     
    53:29
    Domáci opäť vyhadzujú puk preč z pásma a zatiaľ toto oslabenie zvládajú.
     
    54:07
    Strelou z pravého kruhu to skúsil Stupka, ale netrafil priestor bránky. Zámčania však pokračujú s pukom v pásme.
     
    54:19
    HC Nové Zámky dali gól!
    Hostia využívajú túto presilovku a dostávajú sa opäť do vedenia! Pospíšil perfektnou krížnou prihrávkou z ľavého kruhu našiel pred bránkou pripravenú hokejku VÁCLAVA STUPKU, ktorý len ťukol do puku a skóroval zblízka.
    Asistencia: Tomáš Pospíšil.
     
    55:01
    Domáci po inkasovanom góle ihneď zamierili s pukom do útočného pásma a snažili sa byť aktívni. Strelu sme zatiaľ nevideli.
     
    55:31
    Miskolczi zaujímavo obišiel Drtinu a následne z kruhu hľadal prihrávkou Galanisza, no krížna prihrávka neskončila na jeho hokejke.
     
    56:08
    Z ľavého kruhu sa Kristína pokúsil ohroziť Patrik Kiss. Jeho strelecký pokus skončil v lapačke novozámockého gólmana.
     
    56:30
    Pospíšilovi sa medzi kruhmi ukazoval Fábry, ktorý by už teoreticky šiel sám na bránku, no krížna prihrávka letela iba k domácemu hráčovi.
     
    56:50
    Výhodu nezískava ani jedno mužstvo. Na dve minúty za nedovolené bránenie je vylúčený Branislav Fábry a dve minúty za krosček dostáva David Rodman. Hrá sa 4 proti 4.
     
    57:29
    Hostia poslali puk preč cez celé klzisko, zakázané uvoľnenei to však napokon nie je.
     
    58:08
    Pri puku sú hráči Nových Zámkov, ktorí nový útok rozvíjajú spoza brankára Kristína a rozhodne sa nikam neponáhľajú.
     
    58:34
    Hra je prerušená a domáci tréner Rodman si berie oddychový čas.
     
    58:34
    Brána Miškovca ostáva prázdna a budeme svedkami power-play zatiaľ piatich proti štyrom. Vhadzuje sa pred Kristínom.
     
    58:52
    Oba tímy už sú v plnom počte a začína sa teda powerplay šiestich proti piatim.
     
    59:12
    Brankár Adorján sa musel vrátiť do brány, pretože sa vhadzovalo v obrannom pásme DVTK. Videli sme tvrdý súboj Ordzovenského s jedným z hráčov.
     
    59:24
    Vandane pálil spoza ľavého kruhu, strela bola blokovaná, Adorján už korčuľuje na striedačku.
     
    59:43
    Ďalšia strela od modrej smerovala na zadný mantinel.
     
    59:53
    Tomáš Urban zachytil puk medzi kruhmi a mohol rozhodnúť, no prázdnu bránku netrafil, a tak je to icing.
     
    59:56
    Miškovec dal gól!
    DVTK posiela zápas do predĺženia počas powerplay. Po vyhratom buly sa k puku dostal DAVIS VANDANE, ktorý tvrdou delovkou prekonal Kristína.
    Asistencie: Francis Beauviller, János Vas.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    V tretej tretine padlo napokon najviac gólov zo všetkých tretín. Dvakrát sa presadili hostia, skórovali Urban so Stupkom. Zdalo sa, že Nové Zámky už vyhrajú, no napokon štyri sekundy pred koncom vyrovnal Vandane a poslal zápas do predĺženia.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    60:16
    Ordzovenský potiahol akciu po pravej strane, z kruhu namieril vedľa.
     
    60:28
    Videli sme nebezpečnú strelu Tomáša Pospíšila spomedzi kruhov. Adorján si nebol istý, či má puk, napokon ho však vo výstroji udržal.
     
    61:07
    Beauviller prevzal puk na ľavom krídle, pálil príklepom z kruhu, no netrafil priestor bránky.
     
    61:36
    Marek Drtina zaujímavo samostatne prekorčuľoval až pred Adorjána a ohrozil ho zblízka. Mieril však iba do jeho výstroje.
     
    62:04
    Andrisík prekorčuľoval po pravom krídle, pred bránkou sa mu ukázal Holovič, ktorý dostal prihrávku, no z prvej pálil iba do skvelého Adorjána!
     
    62:40
    Ďalšiu streleckú možnosť si vytvoril Stupka, ktorý bol s pukom na pravom kruhu a namieril to vedľa.
     
    63:14
    Rogoňova strela z ľavého kruhu vôbec presná nebola, mierila vedľa priestoru bránky iba na zadný mantinel.
     
    63:31
    St. Pierre vynikajúcou krížnou prihrávkou našiel na ľavom kruhu Jesseho Dudása, ktorý pálil z prvej a vynikajúci Kristín použil svoj pravý betón!
     
    64:12
    V ďalšej výbornej šanci boli hostia, Jurík naservíroval pred bránku Urbanovi, ktorý mal na hokejke víťazný gól, no Adorján vyrazil na ochrannú sieť.
     
    64:35
    Andrisík pálil spoza pravého kruhu. Jeho strelecké zakončenie bolo zblokované na ochrannú sieť.
     
    65:00
    Predĺženie sa skončilo.
     
    Skončilo sa predĺženie, ktoré bolo dramatické a prinieslo viacero šancí. Ani jedna sa gólom neskončila, a tak bude zápas pokračovať v nájazdoch.
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    1. série
    0:0
    Václav Stupka si nadišiel po ľavej strane, zblízka trafil iba Adorjánovu vyrážačku.
     
    1. série
    0:0
    Nikandrosz Galanisz takisto nebol úspešný, namieril mimo bránky.
     
    2. série
    0:0
    Marcel Holovič si pekne položil Adorjána a mohol ho bez problémov prekonať, no namieril iba do jeho lapačky.
     
    2. série
    1:0
    Ryan Harrison vyskúšal pekný blafák na bekhend a Kristína prekonal.
     
    3. série
    1:0
    Tomáš Pospíšil gól nedal, spomedzi kruhov trafil iba betóny.
     
    3. série
    1:0
    Francis Beauviller trafil zrejme brvno, i keď ani rozhodcovia nevedia.
     
    4. série
    1:0
    Marek Drtina príklepom pálil spomedzi kruhov, no mieril iba do Adorjána.
     
    4. série
    1:0
    Tamás Reszegh si položil Kristína, ale už ho neobstrelil.
     
    5. série
    1:0
    Juraj Jurík nedáva gól, a to znamená, že domáci víťazia!
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím DVTK Miškovec.

    Rozhodujúcim je nájazd RYANA HARRISONA.
     
    Koniec zápasu.
     
    V nájazdoch napokon zvíťazil Miškovec, ktorý získava aj druhý bod. Nové Zámky sa musia uspokojiť s jedným bodom, aj keď ešte štyri sekundy do konca zápasu viedli 3:4. (20:19:47)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 15. Reszegh (Rodman, St. Pierre), 37. St. Pierre (Rodman, Vandane), 47. Rodman (St. Pierre), 60. Vandane (Beauviller, Vas), rozh. náj. Harrison – 29. Stupka (Ordzovenský, Hatala), 36. Holovič (Hruška, Fábry), 41. Urban (Stupka, Fereta), 55. Stupka (Pospíšil)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Stupka (NZM)
    0:0   Galanisz (MIS)
    2. série:
    0:0   Holovič (NZM)
    1:0   Harrison (MIS)
    3. série:
    1:0   Pospíšil (NZM)
    1:0   Beauviller (MIS)
    4. série:
    1:0   Drtina (NZM)
    1:0   Reszegh (MIS)
    5. série:
    1:0   Jurík (NZM)


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Adorján – Ross, Dudás, Láda, Vandane, Göz, Vojtkó, D. Kiss – Beavuiller, Vas, Reszegh – Harrison, St. Pierre, Rodman – Miskolczi, Galanisz, P. Kiss – Lövei
    HC MIKRON Nové Zámky: Kristín – Ordzovenský, Hatala, Fereta, Drtina, Mikuš, Hain, Šmach, Pavúk – Stupka, Hruška, Pospíšil – Rogoň, Urban, Jurík – Andrisík, Holovič, Fábry – Mikula
    thejrc.org