Košice – Detva 3:2 (kon.) | Banská Bystrica – Poprad 1:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – MAC Budapešť 1:2 (kon.)
Miskolc – Nové Zámky 5:4 (1:0 po s.n.) | Michalovce – HC Slovan 2:5 (kon.) | Trenčín – Nitra 2:0 (kon.)
konec
HC Košice
3:2 (0:0, 2:2, 1:0)
HK Detva
sk Neděle 08.12.2019, 15:30 • Steel Aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:28
    Košice dali gól!
    Tak toto bude Detvu asi poriadne mrzieť. Po zbytočnom faule sa Košice dostali do šance a pomedzi Petríkove betóny puk pretlačili do siete. Úspešným strelcom je DÁVID SKOKAN. Asistencia: David Květoň.
     
    59:14
    Oddychový čas domácich.
     
    59:14
    Vylúčenie v tíme HC 07 WPC Koliba Detva (Kuklev – 2 min., faul kolenom).
     
    52:50
    Najväčšia šanca tretej tretiny! Po košickej chybe sa do samostatného úniku dostal Peter Zuzin, ale zoči-voči Košarišťanovi neuspel.
     
    42:29
    Klhůfek sám pred Petríkom, puk skončil v rukavici brankára Detvy. Oceliari zavreli súpera v obrannom pásme a nenechajú ho dýchať.
     
    41:48
    Haščák rozohral v pásme na Skokana, ten po zakončení z otočky tesne minul priestor Petríkovej svätyne! Pred bránkou chcel ešte tečovať Majdan, nepodarilo sa mu to.
     
    37:58
    Košice dali gól!
    Košarišťan si od radosti buchol po ľade, Košice znova vyrovnávajú. Zdalo sa, že po aktivite Majdana z toho nič nebude, ale Oceliari sa v pásme usadili a Petríka predsa len prekvapili. Postaral sa o to DÁVID SKOKAN. Asistencie: Patrik Koch, Marcel Haščák.
     
    36:06
    Detva dala gól!
    Košice už hrali v plnom počte, hostia ale skórovali. Tento gól radíme do kategórie šťastných, ale aj také sa rátajú. Puk sa poriadne poodrážal, až napokon padol k hokejke MARTINA PODEŠVU. Ten zakončil do prázdnej bránky. Asistencie: Zdeněk Král, Jakub Žilka.
     
    34:03
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Jakub Suja – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    29:56
    Veľká šanca pre Košice, po druhýkrát sa do listiny strelcov mohol zapísať Květoň. Tentokrát ale v situácii zoči-voči Petríkovi neuspel.
     
    24:55
    Košice dali gól!
    Čížek korčuľoval po modrej, puk ale nedostal. V konečnom dôsledku to Košice príliš mrzieť nemusí, napokon totiž vyrovnali. Ranou spomedzi kruhov sa o to postaral DAVID KVĚTOŇ. Asistencie: Pavel Klhůfek, Jakub Suja.
     
    22:39
    Detva dala gól!
    Trochu paradoxný moment, ale Detva ide do vedenia. Už prvá rana „smrdela“ gólom, tá druhá ho ale predsa len priniesla. Na dvakrát sa presadil PETER VALENT. Asistencia: Tomáš Török.
     
    13:52
    Vylúčenie v tíme HC Košice (2 min. – príliš veľa hráčov na ľade).
     
    13:19
    Roman Petrík sa na ľade metal ako kapor vo vani. Hádzal sa zo strany na stranu, všemožne sa snažil Košiciam zabrániť skórovať. Ich ranu napokon defenzíva zblokovala na ochrannú sieť.
     
    12:15
    Rozhodca je našťastie v poriadku, v hre pokračujeme.
     
    12:15
    Hlavný arbiter teraz zrejme schytal puk do tváre. Pravdepodobne tam bude aj krv, už totiž smeruje ku košickým lekárom. Veríme, že to nebude nič vážne.
     
    12:08
    Vylúčenie v tíme HC 07 WPC Koliba Detva (Ján Sýkora – 2 min., hákovanie).
     
    11:50
    Vylúčenie v tíme HC 07 WPC Koliba Detva (Tomáš Török – 2 min., faul lakťom).
     
    09:48
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Václav Čížek – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    05:30
    Košice tlačia na súpera, ten sa len s problémami bráni. Petrík absolútne nevidel na puk letiaci od modrej čiary, reflexívne sa ale presunul a Detvu zachránil.
     
    04:19
    Vylúčenie v tíme HC 07 WPC Koliba Detva (Zdeněk Král – 2 min., hákovanie).
     
    03:20
    Belluš na pravej strane s problémami, ale zvládol to. Košice to následne cez Milého zahrali exhibične, rýchly útočník Oceliarov si Petríka vylákal z bránky a skúsil to bekhendom. Petríkov betón výborne zaúradoval.
     
    02:45
    Vylúčenie v tíme HC 07 WPC Koliba Detva (Ján Sýkora – 2 min., podrazenie).
     
    01:48
    Bortňák s Klhůfkom sa za bránkou opreli do súperov a vybojovali puk pre Košice. Boli z toho dve šance Jakuba Suju, ktorý pálil spred bránky, ale Petrík proti nim výborne zakročil.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 25. Květoň (Klhůfek, Suja), 38. Skokan (Koch, Haščák), 60. Skokan (Květoň) – 23. Valent (Török), 37. Podešva (Král, Žilka)


    HC Košice: Košarišťan (Škorvánek) — Čížek (A), Růžička, Slovák, Zeleňák, Michalčin, Koch (A) — Majdan, Skokan (C), Haščák — Květoň, Suja, Klhůfek — Belluš, Vrábeľ, Cibák — Milý, Faith, Jokeľ
    HK Detva: Petrík (Bátory) — Mar. Chovan (C), Fekiač, Golian, Kuklev (A), Gachulinec, Jendroľ, Turan — Čacho, Zuzin, Sýkora (A) — Král, Podešva, Žilka — Gašpar, Valent, Török — Čenka, Fekiač, Lalík

    Rozhodčí: T. Orolin, Tvrdoň — M. Orolin, Rojík
    bahis siteleri