Dornbirn – Znojmo 2:4 (kon.)
konec
Dornbirn Bulldogs
2:4 (0:3, 2:0, 0:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 08.12.2019, 17:30 • Messestadion, Dornbirn • bet-at-home ICE Hockey League • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:53
    Vyloučení v týmu Dornbirner EC (Tamminen – 2 min., hrubost).
     
    59:53
    Obrovskou šanci Dornbirnu při power-play vychytal Lassila, paralelně se v rohu do sebe pustili Tamminen a Tansey. Oba končí na zemi. Jedna věc už je jasná, Dornbirn to nestihne, protože vhazovat se bude v jeho pásmu.
     
    59:19
    Dornbirn to ještě zkouší a opět hraje v šesti bez brankáře.
     
    59:08
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí se ani nedostali do útočného pásma. Znojmo získalo puk a prázdnou klec trefuje PETR BERÁNEK. Asistence: David Bartoš, Aleš Sova.
     
    58:45
    Dornbirn získal puk a míří dopředu, Järvenpää na střídačce. Branka Buldoků je prázdná.
     
    53:17
    Tansey dostal přihrávku do druhé vlny, otevřel se před ním prostor, ani nadvakrát ale Järvenpääho nepřekonal. Dobrá šance pro znojemského obránce.
     
    48:29
    Häussle z pravého křídla najížděl sám na Lassilu, ten ho vychytal. Dorážku mohl poslat do sítě Macierzynski, ale příliš dlouho váhal a nakonec bekhendem zamířil mimo.
     
    44:48
    Vyloučení v týmu Dornbirner EC (Macierzynski – 2 min., krosček). Z tlaku Znojma pramení další faul domácích.
     
    43:59
    Série velkých šancí Orlů. Nejprve se Mrázek na pravém křídle neukvapil, položil si brankáře a za jeho zády zkoušel z úhlu procedit puk do sítě, následně dorážel Bořuta i Beránek těsně mimo.
     
    42:34
    Vyloučení v týmu Dornbirner EC (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Fässler.
     
    35:42
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Domácí jsou zpátky v zápase a Znojmo bude muset zase zabrat. Přesilovku totiž Buldoci bleskově využívají, poté co po střele od modré zůstali před Lassilou dva hráči a OLIVIER MAGNAN dorážkou dostal puk do sítě. Asistence: Tomi Körkkö, William Rapuzzi.
     
    35:26
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Sova – 2 min., krosček). Přitvrdilo se, v jednom ze soubojů to ale přehnal Sova, který u mantinelu krosčekoval hráče soupeře.
     
    34:12
    Po akci první formace Buldoků zůstal Körkkö sám před Lassilou, ani nadvakrát jej ale nepřekonal.
     
    32:17
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    V momentě, kdy Znojmo opět soupeře prakticky do ničeho nepouštělo, přichází na útočné modré čáře, kde WILLIAM CHARLES RAPUZZI přetlačil znojemské beky, dostal se po přihrávce od Bau Hansena do samostatného úniku a ten proměňuje střelou mezi betony. Asistence: Mathias Bau Hansen.
     
    17:45
    Orli právě vstřelili branku!
    Bowles v protiútoku během pár kroků přebruslil obránce na pravém křídle, střílenou přihrávkou hledal na středu kluziště najíždějícího PATRIKA NOVÁKA, který lehkou tečí usměrnil puk do sítě. Rychlá a jednoduchá akce dává Znojmu tříbrankový náskok. Asistence: Parker Bowles, Philip McRae.
     
    05:18
    Bowles se prokličkoval z levého křídla až před branku, tváří v tvář brankáři trefuje pravou tyč.
     
    03:29
    Oddechový čas pro domácí střídačku.
     
    03:29
    Orli právě vstřelili branku!
    Za třicet vteřin je to 2:0 po krásné akci prvního útoku Znojma. Luciani v přečíslení nabil na druhé křídlo Svobodovi, ten celou akci vyšperkoval přihrávkou do druhé vlny a najíždějící ROB FLICK z první trefil odkrytou klec. Asistence: Tomáš Svoboda, Anthony Luciani.
     
    02:59
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo jde po necelých třech minutách hry do vedení, poté co Tansey vyslal krásným pasem do jízdy AARONA BERISHU, ten byl rychlejší než obránce, najížděl sám na Järvenpääho a rychlou střelou nad lapačku jej překonává. Asistence: Kevin Tansey, Adam Sedlák.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 33. Rapuzzi (Bau Hansen), 36. Magnan (Körkkö, Rapuzzi) – 3. Berisha (Tansey, Sedlák), 4. Flick (Svoboda, Luciani), 18. Novák (Bowles, McRae), 60. Beránek (Bartoš, Sova)


    Dornbirn Bulldogs: Järvenpää (Tschrepitsch) – Magnan, Ellerby, Vainonen, Subban, Schnetzer, Vonbun – Körkkö, Tamminen, Romig – Bau Hansen, Rapuzzi, Fröwis – Schwinger, Häussle, Macierzynski – Kutzer, Pöschmann, Fässler.
    HC LERAM Orli Znojmo: Lassila (Groh) – Tansey, Sedlák, Sova, Mikliš, Bořuta, Stehlík, Jonáš – Luciani, Flick, Svoboda – Beránek, Bartoš, Mrázek – Bowles, McRae, Novák – Oščádal, Češík, Berisha.

    Rozhodčí: Fichtner, K. Nikolić – Schauer, Sparer
    thejrc.org