Innsbruck – Znojmo 2:4 (kon.)
konec
HC TWK Innsbruck
2:4 (1:1, 1:1, 0:2)
HC LERAM Orli Znojmo
Pondělí 09.12.2019, 19:15 • Tiroler Wasserkraft Arena, spolková země Tyrolsko, Rakousko • bet-at-home ICE Hockey League • 40. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:37
    Orli právě vstřelili branku!
    Přesilovka časově využitá nebyla, prakticky ale ano a Znojmo je na dobré cestě k plnému počtu bodů z rakouského tripu! Odraženou střelu nebyli schopni domácí obránci odklidit do bezpečí, Luciani se tak na kotouč dostal jako první a předržel jej. Právě díky předržení se uvolnil PHILIP MCRAE, který dostal nahrávku křížem přímo do hokejky a překonal přesunujícího se Darlinga – 2:4! Asistence: Anthony Luciani, Tomáš Svoboda.
     
    45:56
    Orli právě vstřelili branku!
    Rozkouskovanost hry je však nyní vedlejší, neboť se Znojmo ujímá poprvé v zápase vedení! Robert Flick zalepil kotouč holí do ledu u mantinelu a podél prken jej přihrál na ONDŘEJE MIKLIŠE. Znojemský bek se na modré napřáhl a k překvapení domácího gólmana skončil puk přímo v levé šibenici – 2:3! Asistence: Robert Flick, Aleš Sova.
     
    26:18
    Orli právě vstřelili branku!
    Vedení ale TWK vydrželo jenom 13 sekund! Znojmo totiž vyhrálo buly ve středovém kruhu, na nahození do útočného pásma si najel Bartoš, od mantinelu pustil pod sebe kotouč na rozjetého PETRA MRÁZKA z druhé vlny, který na nic nečekal a z vrcholku levého kruhu prostřelil Darlinga – 2:2! Asistence: David Bartoš, Ondřej Mikliš.
     
    26:05
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    O starém známém pořekadle bychom se mohli bavit dlouho, Innsbruck neproměněnou šanci Znojma trestá a jde zpět do vedení. Obránce Orlů nedokázal udržet puk na holi, dotírající Broda přistrčil kotouč na hokejku CALEBA HERBERTA, který si krátkou kličkou vylepšil střelecký úhel a vymetl levý vingl – 2:1! Asistence: Joel Broda.
     
    11:01
    Orli právě vstřelili branku!
    Innsbruck se sice zmocnil puku, ale nedokázal jej vyhodit. Hra se proto vrátila zase zpátky za branku tyrolského týmu. Zpod obránce puk vydoloval PETR MRÁZEK, vyjel si nehlídaný před branku, vykoupal v náznacích kliček gólmana a nekompromisně zavěsil pod horní víko, zatímco Darling už dávno ležel na zemi – 1:1! Asistence: Daniel Bartoš, Jakub Stehlík.
     
    02:37
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Hrubá chyba znojemského gólmana Groha a Innsbruck se ujímá vedení hned v úvodu zápasu! Groh vyjížděl proti kotouči, jenže vyhození nasměroval přímo do napadajícího JOELA BRODY. Broda se zachoval klidně, kotouč si ze vzduchu sklepl na hůl a dopravil jej pohodlně do prázdné branky – 1:0! Bez asistence.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 3. Broda, 27. Herbert (Broda) – 12. Mrázek (Bartoš, Stehlík), 27. Mrázek (Bartoš, Mikliš), 46. Mikliš (Flick, Sova), 57. McRae (Luciani, Svoboda)


    HC TWK Innsbruck: Darling (Huber) – Ludin, Vallant, Guimond, Lattner, Curna, Boivin – Kuprian, Bär, Paulweber – Broda, Herbert, Šedivý – Wachter, Zajc, Kromp
    trenér: Rob Pallin

    HC LERAM Orli Znojmo: Groh (Lassila) – Tansey, Sedlák, Sova, Mikliš, Bořuta, Stehlík, Jonáš – Luciani, Flick, Svoboda – Beránek, Bartoš, Mrázek – McRae, Češík, Berisha – Oščádal
    trenér: Miroslav Fryčer

    Rozhodčí: Berneker, Smetana – Sparer, Tschrepitsch (všichni AUT)

    Diváci: 1 500
    thejrc.org