Innsbruck – Znojmo 2:4 (kon.)
konec
HC TWK Innsbruck
2:4 (1:1, 1:1, 0:2)
HC LERAM Orli Znojmo
Pondělí 09.12.2019, 19:15 • Tiroler Wasserkraft Arena, spolková země Tyrolsko, Rakousko • bet-at-home ICE Hockey League • 40. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:29
    I ten už je ale pasé. Faul z nutnosti předvedl Caleb Herbert (INS), který srazil startujícího znojemského hráče vstříc brance. Dostává tak dvě minuty a na orlí lavičce se už slaví.
     
    56:37
    Orli právě vstřelili branku!
    Přesilovka časově využitá nebyla, prakticky ale ano a Znojmo je na dobré cestě k plnému počtu bodů z rakouského tripu! Odraženou střelu nebyli schopni domácí obránci odklidit do bezpečí, Luciani se tak na kotouč dostal jako první a předržel jej. Právě díky předržení se uvolnil PHILIP MCRAE, který dostal nahrávku křížem přímo do hokejky a překonal přesunujícího se Darlinga – 2:4! Asistence: Anthony Luciani, Tomáš Svoboda.
     
    55:32
    Právě nyní začíná přesilová hra Znojma a Antonín Bořuta mohl přiblížit Orly blíže bodům, pokusem z levého kruhu ale rozezvučel jenom tyčku!
     
    54:35
    David Bartoš přebruslil obránce Innsbrucku a natlačil se před něj, čímž získal výhodu a zaručil, že se bude vylučovat i na domácí straně. Caleb Herbert (INS) obdržel menší trest za držení a 56 sekund se bude hrát 4 na 4, pak přijde přesilovka Znojma.
     
    53:31
    Do posledních šesti a půl minut vstoupí Znojmo v oslabení. Před brankou došlo k souboji, za který je trestán Aleš Sova (ZNO) dvěma minutami za hákování.
     
    45:56
    Orli právě vstřelili branku!
    Rozkouskovanost hry je však nyní vedlejší, neboť se Znojmo ujímá poprvé v zápase vedení! Robert Flick zalepil kotouč holí do ledu u mantinelu a podél prken jej přihrál na ONDŘEJE MIKLIŠE. Znojemský bek se na modré napřáhl a k překvapení domácího gólmana skončil puk přímo v levé šibenici – 2:3! Asistence: Robert Flick, Aleš Sova.
     
    43:51
    Miha Zajc (INS) dalším vyloučeným hráčem jest. Tentokrát to schytává za hru vysokou holí a míří si odpočinout na trestnou lavici.
     
    38:38
    Innsbruck byl pod velikým tlakem, Darling byl ve svém brankovišti úplně dezorientovaný a plácal se tam jako ryba na suchu, Znojmo ale kotouč do branky nedokázalo dotlouknout!
     
    33:53
    Domácí ale vytvořili neskutečnou hrubici, po které naskakující McRae unikal sám na branku s několikametrovým náskokem! Hostující hráč si ale jméno po vyloučení pro tento moment nespravil, neboť zkusil střelu mezi betony, kterou Darling pohodlně pokryl.
     
    31:55
    Početní výhoda 5 na 3 ale pro Znojmo rychle skončila. Philip McRae (ZNO) se dopustil zbytečného faulu ve středním pásmu a za podrážení míří jako první „okurkář“ na trestnou lavici.
     
    31:31
    Orly čeká početní výhoda 35 sekund 5 na 3! Centr první formace Innsbrucku, Lukas Bär (INS) zahákoval pronikajícího soupeře, který upadl na zem. Za tohle ani nešlo nic jiného udělit, než dvě minuty.
     
    30:06
    Po třiceti minutách a šesti sekundách přichází úplně první vyloučení v utkání. Lavička Innsbrucku špatně střídala, čároví sudí okamžitě signalizovali šest hráčů na ledě a hlavní rozhodčí jenom potvrdil. Menší trest odsedí Ludin Luis (INS).
     
    26:18
    Orli právě vstřelili branku!
    Vedení ale TWK vydrželo jenom 13 sekund! Znojmo totiž vyhrálo buly ve středovém kruhu, na nahození do útočného pásma si najel Bartoš, od mantinelu pustil pod sebe kotouč na rozjetého PETRA MRÁZKA z druhé vlny, který na nic nečekal a z vrcholku levého kruhu prostřelil Darlinga – 2:2! Asistence: David Bartoš, Ondřej Mikliš.
     
    26:05
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    O starém známém pořekadle bychom se mohli bavit dlouho, Innsbruck neproměněnou šanci Znojma trestá a jde zpět do vedení. Obránce Orlů nedokázal udržet puk na holi, dotírající Broda přistrčil kotouč na hokejku CALEBA HERBERTA, který si krátkou kličkou vylepšil střelecký úhel a vymetl levý vingl – 2:1! Asistence: Joel Broda.
     
    25:50
    Znojemští ujeli opět do brejkové situace 2 na 1! Byla u toho znovu první formace, tentokrát Luciani nahrál na rozjetého Svobodu, proti kterému se vytáhnul skvělým zákrokem Darling!
     
    18:30
    Další tutovka Znojma! Do pásma zavezl kotouč McRae a šikovnou přihrávkou prostrčil puk na rozjetého Češíka z druhé vlny. Češík měl hodně času na zakončení, kotouč ale poslal zcela mimo branku!
     
    15:30
    Znojmo mělo další šanci na otočení vývoje! Do situace 2 na 1 ujeli Flick se Svobodou, přihrávka na druhého jmenovaného byla poslední a Svoboda střílel z pravého kruhu na bližší tyč, Darling ale lapačkou zasáhl!
     
    12:05
    A mohlo to být na znojemské straně mnohem větší, neboť jeden z hostujících hráčů ujel do samostatného brejku a zkusil na domácího maskovaného muže bekhendovou kličku, ve velké rychlosti ale puk do branky nedorazil!
     
    11:01
    Orli právě vstřelili branku!
    Innsbruck se sice zmocnil puku, ale nedokázal jej vyhodit. Hra se proto vrátila zase zpátky za branku tyrolského týmu. Zpod obránce puk vydoloval PETR MRÁZEK, vyjel si nehlídaný před branku, vykoupal v náznacích kliček gólmana a nekompromisně zavěsil pod horní víko, zatímco Darling už dávno ležel na zemi – 1:1! Asistence: Daniel Bartoš, Jakub Stehlík.
     
    02:37
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Hrubá chyba znojemského gólmana Groha a Innsbruck se ujímá vedení hned v úvodu zápasu! Groh vyjížděl proti kotouči, jenže vyhození nasměroval přímo do napadajícího JOELA BRODY. Broda se zachoval klidně, kotouč si ze vzduchu sklepl na hůl a dopravil jej pohodlně do prázdné branky – 1:0! Bez asistence.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 3. Broda, 27. Herbert (Broda) – 12. Mrázek (Bartoš, Stehlík), 27. Mrázek (Bartoš, Mikliš), 46. Mikliš (Flick, Sova), 57. McRae (Luciani, Svoboda)


    HC TWK Innsbruck: Darling (Huber) – Ludin, Vallant, Guimond, Lattner, Curna, Boivin – Kuprian, Bär, Paulweber – Broda, Herbert, Šedivý – Wachter, Zajc, Kromp
    trenér: Rob Pallin

    HC LERAM Orli Znojmo: Groh (Lassila) – Tansey, Sedlák, Sova, Mikliš, Bořuta, Stehlík, Jonáš – Luciani, Flick, Svoboda – Beránek, Bartoš, Mrázek – McRae, Češík, Berisha – Oščádal
    trenér: Miroslav Fryčer

    Rozhodčí: Berneker, Smetana – Sparer, Tschrepitsch (všichni AUT)

    Diváci: 1 500
    bahis siteleri