Slavia – Svarog Teplice 6:5 (kon.) | Vysoké Mýto – Hodonín 10:3 (kon.) | Česká Lípa – Chrudim 1:7 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
6:5 (1:4)
Svarog FC Teplice
Pátek 13.12.2019, 20:00 • SH Eden, Praha • 1. Futsal liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    38:57
    Slavia právě vstřelila branku!
    RADIM ZÁRUBA svou razantní trefou k levé tyči proměňuje penaltový kop a posílá Slavii minutu před koncem zápasu do vedení!
     
    38:05
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí fanoušci jsou ve varu! Přihrávka Zdeňka Slámy se štěstím propadla až k MARKU RADOVANOVIČOVI, který ze střední vzdálenosti razantní trefou pod víko vyrovnává stav dnešního utkání! Asistence: Zdeněk Sláma.
     
    31:15
    Slavia právě vstřelila branku!
    Už to vypadlo, že bude Radim Záruba z nadějné pozice zakončovat, ještě ale nakonec našel u pravé tyče úplně volného DAVIDA JOŠTA, který nerazantní trefou poslal míč teplickému gólmanovi Michalu Hůlovi míč mezi nohama. Asistence: Radim Záruba.
     
    28:05
    Teplice právě vstřelily branku!
    Teplická střídačka je ve varu, Severočeši opět vedou o dvě branky. Tato vyslal do nadějně vypadající střelecké pozice DJAELSONA, zkušený útočník vzal svou šanci za pačesy a razantní trefou pod víko sešívané branky vstřelil už pátou branku Svarogu! Asistence: Tato.
     
    23:07
    Slavia právě vstřelila branku!
    Dokáže ještě Slavia vyrovnat! Přízemním zakončením ze střední vzdálenosti z osy hřiště skóroval MARKO RADOVANOVIČ, Michal Hůla se jen marně natahoval po míči. Bez asistence.
     
    21:10
    Slavia právě vstřelila branku!
    A už je to jen o dvě branky! K dorážce ze střední vzdálenosti se po střele jednoho z domácích fotbalistů dostal RADIMA ZÁRUBA, který svou razantní trefou poslal balón s odrazem o pravou tyč do teplické branky. Bez asistence.
     
    14:45
    Slavia právě vstřelila branku!
    Že by se z dnešního zápasu ještě vyklubalo napínavé drama! Jan Homola přihrávkou středem hřiště našel volného RADIMA ZÁRUBU, který se kličkou do strany uvolnil od obránce a zakončením z otočky uklidil balón k pravé tyči teplické branky. Asistence: Jan Homola.
     
    08:21
    Teplice právě vstřelily branku!
    Destrukce Slavie pokračuje. Rychlý hostující brejk zakončil DAVID ČERNÝ, který po přihrávce od Teka ze strany z první po zemi k pravé tyči překonal slavistického gólmana. Asistence: Teko.
     
    05:11
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tak tohle bylo rychlé! David Černý dobrou krosovou přihrávkou našel volného MARIA OSSORIA, který svou trefou z první překonal přesouvajícího se Jana Žežulku. Asistence: David Černý.
     
    04:41
    Teplice právě vstřelily branku!
    A máme tu druhou branku utkání! Maxim Litvinov to zkusil z poloviny hřiště, těsně před brankovištěm nakonec míč nechytatelně tečoval JIŘÍ NOVOTNÝ. Jan Žežulka neměl žádnou proti střele zasáhnout. Asistence: Maxim Litvinov.
     
    01:34
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tak tohle bylo na hranici pravidel! Teka si u lajny kontroverzně přidržel Marina Směřičku a parádní šajtlí našel z pravé strany hřiště u levé tyče úplně volného JIŘÍHO BARANA, tomu už stačilo jen z první doklepnout balón za záda přesouvajícího se Jana Žežulky. Asistence: Teka.

    Libor Kokoška

    Branky: 15. Záruba (Homola), 22. Záruba, 24. Radovanovič, 32. Jošt (Záruba), 39. Radovanovič (Sláma), 39. Záruba (pen.) – 2. Baran (Teka), 5. Novotný (Litvinov), 6. Ossorio (Černý), 9. Černý (Teko), 29. Djaelson (Tato)

    Karty:   29. Homola (SLA), 37. Jošt (SLA) – 23. Ossorio (STP), 37. Teka (STP)   39. Ossorio (STP)


    SK Slavia Praha: Žežulka (Malina) – Brychta, Klíma, Směřička, Jošt, Sláma, Radovanovič, Homola (C), Záruba, Hájek, Křemen
    Svarog FC Teplice: Hůla (Soukup) – Novotný, Černý (C), Baran, Šebek, Tomáš, Teka, Tato, Ossorio, Litvinov, Djaelson

    Rozhodčí: Cílek, Čurda, Vrtal
    bahis siteleri