Slavia – Svarog Teplice 6:5 (kon.) | Vysoké Mýto – Hodonín 10:3 (kon.) | Česká Lípa – Chrudim 1:7 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
6:5 (1:4)
Svarog FC Teplice
Pátek 13.12.2019, 20:00 • SH Eden, Praha • 1. Futsal liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    39:07
    Teplice to zkouší bez gólmana.
     
    38:57
    Slavia právě vstřelila branku!
    RADIM ZÁRUBA svou razantní trefou k levé tyči proměňuje penaltový kop a posílá Slavii minutu před koncem zápasu do vedení!
     
    38:57
    A máme tu zřejmě nejdůležitější moment dnešního utkání! Mario Ossorio (Teplice) stáhl k zemi unikajícího Radima Zárubu, za což mu rozhodčí ukázal červenou kartu. Slavia navíc bude kopat penaltu!
     
    38:05
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí fanoušci jsou ve varu! Přihrávka Zdeňka Slámy se štěstím propadla až k MARKU RADOVANOVIČOVI, který ze střední vzdálenosti razantní trefou pod víko vyrovnává stav dnešního utkání! Asistence: Zdeněk Sláma.
     
    37:40
    Slavia to zkouší bez brankáře.
     
    36:53
    Za svou účast ve strkanici jsou spravedlivou žlutou odměněni dva hráči, krom Davida Jošta (Slavia) dostal napomenutí i hostující Teka (Teplice).
     
    31:15
    Slavia právě vstřelila branku!
    Už to vypadlo, že bude Radim Záruba z nadějné pozice zakončovat, ještě ale nakonec našel u pravé tyče úplně volného DAVIDA JOŠTA, který nerazantní trefou poslal míč teplickému gólmanovi Michalu Hůlovi míč mezi nohama. Asistence: Radim Záruba.
     
    28:42
    Sešívaný kapitán Jan Homola (Slavia) je za svůj zákrok, po kterém byla ponechána výhoda, potrestán žlutou kartou.
     
    28:05
    Teplice právě vstřelily branku!
    Teplická střídačka je ve varu, Severočeši opět vedou o dvě branky. Tato vyslal do nadějně vypadající střelecké pozice DJAELSONA, zkušený útočník vzal svou šanci za pačesy a razantní trefou pod víko sešívané branky vstřelil už pátou branku Svarogu! Asistence: Tato.
     
    27:53
    Teka poslal míč pod sebe na nabíhajícího Djaelsona, který ze stoprocentní pozice trefil pouze přesouvajícího se Jana Žežulku, který si tak na své konto připisuje další pohledný zákrok. Rozhodčí navíc po přerušení hry signalizuje další akumulovaný faul pro Slavii.
     
    26:01
    Tak to je neuvěřitelné! Ani jedna ze čtyř střel z bezprostřední blízkosti teplické branky neskončila za zády Michala Hůly, jednou slavisté trefili tyč, třikrát skvěle chytajícího gólmana.
     
    23:07
    Slavia právě vstřelila branku!
    Dokáže ještě Slavia vyrovnat! Přízemním zakončením ze střední vzdálenosti z osy hřiště skóroval MARKO RADOVANOVIČ, Michal Hůla se jen marně natahoval po míči. Bez asistence.
     
    22:11
    Mario Ossorio (Teplice) za svůj zákrok během hry vidí od rozhodčí žlutou kartu.
     
    21:10
    Slavia právě vstřelila branku!
    A už je to jen o dvě branky! K dorážce ze střední vzdálenosti se po střele jednoho z domácích fotbalistů dostal RADIMA ZÁRUBA, který svou razantní trefou poslal balón s odrazem o pravou tyč do teplické branky. Bez asistence.
     
    14:45
    Slavia právě vstřelila branku!
    Že by se z dnešního zápasu ještě vyklubalo napínavé drama! Jan Homola přihrávkou středem hřiště našel volného RADIMA ZÁRUBU, který se kličkou do strany uvolnil od obránce a zakončením z otočky uklidil balón k pravé tyči teplické branky. Asistence: Jan Homola.
     
    08:21
    Teplice právě vstřelily branku!
    Destrukce Slavie pokračuje. Rychlý hostující brejk zakončil DAVID ČERNÝ, který po přihrávce od Teka ze strany z první po zemi k pravé tyči překonal slavistického gólmana. Asistence: Teko.
     
    05:11
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tak tohle bylo rychlé! David Černý dobrou krosovou přihrávkou našel volného MARIA OSSORIA, který svou trefou z první překonal přesouvajícího se Jana Žežulku. Asistence: David Černý.
     
    04:41
    Teplice právě vstřelily branku!
    A máme tu druhou branku utkání! Maxim Litvinov to zkusil z poloviny hřiště, těsně před brankovištěm nakonec míč nechytatelně tečoval JIŘÍ NOVOTNÝ. Jan Žežulka neměl žádnou proti střele zasáhnout. Asistence: Maxim Litvinov.
     
    01:34
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tak tohle bylo na hranici pravidel! Teka si u lajny kontroverzně přidržel Marina Směřičku a parádní šajtlí našel z pravé strany hřiště u levé tyče úplně volného JIŘÍHO BARANA, tomu už stačilo jen z první doklepnout balón za záda přesouvajícího se Jana Žežulky. Asistence: Teka.

    Libor Kokoška

    Branky: 15. Záruba (Homola), 22. Záruba, 24. Radovanovič, 32. Jošt (Záruba), 39. Radovanovič (Sláma), 39. Záruba (pen.) – 2. Baran (Teka), 5. Novotný (Litvinov), 6. Ossorio (Černý), 9. Černý (Teko), 29. Djaelson (Tato)

    Karty:   29. Homola (SLA), 37. Jošt (SLA) – 23. Ossorio (STP), 37. Teka (STP)   39. Ossorio (STP)


    SK Slavia Praha: Žežulka (Malina) – Brychta, Klíma, Směřička, Jošt, Sláma, Radovanovič, Homola (C), Záruba, Hájek, Křemen
    Svarog FC Teplice: Hůla (Soukup) – Novotný, Černý (C), Baran, Šebek, Tomáš, Teka, Tato, Ossorio, Litvinov, Djaelson

    Rozhodčí: Cílek, Čurda, Vrtal
    thejrc.org