Buffalo – Nashville 4:3 (kon.) | Tampa – Boston 3:2 (kon.) | Pittsburgh – Columbus 1:0 (po pr.)
Florida – NY Islanders 1:3 (kon.) | Detroit – Winnipeg 5:2 (kon.) | Minnesota – Edmonton 6:5 (kon.)
St. Louis – Vegas 4:2 (kon.) | Calgary – Toronto 4:2 (kon.) | Arizona – Chicago 5:2 (kon.)
Anaheim – Los Angeles 1:2 (kon.) | Vancouver – Carolina 1:0 (po pr.) | San Jose – NY Rangers 3:6 (kon.)
po s.n. (0:2)
Mountfield HK
3:4 (1:1, 1:2, 1:0 - 0:0)
HC Slavia Praha
Pátek 13.12.2019, 17:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • turnaj O Pohár DHL • 26. kolo
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Slavia Praha.
    Autorem vítězné branky je TOMÁŠ LABUZÍK.
     
    45:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jsme svědky druhého nepříliš obvyklého gólu v zápase. Domácí forvardi zvýšili obrátky a překvapili Málka střelou z velkého úhlu. Puk ale zůstal ležet vedle pravé tyče svatyně sešívaných a po několikavteřinovém souboji obou celků ho nakonec procedil do branky TADEÁŠ PINKAS. Asistence: Vojtěch Síla.
     
    36:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí ovšem vzápětí odpovídají a je to znovu jen o jeden gól. Lvi zvýšili aktivitu a natlačili se před Málkovu klec; gólman Slavie toho moc neviděl a po střele Petra Moravce se k dorážce z bezprostřední blízkosti dostal MARTIN PĚNČÍK, který se už v zakončení nemýlil – 2:3. Asistence: Petr Moravec, Kryštof Lang.
     
    35:01
    Slavia právě vstřelila branku!
    Diváci v ČPP Aréně jsou svědky nepříliš často vídané situace, když se hosté prosazují ve druhém vlastním oslabení! Po nepřesné nahrávce Hradeckých ujel do samostatného úniku MAXIM HAVRDA, který si rozmyslel příhru na spoluhráče a raději sám zakončil. Udělal dobře, jeho střela totiž zapadla přesně pod horní tyč – 1:3. Bez asistence.
     
    27:15
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní se prosazují při vlastním oslabení! Po zvýšené aktivitě hostů a neshodách v obranném pásmu Hradeckých se ke kotouči po přihrávce Maxima Havrdy dostal TOMÁŠ LABUZÍK, který ho bez větších obtíží usměrnil po ledě přesně k pravé tyči domácí svatyně – 1:2. Asistence: Maxim Havrda.
     
    12:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak toto byla velice nevídaná situace! Domácí se v delším souvislém náporu probojovali i ke střele, kterou vyzkoušel věkem ještě dorostenec Matěj Pinkas. Málek jeho pokus vyrazil betony hodně vysoko nad vlastní svatyni, kotouč ale spadl zpět na ledovou plochu a DALIBOR ĎURIŠ ho jen doklepl do branky – 1:1. Asistence: Matěj Pinkas, Marco Lukačka.
     
    02:55
    Slavia právě vstřelila branku!
    Úvodní aktivita se hostům vyplatila, a gólu jsme se tak dočkali poměrně brzy. Slávisté se už tlačili před Tichého branku a Jakub Janča zkusil i střelu. Ta se mu nepovedla, k dorážce se ale dostal MAXIM HAVRDA, který usměrnil kotouč za záda hradeckého gólmana – 0:1. Asistence: Jakub Janča, Šimon Slavíček.

    Jan Brůna

    Branky a nahrávky: 13. Ďuriš (M. Pinkas, Lukačka), 37. Pěnčík (Moravec, Lang), 46. T. Pinkas (Síla) – 3. Havrda (Janča, Slavíček), 28. Labuzík (Havrda), 36. Havrda, rozh. náj. Labuzík

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Janča (SLA)
    0:0   Lukačka (HKM)
    2. série:
    0:1   Labuzík (SLA)
    0:1   Daniel Šedivý (HKM)
    3. série:
    0:2   Slavíček (SLA)
    0:2   Sklenář (HKM)
    4. série:
    0:2   Havrda (SLA)
    0:2   Síla (HKM)


    Mountfield HK: Tichý (Sajdl) – Váchal (C), M. Pinkas, Voňka, Naar, Janoušek, Pěnčík (A) – Lukačka, Ďuriš, T. Pinkas, Moravec, Síla, Lang, Sklenář, Daniel Šedivý, Tecl. Trenér: David Kočí.
    HC Slavia Praha: Málek (Pánek) – Matějka, Hovorka (A), Němeček, Antoš, Mareček, Srdínko, Klatt, Holý – Kižlin, Štrombach, Havrda, Hasil, Slavíček, Ribarovski, Míšek, Labuzík, Janča (A), Petrák (C). Trenér: Jiří Veber.

    Rozhodčí: Úlehla – Lučan, Kis

    Diváci: 99
    bahis siteleri